Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja, 15. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Od sada do 11. marta, kada Juno prijeđe u Bika, ovo je spajanje energija obaju planeta; predanost i širenje.

Jupiter je najveći planet u zodijaku i zbog toga je sklon širenju čega god dotakne, u ovom slučaju obveza i brakova.

U nadolazećim mjesecima, posebno kada Uran krene direktno krajem januara, moglo bi biti više prosidbi, bijega ili čak obveza.

To stvara energiju koja je manje usmjerena na povremene spojeve, a više zainteresirana za ulaganje u nekoga tko je bogatstvo vašeg života.

S velikim fokusom na jedinstvenu vrijednost koju Juno može otkriti, ovo uvodi u vrijeme spremnosti i želje da se teži prema odanosti i predanosti.

Ali Juno u Ovnu je drugačiji jer ne želi da dvoje postane jedno, već da se udruži s poštovanjem i autonomijom za vaša zajednička i individualna putovanja.

U tom procesu doći će do zaokreta prema zdravijim odnosima koji nemaju loših granica ili bilo kakve teme suovisnosti.

Juno u Ovnu želi se posvetiti ljubavi, ali to čini na zdraviji način.

Do kraja februara, i Vesta, asteroid koji upravlja domom i obitelji, i Venera, planet ljubavi, pridružit će se Jupiteru i Junoni u Ovnu, stvarajući pravu oluju slobode i novih početaka u vašem životu.

Ovo nije samo moćno vrijeme za ljubav, već da se svim srcem posvetite onome što potiče vašu strast za životom.

Iako će možda trebati neko vrijeme i napor da se to ostvari, nema sumnje da će se isplatiti čekati.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za 15. januar:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Jupiter se prošlog mjeseca vratio u vaš znak i ostat će ovdje do maja, nadopunjujući prvi dio ove godine za vas. Ali to je također tek početak. Vraćate se sebi na način na koji nikada prije niste.

Kako sve više planeta prelazi u vaš znak u nadolazećim mjesecima, uključujući Juno danas, to će pogoditi vrlo osobni aspekt vašeg života. Vi ste prvi znak zodijaka, a vaša sezona počinje astrološkom novom godinom. Vi ste vođa, ali često morate naučiti razliku između žurbe u neznanju i samopouzdanja.

Morate naučiti vjerovati sebi i da vi, više od bilo kojeg drugog znaka, ne možete dati svoju slobodu, svoju želju za životom, jednostavno zato što ste u prošlosti sklopili sporazume koji više ne odjekuju kao vaša istina.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Juno u Ovnu vas podsjeća da provjerite jesu li dogovori i ugovori koje ste sklopili u prošlosti još uvijek relevantni. To je podsjetnik da vjerujete svojim osjećajima i vježbate samopouzdanje u podnošenju onih značajnih promjena koje će vašem životu donijeti veću autentičnost.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja, 15. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top