OVIM zodijacima će događaji koji dolaze NADMAŠITI SVA OČEKIVANJA – BLAGO NJIMA…

OVAN

Niste sigurni jeste li odabrali pametan put ili ne, te biste li se trebali vratiti prošlim stvarima kako biste provjerili ima li alternativnih načina. Morate se pridržavati nekih svojih izbora, bez obzira na osjećaj koji biste mogli usput doživjeti, sve dok ih ne vidite onoliko jasno koliko vam je potrebno kako biste mogli donijeti konačne odluke.

Ne prekidajte ono što vam još pomaže u rastu i provjerite gdje je energija blokirana, a gdje vam se više ne da kretati. Treba otpustiti stvari koje vas opterećuju.

 

BIK

Pokušaj dokazivanja neke tvrdnje mogao bi vam učiniti više pogrešnim i dobrim, a negativna riječ danas je daleko od toga. Pred vama je zadatak koji bi mogao biti težak, ali vaše srce treba rasti kroz njega.

Bez zdrave veze odnos bi mogao biti izgubljen. Dajte svojim kontaktima regeneracijsku energiju ako osjećate potrebu, ali budite spremni otpustiti one koji se ne mogu promijeniti kako bi se prilagodili trenutnim istinama.

 

BLIZANCI

Ne želite danas provoditi previše vremena u otrovnom okruženju i lakše ćete podijeliti odgovornosti i pritiske kako biste se nosili sa svojim komadima u danima koji dolaze. Ne morate se gurati preko crte i postaje jasno da vas žurba samo usporava.

Osjeća se zaokret Merkura i trebali biste odvesti automobil na pregled, održavati računalo čistim i dobro se pobrinuti za mehaničke stvari na koje već neko vrijeme nema pažnje.

 

RAK

Uz pravilan emocionalni tok, možete objasniti mnoge stvari koje prije niste mogli objasniti važnim ljudima. Međutim, osjećaj hitnosti mogao bi postati velik oko manje relevantnih pitanja i važno je zadržati fokus na rješenju koje želite postići.

Smetnje su mnoge. Uz retrogradne riječi s Merkurom riječi neće doći u oblicima i oblicima koje očekujete, a trebali biste paziti da ne zapnete u idejama i dijalozima koji ne vode nikamo.

 

LAV

Maslac od kikirikija koji danas jedemo izumljen je kao izvor proteina za ljude koji nemaju zube. Nikada niste razmišljali o prošlosti koja okružuje određene stvari koje volite koristiti i konzumirati danas, ali trebali biste se informirati kako biste razumjeli atmosferu u kojoj odlučujete živjeti svaki dan.

S druge strane, u osjećaj zadovoljstva treba uroniti kako ne biste izgubili iz vida ono što zaista volite i postali previše racionalni i zazidani kada biste trebali otvoreno i hrabro slijediti put koji vas poziva.

 

DJEVICA

Neka uvjerenja jednostavno nisu dovoljno jaka da još potraju i morate ih graditi na temeljima optimizma i podrške. U vašem životu postoje ljudi koji vam žele pružiti ruku pomoći i ne želite sami ostvarivati ​​određene ciljeve samo zbog negativnih uvjerenja.

Ako imate nešto važno za podijeliti, učinite to otvoreno i bez dileme. Usredotočite se i odaberite riječi prije nego progovorite ili ćete biti pogrešno shvaćeni ili olako shvaćeni.

Nastavak na idućoj stranici…

OVIM zodijacima će događaji koji dolaze NADMAŠITI SVA OČEKIVANJA – BLAGO NJIMA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top