LJUBAVNE CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU: Tko će se ZALJUBITI, tko će RASKINUTI, a kome se LJUBAVNI ŽIVOT MIJENJA iz KORIJENA!

LJUBAVNE CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU: Tko će se ZALJUBITI, tko će RASKINUTI, a kome se LJUBAVNI ŽIVOT MIJENJA iz KORIJENA!

12 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovaj vam tjedan također obećava ‘dobar provod’ kada su u pitanju lljubav i romantika, ali nije tako ograničen kao sve to. Zapravo,položaj planeta dobro djeluje na vaš temperament, a zauzvrat, ovaj uravnoteženi osjećaj dodatno vas približava osobi s kojom ste u vezi.

Ovo je vrijeme u kojem podnosite prijedloge da uđete dublje u ovu vezu, možda čak i na dugotrajnu predanost. Zvijezde su na tvojoj strani, trenutno. Ovo je dobar tjedan za ljubav i za zaruke romantične prirode.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovaj tjedan donijet će vam unaprijed i usredotočiti se na neke stvarne odluke – one koje volite izbjegavati.

Ono što je sjajno je to što će vam ove odluke postati sasvim očite; nećete imati problema s odlučivanjem što ćete učiniti i na kraju ćete biti zadovoljni svojim odabirom.

Ovaj tjedan ste bistri i sposobni, a ako odlučite uložiti vrijeme u planiranje putovanja, sve će vam destinacije pružiti zanimljivo iskustvo. U podsvijesti ćete misliti na prošlost i osobu koju ste nekada jako voljeli. Možda vas planete natjeraju da se javite toj osobi.

 

BLIZANCI

Ovaj ćete tjedan možda osjetiti dodir opsjednut, o osobi od interesa. Možete graničiti s osjećajima tjeskobe, jednostavno zato što ne znate što rade – imate nedostatak kontrole nad situacijom i to je ono što je u središtu vašeg tjedna.

Nesposobnost da znate ‘sigurno’ je ono što vas jede. Evo upozorenja: idite izravno do osobe koja vas zanima i pitajte je izravno što se događa, umjesto da stvarate lažne scenarije u svom umu.

 

RAK

Tijekom ovog tjedna ćete hvatati energiju, što može utjecati na to kako pokazujete ljubav.

Znate da želite da se vaša veza nastavlja i činit ćete sve što je potrebno da ovo ostane netaknuto, a vi ste vjerovali da je za ovaj tjedan manje više.

Ovo je ujedno i retrogradni učinak na vašu osobnu komunikaciju. Ovaj ćete se tjedan suzdržavati u ljubavi i riječima – a sve je to potrebno i korisno za odnos u kojem ste.

 

LAV

Nemojte se iznenaditi ako se odjednom nađete u vrlo romantičnoj situaciji – situaciji koju je za vas skrojio vaš partner.

Očekujte da će vas ovaj tjedan dobro tretirati, a posebno oni s kojima želite da se prema vama ponašaju dobro. Ako ste se osjećali zapostavljeno od strane partnera, vidjet ćete preokret u ovom ponašanju.

Također ćete shvatiti da su svi drugi jednako ćudljivi i posebni kao i vi, a ironično je da ćete biti dovoljno raspoloženi da im oprostite.

 

DJEVICA

Sigurno je to da ćete osjetiti pozitivu i ravnotežu.

Ovo je dobro vrijeme za ‘ići do kraja’, znači, ne ustručavajte se podijeliti svoje ljubavne namjere i praviti planove za budućnost. Ovo je dobar tjedan za obveze i dugoročne planove, posebno kada su ti planovi romantični.

VAGA

Možda će vas ovaj tjedan položaj planeta navesti na sukobr, jer se svađate malo više nego inače. Kako dosadno!

Također se jako trudite samo ostati “iznad vode” čini se da je posao na preopterećenju i da vam je strpljenje iscrpljeno.

Trebali biste se osjećati spremni za tutnjavu. I ovo će proći, pokušajte ostati smireni ovaj tjedan.

 

ŠKORPIJA

Glavni događaj u tjednu su retrogradne planete i to ćete osjetiti na sve standardne načine; očekujte da će vam tehnologija zaskočiti, kao i jednostavna komunikacija koja je predodređena da postane nesporazum. Ovo je razlog više da obratite veliku pozornost na svoje internetsko poslovanje i svoje osobne izbore.

Tijekom ovog tjedna lako možete pogriješiti, stoga držite glavu bistrom i gledajte što radite. Možete proći ovaj tjedan ako ostanete svjesni razmišljajući o svim odlukama prije nego što ih donesete. Od obujma posla nećete imati vremena za ljubav, stoga, vaša voljena osoba će se osjećati vrlo zapostavljeno.

 

STRIJELAC

Gledate tjedan dana posvećen održavanju vašeg fizičkog zdravlja. Donijeli ste odluku da poboljšate svoj život, a želite započeti s pravilnom prehranom i vježbom, shvatili ste: “Bilo je vrijeme”. I bili biste u pravu – krajnje je vrijeme.

Retrogradno vam djeluje, što je čudno – uči vas da ne trajemo vječno i da u svakom trenutku stvari mogu krenuti naopako – osobito s našim tijelima. Ovo vam djeluje kao poziv na buđenje i postavlja vas na put ka dobrom zdravlju i trudu koji je potreban da se takvo što postigne. Ljubavni život će se činiti kao da vam izmiče iz ruku, ali ne brinite, to je samo prolazna faza.

 

JARAC

Ovaj tjedan donosi vam uvid i duhovnost. Ovo vrijeme ima takav utjecaj na vas, pa biste radije  u ovom trenutku  provodili vrijeme ulazeći unutra nego to vrijeme provodili s prijateljima ili ljudima općenito.

Retrogradnost vas gura još dalje u vaš vlastiti prostor glave, što vam sasvim odgovara. Ovaj tjedan ćete se utješiti u traženju duha i vježbanju rituala i meditacije. Za ljubav nećete biti zainteresirani, ali nemojte da ova faza traje predugo. Možda vaša voljena osoba neće imati razumijevanja.

 

VODOLIJA

Ovog tjedna, bit ćete vrlo ispunjeni u svom poslu. Ako se bavite životinjama ili zdravstvenom zaštitom, bit ćete stavljeni na kušnju onu koju ćete proći s užitkom.

Izuzetno ste od pomoći onima kojima je potrebna pomoć, a to će vam donijeti veliku radost. Znajući da možete povećati svoj potencijal, osjećate se inspiriranim učiniti još više. Retrogradnost će vas sustići, ali ne još. Krajem tjedna vam se sprema pravo romantično iznenađenje, a to bi mogao biti slučajan susret sa bivšim partnerom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Tijekom ovog tjedna doživjet ćete na svojoj koži velik utjecaj planeta i to bi vam moglo potpuno slomiti um u smislu vaše veze.

Očekujte novi pogled na osobu s kojom ste uključeni i iskustvo u spavaćoj sobi od kojeg će vam se vrtjeti u glavi. U ljubavi i romantici sve je u redu, za vas ovaj tjedan.

Uživaj dok traje, prijatelju.