Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova subota, 14. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ovo može biti razdoblje u kojem ćete znati da morate krenuti sa stvarima na drugačiji način. To znači da trebate ići malo sporije, postaviti stvari, uzeti vremena i biti sigurni da ste u skladu sa zakonima svemira tijekom ovog vremena. .

Od 15. do 25. svibnja 2023. Mars će se kretati kroz završne stupnjeve Blizanaca, što znači da će teme oko ovog tjedna biti potpuno drugačije od onih s kojima ste se susreli prije i da će zadržati razlučivost svega što je počelo krajem kolovoza 2022. .

Važno je razmisliti o ožujku i travnju 2021., kada je Mars posljednji put bio u Blizancima prije ovog tekućeg ciklusa.

Planeti obično donose stalne teme u vašem životu kao da svaki upravlja drugom pričom.

Kad počnete osjećati ta ograničenja u životu oko sebe, važno je usredotočiti se na to da stvari radite drugačije.

Ovo nije posljednja jesen, već početak nove godine i novog poglavlja u vašem životu. Budite spremni odvojiti svoje vrijeme kako biste stvorili ono što želite.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za 14. januar:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Mars se kreće kroz vaš horoskopski znak od kolovoza i, zbog toga, uzrokuje veliki unutarnji odraz uvjerenja i potreba u svakom aspektu vašeg života.

Kao zračni znak, skloni ste se zadržati samo kratko vrijeme za nešto što nije dobro ili zbunjujuće. Ako dođe do sukoba ili razočaranja, prekidate veze i idete dalje.

Ali postoje bolji načini rješavanja situacije, a to je često dovelo do žaljenja s vaše strane. Tijekom ovog tranzita možda ste osjećali da je potrebna čitava vječnost da se nešto dogodi i da niste mogli preurediti život po vlastitom nahođenju.

Ali to je bilo sa svrhom. Ovo vrijeme je trebalo biti razdoblje emotivne zrelosti, razumijevanja. o onome što je potrebno da bi se uspjelo proći i prednosti sudjelovanja u neugodnostima koje život ili odnosi ponekad donose.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sada kada je retrogradni Mars završio, počet ćete jasno vidjeti i razumjeti što znači racionalnije pristupiti životu, što će godinama donositi dobrobiti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova subota, 14. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top