DJEVICA – u moru istih, ona je jednostavno DRUGAČIJA, JEDINSTVENA i POSEBNA i uvijek SVOJA!

DJEVICA – u moru istih, ona je jednostavno DRUGAČIJA, JEDINSTVENA i POSEBNA i uvijek SVOJA!

14 siječnja, 2023 0 By Admin

Djevica je jednostavno drugačija od mnogih ili da kažemo od svih. Ona je jednostavno posebna i ističe se u masi po mnogočemu. Ona je snažna i hrabra, ona je prava ratnica koja uvijek zna što želi i ono što je još važnije, zna kako da dobije ono što želi.

Zna kako da postupa sa svakim. Ali, sve ovisi kako se vi ponašate prema njoj. Ako ju poštujete, cijenite i uvažavate, ona će biti još bolja prema vama. Svako dobro vratit će sa još boljim. Ali, ako ju pokušate prevariti, lagati, manipulirati sa njom ili nešto još gore od toga, Djevica zna biti jako nezgodan neprijatelj.

Može biti umiljata kao mačkica, a može biti i kao tigrica. Sve zavisi o tome kakvi ste vi prema njoj. U svakom slučaju prevarante lako prepozna i kada vas jednom deklarira kao lošu osobu, teško da će više promijeniti mišljenje. Nije brzopleta u donošenju odluka, dat će vam ako treba i još jednu šansu, ali više od toga neće.

Kada joj je do nečega stalo, spremna je na sve. Kada nekoga voli, također je spremna na sve. Djevica je osoba koja će vam pružiti bezuvjetnu ljubav. Nitko ne zna voljeti takvom jačinom i takvim žarom kao Djevica. Od ljubavi i emocija nikada neće odustati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ljubomorno čuva sve što je njeno, pri tome ne mislimo samo na ljubavnog partnera. Čuva svoje i bolje ne dirajte u ono što je njeno i što voli. To se naravno odnosi i na…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2