Nekome će ova tri dana označiti početak NOVOG LJUBAVNOG ŽIVOTA…

OVAN

Danas je u eteru puno osjećaja. Lakše vam je to i izraziti. Doista, postoji mogućnost pretjerati i reći previše, a zatim požaliti na hladnom svjetlu dana. Samo polako i ne pokušavajte uklopiti godinu u jednu večer.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas će teći razgovor između vas i voljene osobe. Ponekad možemo misliti da razgovaramo; ipak smo govorili samo iz vrha naših glava, a ne iz dubine srca. Odvojite si vremena danas za taj dublji razgovor i potaknite stvarno dijeljenje. To će obnoviti i ojačati međusobnu vezu i potaknuti vas oboje da se ponovno zaljubite.

 

 

BLIZANCI

Razgovor danas otvara mnoga vrata, ali mora doći iz dubljeg unutarnjeg mjesta, a ne samo besposleno brbljanje koje pomaže da se prođe vrijeme. Izražavanje osjećaja pružit će vam priliku da s voljenom osobom podijelite neke istine o kojima vam je možda bilo teško razgovarati. Vrijeme je ponovnog povezivanja i pomirenja na svim razinama.

 

 

RAK

Svatko će danas biti mnogo dublje u dodiru sa svojim osjećajima. Stoga se nemojte iznenaditi ako vaš ljubavni interes iznenada izađe s potpunom izjavom odanosti, nakon onoga što se može činiti kao mjeseci čekanja. Možda se čini kao situacija na sve ili ništa, ali s druge strane, također je bolje ikad nego nikad.

 

 

LAV

Vaš će partner (sadašnji ili budući) vjerojatno biti pustolovniji i usvojiti eksperimentalniji pristup životu. Ipak, odlučuju se pojaviti danas, što god žele odjenuti, ili kako god da friziraju – samo se nemojte smijati. Dopustite im slobodnu igru ​​da istraže cijeli raspon svog jedinstvenog bića. Zauvijek će te voljeti ako im možeš dati dopuštenje da budu oni sami.

 

 

DJEVICA

Jedini način na koji vam se može dopustiti da ostanete takvi kakvi jeste je ako se šalite svom vlastitom ponašanju. Eksperimentiranje na svim razinama najbolje opisuje današnje događaje, posebno u vašem ljubavnom životu. Zato ćete morati napustiti sve svoje uobičajene simpatije i nesklonosti i biti spremni biti potpuno otvoreni. Ljubav bi se odmah mogla poboljšati u skokovima i granicama.

Nastavak na idućoj stranici…

Nekome će ova tri dana označiti početak NOVOG LJUBAVNOG ŽIVOTA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top