Jeste li se ikada zapitali misli li vaš bivši još uvijek na vas? Na OVA 3 znaka BIVŠI ĆE INTENZIVNO MISLITI tijekom Mjeseca nasuprot Jupitera od 13. januara

Jeste li se ikada zapitali misli li vaš bivši još uvijek na vas, iako više niste u kontaktu s njim?

Možda mislite da ste ostavili trajan dojam na njega i da bi bilo nemoguće pomisliti da se nije prisjetio vas, i bili biste u pravu. Naravno, vaš bivši misli na vas.

Uvijek smo skloni misliti da mu nikad ne padamo na pamet, pogotovo ako nemamo pojma gdje je sada ili što smjera. Prirodno pretpostavljamo da smo jedini koji šetaju stazom sjećanja, a zapravo je gotovo nemoguće NE misliti na nekoga tko nam je u jednom trenutku značio sve na svijetu.

Današnji dan vam daje priliku da znate da, doista, vaš bivši misli na vas, a to je zato što smo skloniji razmišljanju o prošlosti kada smo pod kozmičkim utjecajem.

Imat ćemo ovaj tranzit koji će nas voditi, i iako možda nikada nećemo dobiti čvrstu potvrdu o tome misle li naši bivši na nas ili ne, možemo znati u svojim srcima da se to definitivno događa.

Oh, nije da su opsjednuti nama; Ne. Oni misle na nas jer smo dio njihovog života, a u jednom smo trenutku odigrali važnu ulogu.

Većina ljudi pamti svoje velike ljubavi, a iako idemo dalje i stvaramo si nove situacije u ljubavi i romantici, mi smo samo ljudi, a to znači svi, uključujući naše bivše.

Dakle, da, tijekom ovog tranzita možemo bez imalo sumnje znati da oni misle na nas.

Na ova 3 znaka BIVŠI ĆE INTENZIVNO MISLITI :

1. Bik

Pravo pitanje je sljedeće: kako bi vaš bivši NE mislio na vas, posebno tijekom ovog tranzita! Vi ste, ako ništa drugo, nezaboravni, a vaš bivši je vjerojatno još uvijek traumatiziran onim što se dogodilo tijekom vaše veze.

I ne sjeća se samo ‘loših’ stvari, jer ste se sigurno nagomilali dobrih stvari, a on ništa od toga neće zaboraviti prerano.

Ostavili ste neizbrisiv trag na svom bivšem, i iako ste se možda malo previše trudili ostaviti taj trag, možete biti sigurni da vaš bivši misli na vas možda malo više nego što treba.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda malo više nego što njegov novi romantični partner također treba znati. Ono što je drugačije u današnjem vremenu jest da bi vaš bivši mogao čak posegnuti za vama da stupi u kontakt, što je svaka vrsta pogreške. Da, misli na tebe. Sada, nadajmo se da će te jednog dana moći pustiti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Jeste li se ikada zapitali misli li vaš bivši još uvijek na vas? Na OVA 3 znaka BIVŠI ĆE INTENZIVNO MISLITI tijekom Mjeseca nasuprot Jupitera od 13. januara

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top