Raku se smiješi LJUBAV, Ribe će POVRIJEDITI bliske osobe, a OVOM znaku život konačno kreće na BOLJE!/

Raku se smiješi LJUBAV, Ribe će POVRIJEDITI bliske osobe, a OVOM znaku život konačno kreće na BOLJE!/

11 siječnja, 2023 0 By Admin

RIBE

Do sada u životu mnogo puta vam se desilo da su vas vama drage osobe povrijedile i iznevjerile. Tokom narednog perioda ponovno će vam biti nanesena bol i tuga. Možete očekivati da će vas vama drage osobe ponovno iznevjeriti i povrijediti.

Vaš partner će učiniti pogrešnu stvar i povrijediti vas na jako loš način. Izgubit ćete povjerenje u vama drage osobe. Saznat ćete od još mnogo bliskih vam ljudi da vam pričaju iza leđa. Naredni period donijet će vam  mnogo razloga za tugu. Saznat ćete kakve su vam bliske osobe, te da više ne možete nikome vjerovati. Postupci osoba koje su vam drage pomoći će vam da saznate pravu istinu o takvim ljudima.

 

 

VAGA

Mnogo vremena čekate razloge za sreću u vašem životu, no nikako ju dočekati. Tokom narednog perioda možete očekivati da će vam se ispuniti neke želje, te da ćete biti sretniji. Naredni period donosi vam mnogo pozitivnih dešavanja. Ta dešavanja odnose se na skoro sve planove u vašem životu. Pod zaštitom ste zvijezda koje vam pomažu u vašim naumima.

Vaš partner će učiniti nešto lijepo zarad vaše sreće, te će vam se to jako dopasti. Vaša veza će postati mnogo bolja i stabilnija nego što je to sada slučaj. Uspjesi na poslovnom putu samo će se nizati. Vrlo često bit čete nagrađivani od strane vaših nadređenih, te pohvaljeni za posao koji ste odlično napravili. Vaš život krenuo je boljim putem, te će vam skoro sve ići od ruke.

Za sve to ste zaslužni vi, jer ste se borili čak i kada niste vidjeli nikakve napretke. Ti postupci će vam vratiti vjeru u bolje sutra.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Mnogo vremena tokom narednog perioda ćete provesti u lijepom raspoloženju. Pod zaštitom ste zvijezda koje vas čuvaju od svega lošega, te vam pomažu u svim dobrim ciljevima koje ste si zacrtali.

Stranice: 1 2