U NAREDNA TRI DANA: Evo kojim znacima će ova tri dana biti savršena i koja će zauvijek pamtiti…

OVAN

Nećete gubiti vrijeme ako ulažete energiju u stvari u koje duboko vjerujete. Vrijeme je, zapravo, na vašoj strani kad god stanete na stranu svog unutarnjeg djeteta i odlučite slijediti strastveni sjaj u vašem trbuhu i prsima . Sljedeći korak izgleda obećavajući kada je vaš smjer jasan.

Fokus čini svu razliku. Iskoristite trenutak inspiracije za kreativni rad, umjetničko izražavanje i provjeru smjera kojim ste se odlučili ići u dosadašnjem životu. Moguće je da je došlo vrijeme za promjene.

 

BIK

Kada se šišaju ovce, one se ne prepoznaju i iznova uspostavljaju dominaciju. Promjene u vašem unutarnjem svijetu imaju puno veće posljedice u vašem okruženju i dok ste voljni iskoristiti njihove dobrobiti, morate biti spremni osloboditi neke važne stvari iz prošlosti.

Imate priliku razgovarati o osjetljivim pitanjima s nekim tko ih uistinu razumije. Ipak, slušajte svaku izgovorenu riječ i prepoznajte ogradu koju ne treba prijeći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Svi se dijalozi vraćaju na istu temu. Izdaja neće biti zaboravljena, bez obzira na razinu zbrke po tom pitanju, a vi niste spremni napustiti svoje ideale. Važno je da neko vrijeme provedete sami kako biste svom srcu dali priliku da se izliječi i potražili razumijevanje i empatiju prema osobi koja vas je iznevjerila.

Strahovi mogu potaknuti brojne reakcije i događaje koji izmiču svačijoj kontroli. Držite se svog najhrabrijeg Ja, ali se distancirajte od stvari koje jednostavno ne izgledaju ispravno. Ovo je vrijeme kada veze trebaju biti inspirativne i čarobne.

 

 

RAK

Iako ste svjesni povijesti nekih stvari i ne vidite je dovoljno istinitom, još uvijek postoje situacije i odnosi kojima biste se rado vratili da imate priliku.

Nemojte polagati previše nade u prošlost. Ne pripada tamo. Ono što je učinjeno, učinjeno je i iako bi možda bilo dobro oživjeti ono što je izblijedjelo, pažljivo odvažite svoje mogućnosti i razmislite o lošim stvarima koje su u tom trenutku dolazile s dobrima.

 

 

LAV

Pronaći ćete ravnotežu u čudnim situacijama, velikim društvenim skupinama i stvarima koje se obično osjećaju prijeteći ili previše stresni da biste se u njih uključili. Spremni ste stati na kraj nekim starim načinima, da se energizirate i otresete prošlih veza i stvari koje su vas iscrpile. energija daleko.

Porastao si. Prihvatite novu verziju sebe bez žaljenja. Iako su na tom putu napravljene greške, učinili ste izuzetno dobro. Uživajte u samopouzdanju koje proizlazi iz uspješnog putovanja.

 

 

DJEVICA

U srcu možete osjetiti da pripadate nekom društvu, nekim ljudima i nekome koga volite. Ipak, određene stvari su vas odvojile od ideala budućnosti za kojim ste željeli slijediti i čini se da ste zapeli u petlji koja ne otvara toliko vrata.

Odlučite se učiniti nešto potpuno drugačije od svojih uobičajenih izbora, vjerujte i vidite kako vam promjena perspektive konačno može pomoći da oživite emocije koje trebate vratiti u život.

Nastavak na sljedećoj stranici…

U NAREDNA TRI DANA: Evo kojim znacima će ova tri dana biti savršena i koja će zauvijek pamtiti…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top