OVI znaci su sada razočarani u ljubav,ali im sada slijedi fatalni susret, a nekome i povratak bivšeg!

OVAN

Planetarni poredak radi na tome da vas izmami iz vašeg urednog svijeta u romantični raj. Svome dragome želite priuštiti večer sa svim detaljima. Ovo je posljednja stvar na koju će posumnjati, dok otvara ulazna vrata i pronalazi vas odjevenu u tako privlačnu odjeću, da se pita je li u pravoj kući. Večeras je noć za čistu magiju. A sutra!? I sutra isto…

 

BIK

Utjecaj planeta čini vas jednom nezgodnom osobom. U jednom trenutku kritizirate voljenu osobu zbog loših navika i priželjkujete da se malo sredi, a u sljedećem trenutku obožavate samo tlo po kojem gazi. Možda bi bilo najbolje da narednih nekoliko dana jedno drugome barem nakratko date malo prostora.

 

BLIZANCI

Ovih dana bi se mogao ponovno pojaviti stari šef kojeg ste prije smatrali iznimno privlačnim. Ovo može biti pomalo iznenađenje, a ono što može biti još iznenađujuće je dubina osjećaja za koju otkrivate da je još uvijek vrlo očita. Iako je ovo donekle delikatna situacija, imate svo emocionalno iskustvo koje vam je potrebno da donesete ispravne odluke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Da je vaša ljubavna veza slika, kakva bi bila? U zraku se osjeća sugestija da će takva pitanja biti sve važnija kako dani budu odmicali. Postajete svjesni suptilnih nijansi unutar vaše veze, koje vas tjeraju da razmislite o tome što vam ona zapravo znači. Što ga više možete povezati sa slikom, to ćete više saznati o njegovom trenutnom stanju. Za one slobodne koji nisu u vezi slijedi fatalni susret, koji nećete moći izbjeći. Zapravo, ispostavit će se da je to vaša srodna duša.

 

LAV

Ne možete se odlučiti što biste mislili o osobi koju ste tako dugo obožavali. Jučer ste još uvijek bili zaljubljeni, a danas počinjete primjećivati ​​neke pukotine u nečemu što se činilo besprijekornom vanjštinom. Ako izdržite još neko vrijeme, ponovno ćete se zaljubiti. Možda vam treba samo nekoliko dana milosti.

 

DJEVICA

Ovih dana se može mnogo napredovati u tekućoj priči o određenoj romantičnoj vezi. Imat ćete puno prostora za jačanje veze i osjećaja predanosti između vas. Iako ste možda cijelu stvar tretirali prilično olako, oboje ste itekako svjesni da osjećaji koje dijelite iz dana u dan rastu. Dajte ljubavi priliku!

Nastavak na sljedećoj stranici…

OVI znaci su sada razočarani u ljubav,ali im sada slijedi fatalni susret, a nekome i povratak bivšeg!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top