DJEVICA – u moru istih, ona je jednostavno DRUGAČIJA, JEDINSTVENA i POSEBNA i uvijek SVOJA!

DJEVICA – u moru istih, ona je jednostavno DRUGAČIJA, JEDINSTVENA i POSEBNA i uvijek SVOJA!

14 siječnja, 2023 0 By Admin

To se naravno odnosi i na prijatelje. Djevica je izuzetno dobar prijatelj. Kada ste u nevolji, ona će vam prva pružiti pomoć, savjet ili rame za plakanje. Najčešće ima prijatelje za cijeli život, ali naravno one prave. Zna da joj nisu svi prijatelji i da nisu svi dobronamjerni.

Ona vrlo dobro zna napraviti razliku između prijatelja i poznanika. Djevica je zapravo mirne naravi i neće napasti prva, ali itekako zna kako da se obrani. Ako ju napadnete, nemojte misliti da vam neće vratiti i da će vam ostati dužna. Ne, neće.

Jedno je sigurno, a to je da oni koji su ju izgubili, kasnije su se pokajali. Ponekad tek kad se netko ili nešto izgubi, shvati se prava vrijednost i tek tada zapravo vide što su imali, a nisu znali cijeniti i čuvati, da bi na kraju izgubili. Djevica je kulturna i ne služi se teškim riječima koje će vas povrijediti.

Ali, isto tako, ona nema “dlaku na jeziku” i uvijek će vam reći ono što misli. Problem je što se većina ljudi ne zna nositi sa istinom i iskrenim mišljenjem, ali to je njihov problem. S Djevicom barem uvijek znate na čemu ste, jer će vam sve reći direktno, a neće vam pričati iza leđa i pri tome vas neće uvrijediti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iako gotovo svi uvijek kažu kako cijene iskrenost i preziru laži, ali kada im se ta ista istina servira, onda se naljute, onda vam zamjere. Djevica nema s tim problem, a oni koji ju poznaju, znaju da je uvijek dobronamjerna i da nikome ne želi zlo.

Stranice: 1 2