LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Januar: OVA 2 znaka su se morali raspasti, da bi danas shvatili koliko zapravo trebaju jedno drugo!

OVAN

Ljubavni horoskop: Samci mogu imati jaku sreću u pronalaženju svoje bolje polovice danas u sportskim ili duhovnim centrima. Jer oni koji su u vezama moraju se odmoriti od svoje naporne veze i raditi stvari koje ih raduju ili za koje općenito ne mogu naći vremena! Ponekad se dvoje ljudi mora raspasti da shvate koliko trebaju biti zajedno!

 

BIK

Budite oprezni jer varanje i prevare brzo marširaju prema vašem znaku. Iako će biti nenamjerno i blago, ali možete se ozlijediti. Daješ danas. Danas je malo teško vrijeme, ali slučajevi će vašu ljubav samo učiniti jakom i snažnom. U budućnosti ćete jamčiti za ljubav. Danas izbjegavajte previše izražavati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Današnji dan označava početak novog razdoblja razumijevanja i prilagodbe između vas i vašeg partnera. Sva paučina veze sada je uklonjena i oboje ćete se moći vidjeti na jakom svjetlu, ali to će vašu ljubav samo učiniti jačom i trajnijom. Dan će vam donijeti veliki optimizam.

 

RAK

Danas ćete biti neuobičajeno agresivni u ljubavi. Vaš će partner vjerojatno biti prilično začuđen jer je navikao na nježne romantične geste s vaše strane. Ali svidjet će im se vaš novi stil i bit će vam više nego prikladan. Istražite različite dimenzije vašeg odnosa danas. Bit ćete ugodno iznenađeni.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Dan je posebno povoljan za druženje s roditeljima. Ako ste u posljednje vrijeme bili prezaposleni, onda je ovo najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate improvizirani posjet. To će vam znatno ublažiti stres. Uključite svog partnera u posjet roditeljima ili braći i sestrama i pogledajte kako se razvija topli obiteljski provod. Ako ste slobodni, već danas preko roditelja možete upoznati posebnu osobu.

 

DJEVICA

Danas ćete biti logičniji i upitniji u svojim odnosima! Racionalno ponašanje s pravom osobom može biti veliki preokret i dan može izgledati kao neuspjeh koji bi inače bio sjajan! Istražite senzualnost u sebi i u svom partneru.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Januar: OVA 2 znaka su se morali raspasti, da bi danas shvatili koliko zapravo trebaju jedno drugo!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top