KARTE OTKRIVAJU do 22. Januara: Tko će se ZALJUBITI, tko će RASKINUTI, a kome se LJUBAVNI ŽIVOT MIJENJA iz KORIJENA!

Ljubavni ciganski horoskop je sastavljen uz pomoć karata, planeta i zvijezda i numerologije

 

OVAN

Ovaj vam tjedan također obećava ‘dobar provod’ kada su u pitanju lljubav i romantika, ali nije tako ograničen kao sve to. Zapravo,položaj planeta dobro djeluje na vaš temperament, a zauzvrat, ovaj uravnoteženi osjećaj dodatno vas približava osobi s kojom ste u vezi.

Ovo je vrijeme u kojem podnosite prijedloge da uđete dublje u ovu vezu, možda čak i na dugotrajnu predanost. Zvijezde su na tvojoj strani, trenutno. Ovo je dobar tjedan za ljubav i za zaruke romantične prirode.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovaj tjedan donijet će vam unaprijed i usredotočiti se na neke stvarne odluke – one koje volite izbjegavati.

Ono što je sjajno je to što će vam ove odluke postati sasvim očite; nećete imati problema s odlučivanjem što ćete učiniti i na kraju ćete biti zadovoljni svojim odabirom.

Ovaj tjedan ste bistri i sposobni, a ako odlučite uložiti vrijeme u planiranje putovanja, sve će vam destinacije pružiti zanimljivo iskustvo. U podsvijesti ćete misliti na prošlost i osobu koju ste nekada jako voljeli. Možda vas planete natjeraju da se javite toj osobi.

 

BLIZANCI

Ovaj ćete tjedan možda osjetiti dodir opsjednut, o osobi od interesa. Možete graničiti s osjećajima tjeskobe, jednostavno zato što ne znate što rade – imate nedostatak kontrole nad situacijom i to je ono što je u središtu vašeg tjedna.

Nesposobnost da znate ‘sigurno’ je ono što vas jede. Evo upozorenja: idite izravno do osobe koja vas zanima i pitajte je izravno što se događa, umjesto da stvarate lažne scenarije u svom umu.

 

RAK

Tijekom ovog tjedna ćete hvatati energiju, što može utjecati na to kako pokazujete ljubav.

Znate da želite da se vaša veza nastavlja i činit ćete sve što je potrebno da ovo ostane netaknuto, a vi ste vjerovali da je za ovaj tjedan manje više.

Ovo je ujedno i retrogradni učinak na vašu osobnu komunikaciju. Ovaj ćete se tjedan suzdržavati u ljubavi i riječima – a sve je to potrebno i korisno za odnos u kojem ste.

 

LAV

Nemojte se iznenaditi ako se odjednom nađete u vrlo romantičnoj situaciji – situaciji koju je za vas skrojio vaš partner.

Očekujte da će vas ovaj tjedan dobro tretirati, a posebno oni s kojima želite da se prema vama ponašaju dobro. Ako ste se osjećali zapostavljeno od strane partnera, vidjet ćete preokret u ovom ponašanju.

Također ćete shvatiti da su svi drugi jednako ćudljivi i posebni kao i vi, a ironično je da ćete biti dovoljno raspoloženi da im oprostite.

 

DJEVICA

Sigurno je to da ćete osjetiti pozitivu i ravnotežu.

Ovo je dobro vrijeme za ‘ići do kraja’, znači, ne ustručavajte se podijeliti svoje ljubavne namjere i praviti planove za budućnost. Ovo je dobar tjedan za obveze i dugoročne planove, posebno kada su ti planovi romantični.

Nastavak na idućoj stranici…

KARTE OTKRIVAJU do 22. Januara: Tko će se ZALJUBITI, tko će RASKINUTI, a kome se LJUBAVNI ŽIVOT MIJENJA iz KORIJENA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top