DNEVNI HOROSKOP za 17. Septembar: Djevica i Blizanci će saznati tko im je neprijatelj, Vagi stižu divne vijesti, Vodolija će uživati…

DNEVNI HOROSKOP za 17. Septembar: Djevica i Blizanci će saznati tko im je neprijatelj, Vagi stižu divne vijesti, Vodolija će uživati…

15 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Odvojite malo vremena da provedete u samoći i razmislite o tome što uistinu želite od života. Zadnjih nekoliko dana bilo je naporno. Dakle, morate ponovno procijeniti svoje ciljeve u životu i kako vaši postupci utječu na vaš život, kao i na vaše odnose. Putovanje je naznačeno, iako je bolje otići na opuštajući odmor nego na orkanski obilazak uzbuđenja i avanture.

 

BIK

Danas će se pojaviti neki neočekivani i zahtjevni zadatak, ali ne brinite. Vrlo dobro ćete to podnijeti i uskoro ćete zaslužiti sve pohvale. To može biti veliki broj gostiju koji dolaze nenajavljeno ili vam šef preda zadatak u posljednjoj minuti. Kakva god bila situacija, moći ćete pozvati svoju pričuvu i prihvatiti se zadatka.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Netko oko vas pokušat će vas uvući u bespotrebnu borbu za moć. Ovdje je ključno zadržati otvoren um i smireno držanje kako ne biste na kraju igrali tuđe igre moći i upleli se u komplikacije. Ako pripazite, to možete lako izbjeći i imati savršeno lijep dan bez brige.

 

RAK

Danas ćete morati povjeriti drugu osobu. Ova osoba može biti netko vama blizak prijatelj ili rođak. On ili ona će vam pomoći u nekom ključnom zadatku koji će značajno utjecati na vašu budućnost, ali ovdje je ključno povjerenje koje ćete morati ukazati toj osobi. To će zahtijevati skok vjere s vaše strane.

 

LAV

Dnevni horoskop:  Dajte glas svojim iskrenim mišljenjima, ali nemojte podići glas. Usredotočite se na ono što treba usavršiti kako bi se unijela promjena, a ne pokušavajte izbrisati staru prljavštinu! Bolja opcija u ovom trenutku je izbjegavati sukobe s ljudima s kojima živite, a ne pokušavati se nositi s njima.

 

DJEVICA

Privlačite puno pažnje od svih. Uskoro ćete među svima primijetiti svoje neprijatelje. Budite oprezni u postupanju s tim ljudima jer vas pokušavaju isprovocirati i dokazati da ste krivac. U slučaju prevelikog otpora, samo se odmaknite! Iako ćete naći nekoga novog kome se možete povjeriti!ᅠᅠᅠ

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2