LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Septembar: Jednom znaku stiže RASKID iz vedra neba, a jednom SUSRET sa SRODNOM DUŠOM!

LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Septembar: Jednom znaku stiže RASKID iz vedra neba, a jednom SUSRET sa SRODNOM DUŠOM!

18 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas biste se mogli smjestiti u udoban romantični utor. Čini se da su nedavni stresovi u vašoj vezi prošli i vrijeme je da jednostavno uživate s partnerom. Pokušajte napraviti malo prostora i vremena da podijelite svoje misli jedni s drugima danas. Uživat ćete razgovarati o nekim stvarima koje su vam na umu i praviti planove za svoju budućnost. Vrijeme je da krenete naprijed u svom osobnom životu.

 

BIK

Ljubavni horoskop:   Ponekad ste skloni biti “radoholičar”. Toliko ste zaokupljeni brigama o karijeri da često zanemarujete svoj osobni život. Imate velike sposobnosti kao romantični partner i roditelj. Samo što ponekad izgubite iz vida potrebu za vezom i intimnošću. Danas biste trebali odvojiti malo vremena da zaista istražite blizinu svojih najdražih. Shvatit ćete da uživate u njihovom društvu i da vam je potrebna njihova njegujuća energija.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je dobar dan za uživanje u romantici. Mogli biste biti raspoloženi da se priljubite i provedete ugodno vrijeme sa svojim partnerom. Pokušajte organizirati posebnu večer za vas dvoje. Uživajte u opuštanju i jednostavnom druženju sa svojom voljenom osobom. Ako ste slobodni, mogli biste biti raspoloženi da se s nekim zbližite. Provedite večer tako da bolje upoznate prijatelja, podijelite s njim svoje snove i svoje tajne.

 

RAK

Ljubavni horoskop: Danas biste mogli biti izražajno raspoloženi. Moći ćete se dodvoriti drugima svojim šarmom i pametnim riječima. Ako morate održati sastanak ili prezentaciju, imat ćete sjajan stil dok govorite o svojoj temi. Ako danas pišete nešto važno, pronaći ćete snažne načine da pokrijete svoju temu. Vjerujte protoku riječi koji sada prolazi kroz vas. Mogli biste dobiti pozitivnu pozornost zbog svog jezika.

 

LAV

Mogli biste okrenuti novi list u svom ljubavnom životu. Naučili ste iz prošlosti i odlučili više ne činiti iste pogreške. Pokušavate prevladati stare obrasce i ciljati se u sretnijem smjeru. Možda se postojeći odnos može poboljšati. Pokušajte primijeniti nove ideje na ovu romansu i provjerite možete li osvijetliti energiju. Imate sposobnost zacjeljivanja i transmutiranja starih rana.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:   Danas je sjajan dan za vaš veliki potez. Ako postoji nešto u odjelu ljubavi i ljepote za što smatrate da trebate nešto poduzeti, ovo je dan za to. Iskreno, vrijeme je sada ili nikad. Pristupite svim situacijama na utemeljen, praktičan, brižan način. Plužite naprijed s povjerenjem i ne gledajte unatrag. Prepustite se stvarima koje vam pružaju zadovoljstvo. Razmislite o masaži ili pjenušavoj kupki večeras.

VAGA

Ponekad vam je teško zadržati se u romantičnoj vezi. Skloni ste biti idealist, stalno sanjati o savršenstvu, kada se ponekad ljubav svodi na suočavanje s prljavim čarapama vašeg partnera! Pokušajte ne pokvariti nešto što ima pravi potencijal samo zato što se osjećate nemirno. Ako danas želite napraviti promjenu, možda biste vi i vaš partner jednostavno trebali pokušati ući u novu rutinu.

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:   Danas bi za vas mogao biti uzbudljiv, šašav dan. Vaš bi smisao za humor mogao zavladati i mogli biste se naći da na stvari gledate na bezbrižan način. Teško ćete se uzrujati zbog manjih zastoja u vašoj vezi. Bit ćete ispunjeni osjećajem da vaš život teče u pravom smjeru. Stoga uživajte u pozitivnom, društvenom osjećaju dana. Svakako zaslužujete da se zabavite!

 

STRIJELAC

Upravo sada biste mogli biti sretni u romantičnoj vezi. Možda ste nedavno pronašli novu ljubav i stvari se kreću. Ili biste mogli biti u sjajnoj fazi u vezi koja traje već neko vrijeme. Možda se bolje slažete s ovom osobom jer oboje rastete i komunicirate. Čestitajte si na savladavanju romantičnih izazova. I samo se danas zabavite, intimno!

 

JARAC

Ljubavni horoskop: Danas bi moglo biti sjajno vrijeme za umrežavanje s drugim samcima. Ako sada morate impresionirati druge, trebalo bi vam biti lako zablistati. Ako ste u prodaji, danas biste mogli dobiti neke važne klijente. Vaš šarm će ih privući! Ako danas morate nešto pisati, pronaći ćete riječi koje skaču sa stranice. Važno je prepoznati te komunikacijske talente. Oni su jako jaki u vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Danas biste mogli biti raspoloženi za potragu za nekim posebnim. U zraku će se osjećati romantična energija koja će vas potaknuti na ljubavnu vezu. Možda ćete konačno skupiti živce da pozovete tu simpatičnu kolegicu na ručak. Ili biste mogli flertovati s djevojkom na blagajni dok kupujete. Bit ćete poletnog raspoloženja, spremni zauzeti svijet svojim značajnim šarmom.

 

RIBE

Ljubavni horoskop: Danas je za vas fantastičan dan u kojem će vaša senzualna, brižna priroda biti iznimno cijenjena. Bilo da aktivno slijedite ili se opustite i opustite, primit ćete i steći ljubav i sreću koju želite. Vaša kreativnost je u tom razdoblju na vrhuncu i trebali biste iskoristiti ovu energiju i aktivno koristiti svoje talente kako biste stvorili nešto lijepo i smisleno.