DNEVNI TAROT za petak, 13. Januar – Evo kome karte danas donose neslućenu sreću i ono što čeka čitavog života!

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Sedam pehara

Oblaci se raziđu, i tamo gdje ste nekada bili nesigurni stvari počinju postati kristalno jasne. Nije li nevjerojatno kako jednog dana možete biti toliko konfliktni, a drugi ste sigurni u ono što želite? Ne brini za prošlost. Ovaj trenutak je sve što je važno; zagrljaj stići na ovo mirno mjesto.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Devetka štapića

Tišina konačno stiže nakon oluje. Imate ovu nevjerojatnu priliku da nastavite gdje ste stali. Početi ispočetka možda nije ono čemu ste se nadali, ali sada ste mnogo mudriji. Upravo ste tamo gdje pripadate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: As mačeva

Imate svu moć u svojim rukama. Imate mnogo više kontrole nego što mislite. Što želite vidjeti da oživi? Sve što istinski želite, možete manifestirati s vremenom, brigom i ljubavlju.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Vitez od pentakla

Trenutno nemate odmora. Odmorili ste se i sada ste spremni za posao. Nepripremljeni ste za sljedeću avanturu. Zapravo, vaš je pogled na cilj i možete okusiti uspjeh. To možete osjetiti do kostiju.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Smrt

Ne možete imati novi početak, a da nešto ne završi. I, vrijeme je da se odmorimo od stvari iz prošlosti. Možda ćeš tugovati za izgubljenim vremenom, ali gledajte naprijed,. Proslavite sve što ćete dobiti!

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Kočija

Nastojite postići više nego što ste se ikada usudili sanjati. Uspon uzbrdo je strm. Ali, ako se držiš i ne odustaneš, uistinu nema nikoga tko će te spriječiti u tvojoj sudbini. Stvoreni ste za ovaj trenutak! Vaše je da tvrdite.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI TAROT za petak, 13. Januar – Evo kome karte danas donose neslućenu sreću i ono što čeka čitavog života!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top