DNEVNI TAROT za 26. Decembar: Evo kome karte danas donose neslućenu sreću i ono što čeka čitavog života!

DNEVNI TAROT za 26. Decembar: Evo kome karte danas donose neslućenu sreću i ono što čeka čitavog života!

21 prosinca, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Sedam pehara

Dnevni tarot: Oblaci se raziđu, i tamo gdje ste nekada bili nesigurni stvari počinju postati kristalno jasne. Nije li nevjerojatno kako jednog dana možete biti toliko konfliktni, a drugi ste sigurni u ono što želite? Ne brini za prošlost. Ovaj trenutak je sve što je važno; zagrljaj stići na ovo mirno mjesto.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Devetka štapića

Tišina konačno stiže nakon oluje. Imate ovu nevjerojatnu priliku da nastavite gdje ste stali. Početi ispočetka možda nije ono čemu ste se nadali, ali sada ste mnogo mudriji. Upravo ste tamo gdje pripadate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: As mačeva

Imate svu moć u svojim rukama. Imate mnogo više kontrole nego što mislite. Što želite vidjeti da oživi? Sve što istinski želite, možete manifestirati s vremenom, brigom i ljubavlju.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Vitez od pentakla

Trenutno nemate odmora. Odmorili ste se i sada ste spremni za posao. Nepripremljeni ste za sljedeću avanturu. Zapravo, vaš je pogled na cilj i možete okusiti uspjeh. To možete osjetiti do kostiju.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Smrt

Ne možete imati novi početak, a da nešto ne završi. I, vrijeme je da se odmorimo od stvari iz prošlosti. Možda ćeš tugovati za izgubljenim vremenom, ali gledajte naprijed,. Proslavite sve što ćete dobiti!

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Kočija

Nastojite postići više nego što ste se ikada usudili sanjati. Uspon uzbrdo je strm. Ali, ako se držiš i ne odustaneš, uistinu nema nikoga tko će te spriječiti u tvojoj sudbini. Stvoreni ste za ovaj trenutak! Vaše je da tvrdite.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Stranica štapića

Stižu vam vijesti. Dobivate informacije koje trebate čuti. Tajming možda nije pravi. Isporuka poruke mogla bi biti isključena. Ali, ono što trebate znati dolazi do vas. Nemojte odbacivati ​​ono što vam je teško probavljivo. Držite uši otvorene.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Stranica šalica

Vaše su emocije još uvijek svježe i sirove, a ovo je mjesto na kojem želite biti. Sjetite se kakav je osjećaj biti u onoj točki nevinosti u kojoj stvari tek počinju. Imate toliko toga za naučiti i rasti, ali također imate još mnogo toga za dati.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Šestica pehara

Tako je slatko kada možete uživati ​​u jednostavnom užitku. Ovo je dan kada ćete poželjeti učiniti jednu stvar koja vas podsjeća na jednostavnost života i kako stvari mogu biti lake kada vam se ne žuri i kada su stvari upravo onakve kakve trebaju biti.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Devet pentakla

Kušnje koje ste podnijeli zbog nečije bešćutnosti postaju za vas odskočna daska veličine. Ljudi su vidjeli kroz što ste prošli i iako su nijemi promatrači, vaša bol ne prolazi nezapaženo. Nisi sam.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Četvorka štapića

Nalazite se u načinu upravljanja. Dovest ćete stvari u red i osmisliti ono što se događa u vašem životu. Bit ćete centar mira. Imate ideju kako riješiti nekoliko problema s kojima se suočavate i to će biti nevjerojatno.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Umjerenost

Razmišljate li previše? Kada dopustite da vam briga postane glavna emocija, to vam može postati navika. Morat ćete se podsjetiti da ostanete u trenutku. Kada brinete o budućnosti, vi projicirate strah i to je ono što vas brine da će se dogoditi nešto loše, a možda i neće.