NEDELJNI HOROSKOP od 13. do 20. Januara: Jedno je sigurno; OVAJ znak će konačno moći reći da mu SVE KREĆE NA BOLJE!

OVAN

Međurasni brakovi bili su ilegalni u Alabami do 2000. godine. Teško je povjerovati da su neke stvari još uvijek zabranjene i pod strogom kontrolom u svijetu oko vas. Neće biti lako nositi se s osobnom odgovornošću koju preuzima kolektiv, ali morat ćete se pridržavati određenih pravila da biste uspjeli u puno većim ciljevima od onih u borbi za neovisnost od mase.

Uzmite si vremena s projektima pri ruci, posebno na poslu. Nećete biti najbolji u sebi ako pregorite i dopustite da vas preveliki pritisak isprazni. Odmorite se, učinite nešto ugodno i zabavno i postavite jasan vremenski okvir za stvari koje želite učiniti, uključujući moguća kašnjenja i probleme.

Ovotjedna afirmacija: “Savršen sam, baš takav kakav jesam.”

 

BIK

Ne znate hoćete li odustati ili slijediti cilj koji ste postavili pred sobom prije nekoliko mjeseci. Vrijeme prolazi i može se činiti kao da se trenutno ništa ne radi, pogotovo ako su se neke stvari pokvarile i potpuno prestale funkcionirati. Korak koji se trebate vratiti je neophodan, ali ako ne vidite važnost i značenje u svojim trenutnim izborima, možda je doista najbolje da ih otpustite i krenete dalje.

Imajte na umu da velike odluke donesene mogu biti iste one koje ćete požaliti sutra. Neka vaš um dvaput prođe kroz detalje i osjeti gdje vam je srce u bilo kojoj stvari koju pokušavate riješiti.

Ovotjedna afirmacija: “Preselit ću se kad budem spreman.”

 

BLIZANCI

Mogli biste se jako potruditi, ali vam je ipak nemoguće zamisliti scenarije koji bi mogli doći na putu. Ne postoji način da saznate što budućnost nosi, ali vaša intuicija uvijek osvjetljava put i pokazuje vam kamo vas vaša Duša želi odvesti na još jednu važnu lekciju i podršku vašem ranjivom, autentičnom Ja.

Nemojte previše sumnjati u sebe, već dvaput provjerite sve dobro napisano. Već ste donijeli neke velike odluke, možda trenutno ne trebate donositi nove. Metabolizirajte prošlost kako biste mogli otvoriti nova vrata kada dođe pravo vrijeme.

Ovotjedna afirmacija: “Vjerujem u sebe.”

 

RAK

Kad je James Cameron napisao Terminatora, bio je beskućnik. Kada se dosegne najniža točka, postoje snažne ideje koje bi vas mogle izvući. Držite se svog samopoštovanja i imperativa zbog kojih se osjećate dobro dok vaša kreativnost cvjeta iz dana u dan.

Ne morate puno govoriti o određenim pitanjima. Zadržite neke informacije za sebe dok osoba ispred vas ne otkrije vlastite uvide, čak i ako su daleko od vaših prirodnih uvjerenja.

 

LAV

Merkur počinje juriti unatrag donoseći ishitrene odluke, preveliku nesuvislu brzinu i moguće izgaranje ako vam se previše odgovornosti stavi na tanjur. Ne preuzimajte tuđi posao, pružite ruku pomoći samo onima kojima je to uistinu potrebno i zamolite za vašu pomoć te napravite dovoljno mjesta za odmor i razonodu umjesto da se gurate preko ruba.

Ovaj tjedan počinje čudnim tonom, atmosferom koja se ne može zanemariti, kao da se sve ispod površine promijenilo, ali tek treba vidjeti kakva je sada. Udaljenost koju ste stvorili u nekim vezama ne može se poništiti ako ne otvorite svoje srce i ne pustite emocijama da teku.

Ovotjedna afirmacija: “Odlučio sam se nasmiješiti.”

 

DJEVICA

Ako se ne odmarate, stvari jednostavno neće biti kontrolirane niti doći na svoje mjesto. Vaše tijelo je važnije od ičijeg mišljenja, bilo kojeg vanjskog komentara ili kritike, i bilo koje vaše stare rane i emocije iz prošlosti. Morate se staviti na prvo mjesto, razmišljati o tome što jedete, koliko se krećete i koliko dobro spavate, inače će se sve ostale stvari ovih dana lako izmaknuti kontroli.

Problem s određenom rutinom može biti nedostatak onoga što vam je uistinu potrebno. Tražite ravnotežu u svom svakodnevnom životu i vaša će fiziologija poslati sve potrebne signale vašem umu da pojednostavi situacije pred vama. Neka rješenja nije lako pronaći, ali ipak postoje.

Ovotjedna afirmacija: “Svaki problem ima rješenje.”

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 13. do 20. Januara: Jedno je sigurno; OVAJ znak će konačno moći reći da mu SVE KREĆE NA BOLJE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top