Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 13. januara

Ako pomno ispitamo učinak, vidjet ćemo da na ovaj dan briljiramo u komunikaciji…ali ne samo to, našu komunikaciju možemo učiniti donekle…jedinstvenom. Drugim riječima, danas ćemo s našim romantičnim partnerom razgovarati o ideji koja je ‘izvan okvira’.

Možda smo u vezama u kojima je odvažan razgovor uvijek dio rasporeda događaja ili smo možda u partnerstvima u kojima vlada šutnja. Međutim, za određene horoskopske znakove danas iznosimo uistinu zanimljive ideje i stavljamo ih na stol.

Ovo je dan kada svom partneru spomenete tu ludu ideju, a možda se upravo taj partner vrati s jednako radikalnom idejom koju će vam predstaviti.

Glavna stvar je u tome koliko nas mogu nadahnuti misli i ideje naših romantičnih partnera. Ovdje se ipak ne radi o zavođenju; Ne iznosimo nove koncepte intimnosti.

Donosimo nove ideje za životni stil, uređenje doma, planove putovanja i obrazovanje. Mjesec u trigonu s Uranom tjera nas da razmišljamo daleko izvan okvira; ovo je dan kada naučimo nešto novo o osobi koju volimo.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 13. januara:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Uz dva tranzita koja se naziru iznad vas, Mjesečev trigon Merkur i Mjesec u trigonu Uran bit će vaši pomoćnici. Primijetit ćete da nemate poteškoća u dopiranju do svog partnera i da, po prvi put nakon nekog vremena, primijetite da vas zapravo slušaju, kao da vas ‘stvarno’ slušaju.

To je zato što ćete u njima potaknuti žicu, onu koja se ne može poreći.

Ono što se događa je da Merkurova energija utječe na vaš govor dok Uranova energija usmjerava taj govor prema izricanju mnogih, mnogo zanimljivih i možda ludih ideja… a sve su one vrlo zanimljive osobi s kojom ste.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi ste danas stroj za pripovijedanje, a vaše priče najbolje uspijevaju kada se netko nasmiješi na kraju. Vidjet ćete kako će se sve ovo dogoditi danas.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 13. januara

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top