LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Septembar: OVA 2 znaka su se morali raspasti, da bi danas shvatili koliko zapravo trebaju jedno drugo!

LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Septembar: OVA 2 znaka su se morali raspasti, da bi danas shvatili koliko zapravo trebaju jedno drugo!

20 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Samci mogu imati jaku sreću u pronalaženju svoje bolje polovice danas u sportskim ili duhovnim centrima. Jer oni koji su u vezama moraju se odmoriti od svoje naporne veze i raditi stvari koje ih raduju ili za koje općenito ne mogu naći vremena! Ponekad se dvoje ljudi mora raspasti da shvate koliko trebaju biti zajedno!

 

BIK

Budite oprezni jer varanje i prevare brzo marširaju prema vašem znaku. Iako će biti nenamjerno i blago, ali možete se ozlijediti. Daješ danas. Danas je malo teško vrijeme, ali slučajevi će vašu ljubav samo učiniti jakom i snažnom. U budućnosti ćete jamčiti za ljubav. Danas izbjegavajte previše izražavati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Današnji dan označava početak novog razdoblja razumijevanja i prilagodbe između vas i vašeg partnera. Sva paučina veze sada je uklonjena i oboje ćete se moći vidjeti na jakom svjetlu, ali to će vašu ljubav samo učiniti jačom i trajnijom. Dan će vam donijeti veliki optimizam.

 

RAK

Danas ćete biti neuobičajeno agresivni u ljubavi. Vaš će partner vjerojatno biti prilično začuđen jer je navikao na nježne romantične geste s vaše strane. Ali svidjet će im se vaš novi stil i bit će vam više nego prikladan. Istražite različite dimenzije vašeg odnosa danas. Bit ćete ugodno iznenađeni.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Dan je posebno povoljan za druženje s roditeljima. Ako ste u posljednje vrijeme bili prezaposleni, onda je ovo najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate improvizirani posjet. To će vam znatno ublažiti stres. Uključite svog partnera u posjet roditeljima ili braći i sestrama i pogledajte kako se razvija topli obiteljski provod. Ako ste slobodni, već danas preko roditelja možete upoznati posebnu osobu.

 

DJEVICA

Danas ćete biti logičniji i upitniji u svojim odnosima! Racionalno ponašanje s pravom osobom može biti veliki preokret i dan može izgledati kao neuspjeh koji bi inače bio sjajan! Istražite senzualnost u sebi i u svom partneru.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Vaši planovi da se družite s dragim vam se danas mogu srušiti. Nemojte snažno pritiskati partnera u ovom trenutku kako biste saznali razlog zašto ste zeznuli plan. Sjediti hladno kod kuće i gledati svoju omiljenu TV emisiju ili čitati dobru knjigu jednako će vas zabaviti.

 

ŠKORPIJA

Danas će se dogoditi nekoliko događaja koji će vaš ljubavni život predstaviti u potpuno novom svjetlu. Možda ćete postati svjesni novih informacija ili dobiti novi uvid u karakter i želje vašeg partnera. Kao rezultat toga, ovaj dan označava prekretnicu u vašoj vezi. Potrebno je uravnotežiti vlastite želje i samopoštovanje u ophođenju s partnerom.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Partneru ćete biti teško posvetiti onoliko vremena koliko biste željeli zbog pritiska kojeg stvaraju brojni vanjski čimbenici. Profesionalne obveze sada mogu pojesti većinu vašeg vremena. Obavezno prenesite svoje osjećaje svom partneru i naći ćete kod njega/nje puno više razumijevanja nego što ste mislili.

 

JARAC

Oni koji su bili u vezama uskoro će svjedočiti početku nove faze u privatnom životu! Možete vezati čvorove sa svojim partnerom ili se useliti zajedno. To može uključivati ​​ogromna ulaganja jer kuću treba preurediti u bilo kojem od dva slučaja. Oni koji su slobodni možda će danas pronaći nekoga vrućeg i intimnog.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Ne kucajte na vrata kada je veza u pitanju. Zapamtite, netko je definitivno stvoren za vas. Kada dođe zrelo vrijeme, svemir će se automatski otvoriti kako bi vam predstavio taj dragocjeni dar. Neka vas ljubav pronađe. Do tada se dobro zabavite sa svojim prijateljima i suradnicima. Možda se vaš skriveni dijamant nalazi negdje tamo. Ne treba gubiti nadu!

 

RIBE

Pravo je vrijeme da sjednete s partnerom i riješite probleme koji vas muče u posljednje vrijeme. To se može odnositi na vaše osjećaje i dubinu vaše predanosti jedno drugome. To također može biti u vezi s svakodnevnim kućanskim stvarima koje ste ignorirali. Činjenica je da je pravo vrijeme za zajedničko djelovanje.