Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj petak, 13. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Kada je riječ o donošenju odluka o vašem životu ili znanju koji korak poduzeti sljedeći, najvažnije je osigurati da poštujete vlastita uvjerenja, potrebe i želje.

Zavodljiva je istina da samo vi znate što je dobro za vas.

Ako rastete, doživljavate život, pa čak i mijenjate svoje odluke, također biste trebali.

Bilo da se radi o svakom području vašeg života ili samo o nekolicini, dio procesa je da će se vaš vanjski život prirodno razvijati u skladu s vašim rastom.

Mars u Blizancima otvara teme o tome donosi li vaša duša ili ego odluke. U isto vrijeme, Merkur u Jarcu pomaže da razmislite o stabilnosti određenih dogovora, planova i odnosa.

Uran je radio kroz Bika, pomažući da se preokrenu strukture obaveza unutar vašeg života kako biste mogli proglasiti svoju osobnu slobodu.

Vrijeme je da se saberete prije nego što se sutra energija počne mijenjati.

Mars će prvi okrenuti direktno u Blizancima; tjedan dana kasnije, Merkur mu se pridružuje u Jarcu, a otprilike tjedan dana kasnije, Uran će biti treći i posljednji planet koji će okrenuti direktno.

Ovo će signalizirati vrijeme kada će svi planeti biti izravni sljedeća četiri mjeseca, što će vam omogućiti da krenete naprijed na sve načine koje ste konačno željeli.

Ograničenja će biti ukinuta, zbunjenost uklonjena i vjera vraćena.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 13. januara:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Danas počinje faza testiranja iz svemira. Od listopada ste morali usporiti, razmisliti o svojim odlukama i smisliti kako sjediti s nelagodom koja ponekad postoji.

Umjesto da prijeđete na nešto drugo ili obrišete ploču i počnete ispočetka, morali ste smisliti kako proći kroz sve to i, što je još važnije, što ste trebali naučiti tijekom ove faze.

Mars u Blizancima je usredotočen na vaša osobna uvjerenja i potrebe za životom, što se može činiti ranjivim da ih podijelite s drugima, pa čak i autentično živite od njih.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Današnji dan vam omogućuje da vidite kako se sada osjećate o svom životu u odnosu na kraj listopada. Dopustite si da se predomislite, pogotovo ako još uvijek možete vidjeti vrijednost rada na nečemu umjesto odustajanja.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj petak, 13. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top