LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Septembar: OVIM znacima će danas pogodovati da konačno srede svoj ljubavni život…

LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Septembar: OVIM znacima će danas pogodovati da konačno srede svoj ljubavni život…

15 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda će vam sada biti potrebno ući u srž domaćih stvari. Možda ćete morati razgovarati s partnerom o tome kamo vodi vaša veza, pogotovo ako razmišljate o zajedničkom useljenju. Međutim, bez obzira jeste li sami ili u paru, mjesto na kojem živite može biti veliki faktor u tome je li lako pronaći vrstu romantične veze koja je najbolja za vas. Pažljivo razradite svoje prioritete i možete nastaviti s jasnijim razumijevanjem.

 

BIK

Ljubavni horoskop: Kritičke rasprave s vašim partnerom sada bi mogle duboko zakopati. Položaj planeta mogao bi vas navesti da preispitate temelje vaše veze. Razgovarati o stvarima koje su svakom od vas najvažnije vrijedan je truda, čak i ako se čini pomalo prijetećim. Iako se može činiti da postoji nejasan osjećaj sigurnosti, stjecanje jasnoće o vašim konačnim namjerama neophodno je da biste krenuli naprijed.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda postoji nepovezanost između onoga što osjećate i onoga što sada kažete u vezi. Postati ranjiv može se činiti teškim, pogotovo ako niste sigurni da žele slušati. Ako ste slobodni, mogli biste zanemariti nečije pozive da se obratite ili biste se mogli povući jer niste sigurni da želite proći duboko. Ponovno im se približite kada budete spremni i kada vam bude udobno.

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Možda mislite da se danas morate potruditi više nego inače kako biste se izrazili u bliskoj vezi, ali možda jednostavno trebate pokušati opušteniji pristup. Mogli biste biti frustrirani zbog svojih misli koje slobodno teku dok pokušavate ostati usredotočeni i spojiti različite dijelove. Međutim, ne dopustite da vas ova neizvjesnost uznemiri. Umjesto toga, oslonite se na svoju intuiciju i naučite govoriti iz srca.

 

LAV

Znojenje malih stvari danas može uzrokovati probleme u vašoj vezi. Dok su praktične dužnosti vjerojatno vaš prioritet, Sunce u vašem sektoru razgovora moglo bi unijeti dašak drame u način na koji objašnjavate svoje preferirane metode kuhanja ili čišćenja svom partneru. Možda ćete morati odlučiti je li važnije da ih uključite u svoj sustav ili da mirno riješite problem. Biraj mudro.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Zatvoriti vrijeme jedan na jedan s posebnom osobom danas možda nije sasvim izvedivo. Možda biste ga željeli bolje upoznati, ali nešto jednostavno ne klikće. Vaše ljubavno zanimanje možda neće biti super. Možda se ne želi povezati na istoj razini kao i vi ili nije u pravom raspoloženju. Iako bi to moglo boljeti, poštujte njegove želje.

VAGA

Danas vam je na umu vaš novac, a razgovor s nekom značajnom osobom o financijskim pitanjima sada bi vas mogao zbližiti. Položaj planeta skreće vašu pozornost na to kako možete najučinkovitije koristiti ono što imate. Ako se složite kako biste stvorili proračun s kojim se oboje slažete, vjerojatno će vam se trud zadržati. Ako ste slobodni, razmislite o organizaciji svojih troškova kako biste mogli izdvojiti neki prihod za zabavan spoj ili dva. Odredite sustav koji najbolje funkcionira i planirajte u skladu s tim.

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Održavanje financija u prvom planu sada bi moglo opteretiti vaš ljubavni život. Ako budete konkretni i detaljni s nekom značajnom drugom osobom o tome što si možete, a što ne možete priuštiti učiniti s njima, moglo bi stvarno umanjiti vaš osjećaj spontanosti i zabave, kao i pretjerano razmišljanje o proračunu za spojeve ako ste slobodni. Međutim, poznavanje svojih granica može vam pomoći da krenete naprijed bez nerealnih očekivanja. Možda ćete također otkriti da ta ograničenja izoštravaju vašu kreativnost. Zabavite se, u granicama razumnog!

 

STRIJELAC

Skretanje s utabanog puta može biti primamljivo, ali možda ćete morati imati na umu svog partnera. Biti u toku sa svakodnevnim stvarima i održavati neometano odvijanje vaše veze moglo bi biti hitno, čak i ako vas prirodni instinkti tjeraju negdje drugdje. Određivanje prioriteta i centriranje mogu vam pomoći da se pobrinete za sve što trebate učiniti.

 

JARAC

Ljubavni horoskop:  Pokazivanje ljubavnog interesa tko zapravo jeste moglo bi vam se danas isplatiti. Vjerojatno ste u kontaktu sa sobom i odišete privlačnom vibrom. Ne bojite se govoriti iskreno jer vjerujete da vas partner može razumjeti i cijeniti. Ako ste slobodni, mogli biste se odjenuti kako biste impresionirali i pokazali svoj zanimljiv um budućim spojevima. Ovo je vaše vrijeme u centru pažnje, stoga nemojte odustajati od toga!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Sada je vrijeme da budete iskreni s ljubavnikom. Položaj planeta može vas potaknuti da vidite kroz dim i otvoreno se izrazite. Mogli biste se boriti da skinete svoju masku i nastanite se u svom pravom ja, ali to vam je potrebno za napredak, bilo da ste sami ili u paru. Iskoristite ovu energiju da dočarate svoju poantu i neka vaš glas zvoni glasno i jasno!

 

RIBE

Ljubavni horoskop:  Ideja o vremenu zabave i ljubavi može vas nadahnuti i uzbuditi, ali vaš entuzijazam može biti pogrešan. Partner možda neće dijeliti vašu vibraciju, ostavljajući dugotrajnu neugodnost u zraku. Ako ste slobodni, moglo bi se činiti da biste trebali poželjeti izaći, ali to baš i ne osjećate. Mudro je pustiti raspoloženje da ide svojim tokom.