Vaš SEDMIČNI TAROT do 22. Januara: Kolo sreće se okreće; vrijeme je da OVIM znaci KARMA pokloni ono što im NAJVIŠE TREBA!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Presuda

Očigledno morate donijeti važnu odluku, a to ćete učiniti tek nakon što odvagate obje mogućnosti. Ljudi čekaju tvoju odluku, ali ti ne žuri. Ipak, djelujete kada je potrebno i za što god se odlučite, promijenit će vam ostatak života. Može se svesti na nešto poput odluke o davanju otkaza na poslu ili može biti opće poput smišljanja nove lokacije na koju ćete se preseliti. Izbor je vaš i učinit ćete ono što je potrebno.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Stranica pentakla, obrnuta

Tijekom ovog tjedna možete naići na malu ‘igru na sreću’ jer ova karta implicira da možda prokockate nešto teško zarađenog novca. Iako uživate kupovati si otmjene predmete i svjetlucave stvari, možda ćete na kraju potrošiti malo previše za nešto što očito nije vrijedno toga. S druge strane, stvari ne vidite kao ‘vrijedne’ ili ne. Vidite ih kao stvari koje želite, koje ćete potrošiti koliko god koštaju, samo da ih imate. Materijalizam prednjači.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Svijet

Ovaj ste tjedan na dobrom mjestu, jer se čini da ste u stanju stvoriti gotovo bilo koje stanje koje želite vidjeti. Dakle, ako se osjećate pustolovno, stvarat ćete avanture za nastavak. A ako se želite kandidirati za predsjednika, onda ćete započeti svoju kampanju ovaj tjedan. Sve vam se čini mogućim i to vam daje veliki poticaj da se uključite i sudjelujete u stvarima koje smatrate važnima za svoj život.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Carica, obrnuto

Možda ćete ovog tjedna postati izvor prema kojem prijatelji i obitelj traže znanje ili pomoć. Općenito, davanje novca voljenima za vas nije velika stvar, ali primijetit ćete temu koja se odvija ovaj tjedan, a izgleda kao: “On ima novac. Hajdemo ga udariti!” Dobivate ulogu mudrog i bogatog ‘starješine’ i iako je to ‘nekako’ zabavno, malo je iscrpljujuće za džep.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Pustinjak

Iako je nadaleko poznato da niste osoba koja voli biti sama, ovaj tjedan ćete zahtijevati veliki ‘time out’ jer žudite za tišinom vlastitih misli i stvarno vam se ne da smetati drama svijeta. Ovaj tjedan se ne osjećate društveno i niste za čavrljanje. Kada bi svi napravili samo korak unatrag, bili biste sretni kao školjka zbog vremena koje vam je prijeko potrebno. Provodite vrijeme sami— iskreno, nije tako strašno.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Velika svećenica

Cijeli tjedan ćete kliziti u ‘intuitivni način rada’ jer stvarno ne vjerujete stvarima naizgled. Osjećate se kao da sve što doživljavate ovaj tjedan treba procijeniti; želite znati vrijednost stvari i ako ih smatrate bezvrijednima, onda idete dalje.

Savršeno ste zadovoljni da sve radite sami i vjerujete u sebe da ćete izvršiti svoje postupke na svoj način. Ovaj tjedan slijedite svoje predosjećaje i oni vas vode do uspjeha koji imate na umu.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Vaš SEDMIČNI TAROT do 22. Januara: Kolo sreće se okreće; vrijeme je da OVIM znaci KARMA pokloni ono što im NAJVIŠE TREBA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top