KARMA U 2. POLOVICI JANUARA: BIK će požaliti zbog grijeha iz prošlosti, dok će OVA 2 znaka osjetiti svu RADOST zbog svoje DOBROTE!

BIK

Niste loša osoba niti ikome želite zlo, ali jedna mrlja iz vaše prošlosti uskoro će vam se vratiti na ne baš tako lijep način. Možda to što ste davno učinili nije bilo s određenom namjerom, možda je sve ispalo slučajno, ali karma ne prašta.

Karma će se potruditi da dobro zapamtite da nije vrijedno činiti loše, jer će vam se lošim vratiti. Bit ćete opomenuti i kažnjeni na sličan način kako ste se ponijeli prema bliskoj osobi. Uvijek pamtite taj nemili događaj i želite da se nikad nije dogodio, ali stvarnost je nešto drugo.

Kajete se zbog svojih postupaka, ali to neće spriječiti karmu da obavi svoj posao. Bit će vam to dobra pouka za budućnost. Znat ćete da svako vaše djelo nosi i određenu reakciju, odmah ili u budućnosti.

Dobra djela nagradit će vas dobrim stvarima, a loša će imati za posljedicu kazne. Ne možete pobjeći od karme jer ona svakome sudi prema zaslugama.

Potrudite se da vaša djela govore o vama, o tome kakva ste osoba i da budete ponosni na sebe. Svako može pogriješiti, ali morate nastojati da ne ponavljate pogreške i da budete pravedni prema svima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Budite dobra osoba i to će vam se svakako i vratiti. Bit ćete nagrađeni za sve ispravno što učinite, ali i kažnjeni za ono loše. Budite svjesni da ste odgovorni za svoje postupke i da i drugi ovise o vašim djelima. Nastojte biti čovjek u punom smislu te riječi.

Nastavak na sljedećoj stranici…

KARMA U 2. POLOVICI JANUARA: BIK će požaliti zbog grijeha iz prošlosti, dok će OVA 2 znaka osjetiti svu RADOST zbog svoje DOBROTE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top