Raku stiže velik NOVAC, Djevicu čeka susret sa BIVŠOM ljubavi, a OVAJ zodijak ulazi u vrlo težak period!/

Raku stiže velik NOVAC, Djevicu čeka susret sa BIVŠOM ljubavi, a OVAJ zodijak ulazi u vrlo težak period!/

12 siječnja, 2023 0 By Admin

DJEVICA

Naredni period donosi vam jedan šokantan događaj u kojem će svi vaši osjećaji doživjeti restart. Oni osjećaji koji su davno nestali, bar ste tako smatrali, ponovno će se početi buditi. Susret sa bivšom ljubavi obilježit će jedan dugi period koji vam slijedi, a na koji način to ćete sami morati odlučiti. Taj susret donijet će vam i veselje, ali će vam probuditi i neke loše osjećaje.

Ni sami niste načisto da li osjećate više išta prema bivšoj ljubavi. Osjećaji će vam se ispremiješati i nećete znati na čemu ste.Nesigurnost i zbunjenost bit će vaša svakodnevica još dugo vremena i to će vas jako zamarati. U vezi sa bivšom ljubavi učinit ćete ono što sami odlučite. Odluka neće biti lagana, ali ta odluka je samo na vama. Samo vi morate donijeti tu odluku, ali i sami morate biti sigurni u nju.

To je teško, ali takav je život. Ništa u životu nije lagano, zato postajemo sve snažniji i jači nakon donošenja važnih životnih odluka. Na vama je da odlučite i učinite to. Odlučite da li će bivša ljubav ostati bivša, ili će postati nova. Po drugi put.

 

 

ŠKORPIJA

Ništa vam neće biti lako u narednom periodu. Ni jedna odluka, koliko god beznačajna bila, neće donijeti ništa dobroga. Kad stvari krenu na loše, onda sve ide loše, jedna loša stvar se nadovezuje na drugu i tako unedogled. Bar će vam se tako činiti jedno vrijeme.

Ni posao, ni obitelj, ni prijatelji vam neće olakšati život, već će ga dosta zakomplicirati. Nitko vam namjerno neće učiniti loše stvari, ali će razvoj događaja upućivati na loš i nesretan period koji vam slijedi. Morat ćete sačuvati hladnu glavu i živce jer će vam biti itekako potrebni.

Nemojte biti ishitreni i pokušajte bitne odluke odgoditi za neka sretnija vremena. Bolje vam je da trenutno ne učinite ono što namjeravate duže vrijeme, bolje da sačekate malo sretniji period koji će vam zvijezde sigurno omogućiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne idite glavom kroz zid, sačekajte malo, strpite se i nećete pogriješiti. Mudrost prije svega, upornost da, ali ne sada nego kasnije. Budite pametni i izdržite jer vi to možete.

Stranice: 1 2