VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Nije lako prihvatiti bolnu istinu, jedan znak nije voljen!

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Nije lako prihvatiti bolnu istinu, jedan znak nije voljen!

5 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Vikend ljubavni horoskop: Konačno ćete shvatiti što osjećate prema nekome vama vrlo bliskom. Uvijek volite zadržati dio sebe i ne volite se potpuno izlagati bilo kome. Ali danas biste možda željeli iskoristiti priliku i dopustiti sebi da budete ranjivi. Vaša draga će znati gdje stoje, a i vi ćete se osjećati puno bolje.

 

 

BIK

Vikend ljubavni horoskop: Razgovaranjem o stvarima konačno dolazite do srži problema koji vas muči već neko vrijeme. Poželjet ćete sjesti s voljenom osobom i iznijeti to na otvoreno. To će vam oboma doista pomoći da istražite dublje osjećaje koje oboje imate jedno prema drugom i omogućiti vam da obnovite svoju predanost.

 

 

BLIZANCI

Vikend ljubavni horoskop: Vrijeme je da svojoj voljenoj poklonite posebnu pažnju. Ima dosta toga za pričati, ali bilo bi od pomoći kada biste oboje mogli podijeliti iz dubine srca. To će vas potaknuti da budete iskreni i otvoreni jedni prema drugima, te da budete jasni u vezi svega što je moglo uzrokovati problem. To će omogućiti bolju komunikaciju u budućnosti.

 

 

RAK

Iako će vam današnja energija možda biti malo previše emotivna, neće vam škoditi razgovarati o određenim pitanjima sa svojim posebnim prijateljem. Razgovor na najdubljim razinama danas je vjerojatan, i bilo bi dobro iskoristiti to kako bi se razjasnili problemi koji traju; osjećat ćete se mnogo jasnije i lakše ako možete naučiti dijeliti iz srca.

 

 

LAV

Možda ćete pronaći beskrajne savjete za niz ljudi koji vam dolaze po suosjećanje. Osjećat ćete potrebu da neko vrijeme provedete s voljenom osobom, samo da budete sami zajedno i uživate u tom osjećaju tihog zajedništva i dubini osjećaja koji oboje dijelite. Još bolje, napravite predivnu romantičnu večeru i proslavite svoju divnu vezu.

 

 

DJEVICA

Danas je u eteru puno osjećaja. Lakše vam je to i izraziti. Doista, postoji mogućnost pretjerati i reći previše, a zatim požaliti na hladnom svjetlu dana. Samo polako i ne pokušavajte uklopiti godinu vrijednu strast u jednu večer.

VAGA

Danas će teći razgovor između vas i voljene osobe. Ponekad možemo misliti da razgovaramo; ipak smo govorili samo iz vrha naših glava, a ne iz dubine srca. Odvojite si vremena danas za taj dublji razgovor i potaknite stvarno dijeljenje. To će obnoviti i ojačati vezu između vas i potaknuti vas oboje da se ponovno zaljubite.

 

 

ŠKORPIJA

Razgovor danas otvara mnoga vrata, ali mora doći iz dubljeg unutarnjeg mjesta, a ne samo besposleno brbljanje koje pomaže da se prođe vrijeme. Izražavanje osjećaja pružit će vam priliku da s voljenom osobom podijelite neke istine o kojima vam je možda bilo teško razgovarati. Vrijeme je ponovnog povezivanja i pomirenja na svim razinama.

 

 

STRIJELAC

Svatko će danas biti mnogo dublje u dodiru sa svojim osjećajima. Stoga se nemojte iznenaditi ako vaš ljubavni interes iznenada izađe s potpunom izjavom odanosti, nakon onoga što se može činiti kao mjeseci čekanja. Možda se čini kao situacija na sve ili ništa, ali s druge strane, također je bolje ikad nego nikad.

 

 

JARAC

Ako tražite ljubav, što nije čest slučaj s vašim znakom, dobro bi vam bilo da možete slušati što drugi imaju za reći. Ako je moguće prisustvovati malom društvenom skupu, umjesto da pokušavate impresionirati druge svojim nizom blistavih postignuća, dopustite drugima da govore većinu.

 

 

VODOLIJA

Moći ćete duboko osjetiti situaciju o kojoj ste prije možda mogli samo razmišljati. Ako ste tek započeli novu vezu, možda je vrijeme da razgovarate o nekim otkrićima koje ste napravili jedno o drugom. Bolje je steći naviku dubokog dijeljenja sada, nego čekati dok ne bude prekasno!

 

 

RIBE

Čini se da danas svi jecaju na vašem ramenu, prenoseći vam svoje najdublje i najsrdačnije tajne. Drugi dolaze u dodir sa svojim osjećajima koji su možda ostali zakopani neko vrijeme. Stoga budite strpljivi jer će to produbiti vaš osjećaj intimnosti s njima.