OVIM znacima NIJE SUĐENA SAMOĆA: Konačno je vrijeme je za veliku LJUBAVNU SREĆU!

OVAN

Ovih dana biste mogli biti pravi društveni leptir. Mogli biste letjeti od prijatelja do prijatelja na zabavi ili druženju, čavrljati u oluji. Čut ćete vijesti od jedne osobe, a zatim ih, u sljedećem trenutku, prenijeti nekom drugom. Vaše će vještine ljudi biti jake i mogli biste se uvjeriti da ste sljedeći šarmantni princ! Uživajte u laganim razgovorima s drugima. Nemojte se iznenaditi ako vam osoba koju vrlo dobo poznajete izjavi ljubav.

 

 

BIK

Ovih dana nastavljate raditi prema cijenjenim ciljevima, karijeri i ostalom. Ljubavna pitanja mogu doći u prvi plan. Ako ste trenutno uključeni, neočekivani događaji u vašem životu mogli bi vas toliko približiti vašem partneru. Ako niste uključeni, mogli biste upoznati nekoga uzbudljivog, možda kroz neku vrstu grupnih aktivnosti. Također, dugogodišnji prijatelj bi vam se iznenada mogao pojaviti u novom svjetlu. Što god da je, očekujte zanimljiv razvoj događaja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete se osjećati malo u neskladu s nekima od svojih najmilijih. Mogli biste imati sukob mišljenja s roditeljima, a iskušenje bi moglo biti ulazak u dugu, dugotrajnu raspravu. Ili ste možda zabrinuti za svoju djecu i osjećate se kao da se ne ponašaju kako treba. Iako su sve vaše brige opravdane, planetarne energije mogle bi preuveličati vaše emocije. Stoga se pokušajte smiriti i staviti stvari u perspektivu.

 

 

RAK

Dani bi trebali biti brzi. Vaša će intuicija biti na vrhuncu, a vi ćete se osjećati dobro zbog načina na koji stvari teku tijekom dana. Na poslu biste trebali biti u mogućnosti zadržati brz, odmjeren tempo. Napravit ćete puno stvari. Kod kuće će vaše emocije biti u skladu s vašim najmilijima, a vi biste mogli provesti ugodnu večer družeći se s njima.

 

 

LAV

Završite svoje poslove ranije, tako da imate vremena za igru ​. Planirajte romantični bijeg s osobom koju volite. Slobodno dopustite svojoj mašti da vas odvede u potpuno novo carstvo užitka. Ovo su sjajni dani za vas da istražite više svoje umjetničke prirode i počnete manifestirati neke od ideja koje vam već neko vrijeme zveckaju u glavi.

 

 

DJEVICA

Ovo su dobri dani za druženje s ljudima kojima je stalo do vas. Možda ćete se htjeti dogovoriti da posjetite neke članove obitelji. Ili ćete možda htjeti zakazati kratak bijeg sa svojim romantičnim partnerom. Možda čak odlučite imati posebnu večeru vani s dobrim prijateljem. Posegnite da se povežete s nekim važnim i vaše će raspoloženje i srce biti podignuti.

Nastavak na idućoj stranici…

OVIM znacima NIJE SUĐENA SAMOĆA: Konačno je vrijeme je za veliku LJUBAVNU SREĆU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top