TOKOM VIKENDA ZVIJEZDE imaju VELIKE PLANOVE – Evo KOJIM znacima ce DONIJEETI SREĆU i neočekivane PREOKRETE!

OVAN

Informacije koje se danas mogu pronaći su nevjerojatne vrijednosti i s vremenom vas čine moćnim. Dijalozi teku na način na koji nikada niste očekivali, čak i kada se fokus pomakne i određene ideje se izgube. Držite se emocija, dopuštajući im da vode put, i vidite koliko sebe možete podijeliti kada prava osoba stoji ispred vas.

Iako nećete imati potpunu podršku i razumijevanje za svako područje života, oni koji su trenutno podržani daju vam jak temelj za kretanje naprijed.

 

 

BIK

Nećete primijetiti pritisak u određenim kontaktima i situacijama u prvi tren. Budite u potrazi za signalima poteškoća. Neke pogreške treba izbjegavati uz strpljenje. Uzmite si vremena i ostanite organizirani tijekom svoje rutine, čak i ako vas srce poziva da se krećete mnogo brže.

Ovo je savršeno vrijeme za traženje ravnoteže, između svojih emocija i razuma. Neka ograničenja služe da vas zaštite, čak i ako biste rado preskočili ogradu.

 

 

BLIZANCI

Postoji teorija ljudske evolucije koja kaže da su rani hominidi brzo razvili svoj mozak jedući “čarobne gljive”. Ne znate točno što je dovelo do širenja ideja i određenih ljudi u vašem okruženju, ali nešto vam se čini mutno i želite ispitati sve činjenice.

U svojim pokušajima da prođete kroz zatvorena vrata, umorili ste se. Odmorite se, naspavajte se i vidite kamo vaša očekivanja mogu dovesti kada su u skladu s onim što je pod vašom kontrolom.

 

 

RAK

Stvari idu u dobrom smjeru, čak i ako ne idu prema planu. Prednost možete vidjeti u fleksibilnosti i blagom pristupu svakodnevnim stvarima. Nema smisla držati se bilo kakvih uskih stavova kada postoje viši ciljevi prema kojima treba raditi.

Odustajanje više nije opcija. Nakon što ste umočili nožne prste u određene stvari, uskočili ste i u ovom trenutku nema povratka. Čak i ako ste umorni ili pod stresom, nastavite otvorenog uma, spremni naučiti nove stvari usput.

 

 

LAV

Uz dodir magije danas bi sve moglo biti moguće. Ovo je dan velikih težnji i nada, kada vaš um ima moć probiti stare obrasce i smisliti nove ideje i logiku koja vas konačno oslobađa. Imajte na umu da je ovo jednako kao početak nečega novog kao i završetak nečega starog.

Oslobodite se onoga što je nepotrebno, skinite staru kožu, dopustite sebi da zasjate u svjetlijem drugačijem svjetlu bez oklijevanja ili previše kompromisa. Slobodni ste biti vi.

 

 

DJEVICA

Procjenjuje se da na dnu oceana leži preko 3 milijuna brodskih olupina. Raznorazne ideje vam tutnjaju po glavi, ali neke još nisu dostupne. Čini se da je um ocean prošlih ideala i misli koje nikada nisu ugledale svjetlo dana.

Neka vam se glava očisti, opustite prsa i dišete. Možete napraviti promjenu samo ako ostanete usredotočeni na ono što vam je danas uistinu važno.

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM VIKENDA ZVIJEZDE imaju VELIKE PLANOVE – Evo KOJIM znacima ce DONIJEETI SREĆU i neočekivane PREOKRETE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top