3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme kvadrata Venere s Uranom od 15. januara

Zapravo,  tri horoskopska znaka mogu imati ludi povratak bivšeg, a to bi mogla biti dobra stvar ili možda ona koja pruža osjećaj zatvaranja koji je odavno zakasnio.

Što god da ovaj tvoj ludi bivši shvati da bi ponovno ujedinjenje s tobom bila dobra ideja, uistinu je ludilo bogova, točnije, zvijezde na djelu.

Pretpostavljam da su zato oni ‘ludi’ bivši, za razliku od bivšeg kojeg smo napustili u dobrim odnosima.

Zašto to mora biti onaj ludi, a ne onaj kojeg bismo barem cijenili zbog njihovog truda? Pa zato što je to tako. Ponekad dobijemo ono što želimo, a ponekad jednostavno dobijemo… posjet našeg ludog bivšeg. To su pauze, kako kažu.

Jedan od razloga zašto ludi bivši pomisli da bi povratak TEBI mogao biti dobra ideja je taj što imamo glavnog igrača na nebu i kad god imamo ovaj tranzit morat ćemo se nositi s nezgodama poput čudnih bivših koji se pokušavaju vratiti s nama. Kao i s onim trenutkom zbunjenosti kada je u pitanju želimo li ih ili ne želimo natrag. Neparan!

Što se tiče bivšeg koje se smatra ludim, na tu će osobu izravno utjecati Uran. I iako im ovaj tranzit može zamagliti granice, stavljajući ih u poziciju da ne mogu razlikovati dobro od pogrešnog, oni bi mogli jednostavno misliti da je povratak k vama dobra ideja.

Pripremite se za pošiljku “Oh ne” jer ovaj bivši vam donosi puno. Možete potpisati za taj paket ili možete odbiti.

Evo horoskopa za tri znaka čiji se ludi bivši vraća:

 

JARAC

Ovaj tranzit može vas dovesti na rub tijekom ovog dana kao da vam intuicija govori da se nečega čuvate. A opet, ne možete staviti prst na ono čega se trebate čuvati. A onda te pogodi; tvoj bivši se vratio i on je došao do tebe. Sada čeka tvoju riječ:

Možete li se naći s njim, samo da ‘popričamo’? Čuti od ove osobe je samo posljednje iskustvo kojega želite biti dio, i to će vam uliti tjeskobu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što je dobro je to što taj osjećaj tjeskobe neće trajati, a neće potrajati ni bivša potraga za dobrim starim razgovorom s vama – osobom u svom životu koja ozbiljno ne želi imati ništa s njom. Dobit će nagovještaj da niste zainteresirani za vraćanje komunikacije i vratit će se tamo odakle je došao. Promašio si ovaj metak. Fuj!

Nastavak na idućoj stranici…

3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme kvadrata Venere s Uranom od 15. januara

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top