HOROSKOP PRAVDE i NEPRAVDE: OVOG znaka će KARMA BOGATO NAGRADITI, dok će OVOG znaka OPET KOŠTATI DOBROTA!/

HOROSKOP PRAVDE i NEPRAVDE: OVOG znaka će KARMA BOGATO NAGRADITI, dok će OVOG znaka OPET KOŠTATI DOBROTA!/

12 siječnja, 2023 0 By Admin 2

RAK

Mnogo puta do sada ste požalili zbog svoje dobrote koju nesebično dajete drugima, ali vi to činite i dalje. Svjesni ste da to najviše šteti vama samima, ali iz svoje kože ne možete, takvi ste i gotovo. Nadate se da će vas karma jednom nagraditi za vašu dobrotu, ali to se u skorije vrijeme neće dogoditi.

Ne samo da nećete biti nagrađeni zbog svega dobrog što ste učinili, bit ćete zbog toga kažnjeni, nažalost. Doživjet ćete veliko razočaranje koje ćete doživjeti kao izdaju od prijatelja kojem ste nebrojeno puta pomogli. Umjesto da vas vaš takozvani prijatelj podrži u situaciji koja vam slijedi, tu podršku nećete dobiti.

Štoviše, taj prijatelj će vas sputavati i nanijeti vam veliku štetu umjesto da vam pomogne. To će za vas biti veliki šok i ogromno razočaranje koje će vas dugo mučiti. Niste to ničim zaslužili, ali to će se dogoditi. Jedino pozitivno što ćete s vremenom izvući iz ove situacije je to da ćete dobro razmisliti kome ćete ukazati svoje povjerenje i kome ćete vjerovati.

Shvatit ćete da imate još takvih prijatelja kojima ste dobri dok im pomažete, a kada vi trebate nešto, onada izvisite. To je životna pouka koju ćete naučiti na teži način, na žalost, ali nikada nije kasno. Okrenite se više sebi i svojim potrebama, tada će vas ljudi više cijeniti pa se ovakve stvari neće događati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tužan period za vas dolazi, period pun razočaranja od prijatelja koji su sve samo ne pravi prijatelji, to morate zapamtiti i tako u budućnosti i djelovati.

Stranice: 1 2