USKORO: Strijelac će se obogatiti, Blizancu i Djevici se vraća bivši, Vodolija će dobit poziv osobe iz prošlosti koji će stvorit paniku, Vaga i Bik će se zaljubiti…

OVAN

Uskoro bi vam se mogla ukazati neočekivana prilika za odlazak na dugo putovanje, možda i poslovno. Partner bi mogao biti uključen. Vaš entuzijazam može biti gotovo bezgraničan, ali zapamtite da vaša fizička energija nije. Ako odlučite putovati upravo sada, svakako poduzmite potrebne mjere opreza. Inače, zabavite se!

 

BIK

Uskoro biste mogli osjetiti strastvenu privlačnost prema nekome inteligentnom tko možda zarađuje za život od prava, obrazovanja ili izdavaštva. I ne samo privlačnost, vrlo lako biste se mogli zaljubiti. Razgovori s ovom osobom mogli bi dotaknuti neka duboka pitanja, kao što su duhovna pitanja, ljudska psiha ili priroda svemira. Trebali biste biti duboko pogođeni, ne samo od strane osobe nego i od strane subjekata. Prošećite kasnije da razbistrite glavu.

 

BLIZANCI

Vaša intuicija radi prekovremeno, čineći vas osjetljivim na najdublje emocije drugih. Moguće je da nebeska atmosfera čini da se svi osjećaju otvorenima i poštenima, željnima da izrastu u svoje najautentičnije ja. Svakako, tako se osjećate. Odvojite malo vremena od svog pretrpanog rasporeda da razmislite o svojim žaljenjima i uspjesima. Budite što vjerniji sebi. Uskoro ćete imati blizak susret sa bivšim i ponovo ćete biti zajedno.

 

RAK

Previše napornog rada i stresa mogli bi vam uzeti fizički danak. Ali malo je vjerojatno da će vas to spriječiti da pozorno i energično radite na projektu koji vas fascinira. Ovo poduzeće može biti osobno ili vezano uz posao, ali što god da je, obrat će vas iznenaditi. Možda neće biti ništa slično onome što ste planirali! Idi na to!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Ovo bi mogao biti miran period za vas i vašeg partnera. Mogli biste provesti neko vrijeme razmišljajući o prošlim postignućima i budućim ciljevima. Važno je steći jasnu sliku o prošlosti kako biste mogli izvući zaključke i napraviti provedive planove. Ako imate obitelj, vjerojatno ćete biti zainteresirani za aktivnosti u kojima će svi uživati. Odvojite malo vremena da se okupite kada je to moguće. Ostavite napetost iza sebe.

 

DJEVICA

Bez pritiska, ali kako sada stvari stoje, možda biste željeli procijeniti svoju karijeru. Ide li dobro? Koja su vaša najnovija postignuća? Koji ciljevi nisu postignuti? Ako odgovori nisu zadovoljavajući, vrijeme je da napravite neke dramatične promjene. Ako vam rad ne tjera srce da pjeva, vrijeme je da nađete neki koji to čini. Život nije generalna proba. Kreni! Prošlost će vam se uvući u sadašnjost, ali pitanje je, da li to zaista želite!? Možda želite da svi bivši ostanu tamo gdje su sada – u prošlosti. Ipak, nebeska energija je toliko jaka da ćete se opet naći u zagrljaju bivše ljubavi.

Nastavak na sljedećoj strani…

USKORO: Strijelac će se obogatiti, Blizancu i Djevici se vraća bivši, Vodolija će dobit poziv osobe iz prošlosti koji će stvorit paniku, Vaga i Bik će se zaljubiti…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top