VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Nije lako prihvatiti bolnu istinu, jedan znak nije voljen!

OVAN

Konačno ćete shvatiti što osjećate prema nekome vama vrlo bliskom. Uvijek volite zadržati dio sebe i ne volite se potpuno izlagati bilo kome. Ali danas biste možda željeli iskoristiti priliku i dopustiti sebi da budete ranjivi. Vaša draga će znati gdje stoje, a i vi ćete se osjećati puno bolje.

 

 

BIK

Razgovaranjem o stvarima konačno dolazite do srži problema koji vas muči već neko vrijeme. Poželjet ćete sjesti s voljenom osobom i iznijeti to na otvoreno. To će vam oboma doista pomoći da istražite dublje osjećaje koje oboje imate jedno prema drugom i omogućiti vam da obnovite svoju predanost.

 

 

BLIZANCI

Vrijeme je da svojoj voljenoj poklonite posebnu pažnju. Ima dosta toga za pričati, ali bilo bi od pomoći kada biste oboje mogli podijeliti iz dubine srca. To će vas potaknuti da budete iskreni i otvoreni jedni prema drugima, te da budete jasni u vezi svega što je moglo uzrokovati problem. To će omogućiti bolju komunikaciju u budućnosti.

 

 

RAK

Iako će vam današnja energija možda biti malo previše emotivna, neće vam škoditi razgovarati o određenim pitanjima sa svojim posebnim prijateljem. Razgovor na najdubljim razinama danas je vjerojatan, i bilo bi dobro iskoristiti to kako bi se razjasnili problemi koji traju; osjećat ćete se mnogo jasnije i lakše ako možete naučiti dijeliti iz srca.

 

 

LAV

Možda ćete pronaći beskrajne savjete za niz ljudi koji vam dolaze po suosjećanje. Osjećat ćete potrebu da neko vrijeme provedete s voljenom osobom, samo da budete sami zajedno i uživate u tom osjećaju tihog zajedništva i dubini osjećaja koji oboje dijelite. Još bolje, napravite predivnu romantičnu večeru i proslavite svoju divnu vezu.

 

 

DJEVICA

Danas je u eteru puno osjećaja. Lakše vam je to i izraziti. Doista, postoji mogućnost pretjerati i reći previše, a zatim požaliti na hladnom svjetlu dana. Samo polako i ne pokušavajte uklopiti godinu vrijednu strast u jednu večer.

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Nije lako prihvatiti bolnu istinu, jedan znak nije voljen!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top