ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Rak, Jarac i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 16. do 22. januara će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

Budući da smo u januaru dosegnuli sredinu, možda se osjećamo malo previše osuđujući, što znači da bismo mogli provesti veći dio ovog tjedna osuđujući sebe jer nismo tamo gdje želimo biti.

Iako je potpuno očito i gotovo glupo, stavljanje pritiska na sebe rano u igri samoporažavajuće je. Tek je sredina januara i ne trebamo biti tako strogi prema sebi.

Ipak, osjećamo se kompetitivno i zaostalo tijekom ovog tjedna. Uglavnom zato što tranziti negativno utječu na nas. Na primjer, ovaj tjedan imamo Mjesec nasuprot Uranu, što, za tri horoskopska znaka, znači da će naše najbolje misli biti oborene. Možemo očekivati dosta toga ovaj tjedan, zahvaljujući ovom tranzitu i njegovim drugim pobornicima negativnosti. Mjesecu nasuprot Marsu, Mjesecu u kvadratu sa Saturnom i Mjesecu u kvadratu s Neptunom.

Pred nama je tjedan u kojem se čini da bi opcije s kojima trebamo raditi mogle biti bolje. Ovaj tjedan iskušat će strpljenje horoskopskih znakova koji ne prihvaćaju ništa manje od kvalitete.

Možemo se naći u situacijama koje kompromitiraju naš integritet, a to ne samo da će biti loše za nas, već će nas također natjerati da se bunimo na načine za koje nismo spremni.

Drugim riječima, ovaj tjedan će se neki od nas boriti za svoje poslove, svoje ideje i svoje kreativne puteve, samo da bismo saznali da lajemo na krivo drvo. Dok je Sunce u znaku Vodenjaka blaženo i sretno, ono također može poremetiti ‘normalnost’. Vidjet ćemo kako naša ideja o normalnom može postati prilično uvrnuta ovaj tjedan.

Tri horoskopska znaka s lošim tjednim horoskopima od 16. do 22. januara:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Budući da ste skloni stvari shvaćati osobno ili k srcu, ovaj tjedan može donijeti nekoliko neželjenih sjećanja. Pokušali ste ih gurnuti u stranu, vagajući njihovu vrijednost za bilo što vrijedno čuvanja, i otkrili ste da je to izvedivo. Dakle, ako je izvedivo ako je guranje starog nešto što možete učiniti, zašto onda to izbjegavate učiniti?

Ovaj bi vam tjedan mogao biti težak, uglavnom zato što vam retrogradni Merkur smeta. Iako će ovaj tjedan ići izravno, kao da vas je izdvojio za zadnji put.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U bilo kojem drugom tjednu možda vam ne bi smetalo, ali ovaj tjedan se osjećate preosjetljivo i vrlo ‘poput raka’. Mogli biste se osjećati bolje kad sunce uđe u Vodenjaka, ali to bi samo moglo učiniti da se osjećate kao da ne pripadate. Osjećate da imate toliko toga za ponuditi, ali morate biti otvoreniji o tome koliko brzo ili često predstavljate svoje ideje drugima. Ne čekaj predugo.

Nastavak na sljedećoj strani…

ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Rak, Jarac i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 16. do 22. januara će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top