Jeste li se ikada zapitali misli li vaš bivši još uvijek na vas? Na OVA 3 znaka BIVŠI ĆE INTENZIVNO MISLITI ove sedmice!

Jeste li se ikada zapitali misli li vaš bivši još uvijek na vas? Na OVA 3 znaka BIVŠI ĆE INTENZIVNO MISLITI ove sedmice!

27 siječnja, 2024 0 By Admin

Jeste li se ikada zapitali misli li vaš bivši još uvijek na vas, iako više niste u kontaktu s njim?

Možda mislite da ste ostavili trajan dojam na njega i da bi bilo nemoguće pomisliti da se nije prisjetio vas, i bili biste u pravu. Naravno, vaš bivši misli na vas.

Uvijek smo skloni misliti da mu nikad ne padamo na pamet, pogotovo ako nemamo pojma gdje je sada ili što smjera. Prirodno pretpostavljamo da smo jedini koji šetaju stazom sjećanja, a zapravo je gotovo nemoguće NE misliti na nekoga tko nam je u jednom trenutku značio sve na svijetu.

Današnji dan vam daje priliku da znate da, doista, vaš bivši misli na vas, a to je zato što smo skloniji razmišljanju o prošlosti kada smo pod kozmičkim utjecajem.

Imat ćemo ovaj tranzit koji će nas voditi, i iako možda nikada nećemo dobiti čvrstu potvrdu o tome misle li naši bivši na nas ili ne, možemo znati u svojim srcima da se to definitivno događa.

Oh, nije da su opsjednuti nama; Ne. Oni misle na nas jer smo dio njihovog života, a u jednom smo trenutku odigrali važnu ulogu.

Većina ljudi pamti svoje velike ljubavi, a iako idemo dalje i stvaramo si nove situacije u ljubavi i romantici, mi smo samo ljudi, a to znači svi, uključujući naše bivše.

Dakle, da, tijekom ovog tranzita možemo bez imalo sumnje znati da oni misle na nas.

Na ova 3 znaka BIVŠI ĆE INTENZIVNO MISLITI :

1. RAK

Pravo pitanje je sljedeće: kako bi vaš bivši NE mislio na vas, posebno tijekom ovog tranzita! Vi ste, ako ništa drugo, nezaboravni, a vaš bivši je vjerojatno još uvijek traumatiziran onim što se dogodilo tijekom vaše veze.

I ne sjeća se samo ‘loših’ stvari, jer ste se sigurno nagomilali dobrih stvari, a on ništa od toga neće zaboraviti prerano.

Ostavili ste neizbrisiv trag na svom bivšem, i iako ste se možda malo previše trudili ostaviti taj trag, možete biti sigurni da vaš bivši misli na vas možda malo više nego što treba.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda malo više nego što njegov novi romantični partner također treba znati. Ono što je drugačije u današnjem vremenu jest da bi vaš bivši mogao čak posegnuti za vama da stupi u kontakt, što je svaka vrsta pogreške. Da, misli na tebe. Sada, nadajmo se da će te jednog dana moći pustiti.

 

2. ŠKORPIJA

Tvoj bivši definitivno misli na tebe, a te misli su kao i uvijek: negativne, uplašene i pune straha. Čini se da ste ostavili dobar dojam na tu osobu i sada, kad god pomisli na vas, u srcu mu prožima struja užasa.

On te ne voli, jer osjeća da pozna ‘pravog’ tebe, što je potpuno ‘njegovo’ mišljenje. Znate da ste divni, lijepi, uzbudljivi i puni ljubavi.

Vaš bivši, s druge strane, ne zna za ove opise. To je razlog zašto je on vaš bivši, a ne sadašnji partner. Čini se da ste željeli da vas se bivši boji, jer niste voljeli kada se ne slaže s vama.

Neslaganje s vama čini vas ljutitima i netolerantnima. Možda ga je taj zadnji nasilni napad koji ste izazvali natjerao da se tako osjeća? Samo vas dvoje sigurno znate. Ali ako se pitate misli li vaš bivši ikada na vas, pa, odgovor je da, uz drhtaj.

 

3. VODOLIJA

Bivši vas je iskoristio, a onda vas odbacio i učinio da se osjećate kao da ste neugodno izdanje njegove prošlosti, i netko s kim ne želi ostati. Ogorčeni ste zbog te osobe uglavnom zato što ste je tako žestoko voljeli.

O moj Bože, jesi li volio ovu osobu, zbog čega se svaki dan pitaš što smjera i da li ikada misli na vas? Učinio si joj nešto što nije mogla podnijeti. Natjerao si je da se zaljubi u tebe i to ju je slomilo.

Umjesto da se prepuste toku, odlučio je od tebe napraviti negativca i prekinuli s tobom. Sve što si učinio bilo je da si ga voljela, a on je to učinili kao da si privržena, zahtjevan i u potrebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ti nisi bila takva stvar, ali si ga natjerala da osjeti nešto što nije želio: ljubav prema tebi. Slomio ti je srce i zbog toga će se osjećati krivim do kraja života. Pa da, bivši još uvijek misli na tebe i to čini čak i danas.