Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj ponedeljak, 16. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Posljednja mjesečeva četvrt simbolično je vrijeme za otpuštanje i otpuštanje.

To je prilika da razmislite o onome što se dogodilo oko nedavnog Punog Mjeseca… A zatim da kritički sagledate svoj život i ono što je još uvijek prisutno čini se više kao prepreka nego pomoć.

To je prilika, posebno s retrogradnim Merkurom, da procijenite jesu li vaša uvjerenja ili ideje oni kojih ste se oduvijek držali ili manifestirali iz svog rasta.

Možete promijeniti svoje mišljenje i srce.

Kako napredujete na svom putu, vaši snovi, prioriteti, pa čak i način na koji mislite o sebi, trebali bi se promijeniti.

Ali potrebno je više da se promatraju te promjene. Umjesto toga, također treba postojati svjesno stvaranje oslobađanja kako biste ostali na onome što vam je ugodno. Osobito ako nije korisno.

Danas se Sunce u Jarcu karmički sjedinjuje s Neptunom u Ribama, potičući vas da se povežete sa svojom intuicijom. I pomogne vam da otpustite sve aspekte koji više ne odjekuju kao vaša istina.

Ova moćna veza pomaže vam da jasnije vidite osjećaje i motivaciju u sebi i onima oko vas.

Zvijezde se slažu kako bi vam pomogle ne samo da odaberete slobodu, već i da se oslobodite svega. Ili čak bilo koga što nije istinski korisno za vas i vaš život.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za 16. januar su:

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Zadnja četvrt Mjeseca unutar vašeg znaka danas vas potiče da se oslobodite zastarjelih strahova ili uvjerenja koja će vas spriječiti u njegovanju romantične veze koju želite.

S Junonom i Jupiterom u Ovnu, znaku koji predstavlja romantična zbivanja, postoji i nastavit će biti puno širenja i prilika u ovom području vašeg života. Međutim, ako se još uvijek držite onoga što je bilo, možda ćete samo ponekad moći uživati u onome što se događa u sadašnjosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dok prolazite kroz današnji dan, promatrajte misli koje imate i hoće li vam one biti od pomoći u stvaranju života i veze kakvu želite ili bi vam mogle biti izazovnije. Vrijeme je da nađete tu unutarnju ravnotežu i zapamtite da da biste je postigli, prvo morate iskreno vjerovati da je to moguće.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj ponedeljak, 16. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top