LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Januar: Jednom znaku stiže RASKID iz vedra neba, a jednom SUSRET sa SRODNOM DUŠOM!

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas biste se mogli smjestiti u udoban romantični utor. Čini se da su nedavni stresovi u vašoj vezi prošli i vrijeme je da jednostavno uživate s partnerom. Pokušajte napraviti malo prostora i vremena da podijelite svoje misli jedni s drugima danas. Uživat ćete razgovarati o nekim stvarima koje su vam na umu i praviti planove za svoju budućnost. Vrijeme je da krenete naprijed u svom osobnom životu.

 

BIK

Ljubavni horoskop:   Ponekad ste skloni biti “radoholičar”. Toliko ste zaokupljeni brigama o karijeri da često zanemarujete svoj osobni život. Imate velike sposobnosti kao romantični partner i roditelj. Samo što ponekad izgubite iz vida potrebu za vezom i intimnošću. Danas biste trebali odvojiti malo vremena da zaista istražite blizinu svojih najdražih. Shvatit ćete da uživate u njihovom društvu i da vam je potrebna njihova njegujuća energija.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je dobar dan za uživanje u romantici. Mogli biste biti raspoloženi da se priljubite i provedete ugodno vrijeme sa svojim partnerom. Pokušajte organizirati posebnu večer za vas dvoje. Uživajte u opuštanju i jednostavnom druženju sa svojom voljenom osobom. Ako ste slobodni, mogli biste biti raspoloženi da se s nekim zbližite. Provedite večer tako da bolje upoznate prijatelja, podijelite s njim svoje snove i svoje tajne.

 

RAK

Ljubavni horoskop: Danas biste mogli biti izražajno raspoloženi. Moći ćete se dodvoriti drugima svojim šarmom i pametnim riječima. Ako morate održati sastanak ili prezentaciju, imat ćete sjajan stil dok govorite o svojoj temi. Ako danas pišete nešto važno, pronaći ćete snažne načine da pokrijete svoju temu. Vjerujte protoku riječi koji sada prolazi kroz vas. Mogli biste dobiti pozitivnu pozornost zbog svog jezika.

 

LAV

Mogli biste okrenuti novi list u svom ljubavnom životu. Naučili ste iz prošlosti i odlučili više ne činiti iste pogreške. Pokušavate prevladati stare obrasce i ciljati se u sretnijem smjeru. Možda se postojeći odnos može poboljšati. Pokušajte primijeniti nove ideje na ovu romansu i provjerite možete li osvijetliti energiju. Imate sposobnost zacjeljivanja i transmutiranja starih rana.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:   Danas je sjajan dan za vaš veliki potez. Ako postoji nešto u odjelu ljubavi i ljepote za što smatrate da trebate nešto poduzeti, ovo je dan za to. Iskreno, vrijeme je sada ili nikad. Pristupite svim situacijama na utemeljen, praktičan, brižan način. Plužite naprijed s povjerenjem i ne gledajte unatrag. Prepustite se stvarima koje vam pružaju zadovoljstvo. Razmislite o masaži ili pjenušavoj kupki večeras.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Januar: Jednom znaku stiže RASKID iz vedra neba, a jednom SUSRET sa SRODNOM DUŠOM!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top