Svemir šalje više nego DIVNE VIJESTI za OVA 2 znaka, dok će jedan znak samo za RAZOČARANJA i SUZE znati…

Svemir šalje više nego DIVNE VIJESTI za OVA 2 znaka, dok će jedan znak samo za RAZOČARANJA i SUZE znati…

25 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Jasno je da ego mora pasti kako bi se ljubav uzdigla. Tražite zahvalnost i emocije radije nego da se držite čvrstih uvjerenja ili osuda. Iako netko ima ograničenja koja bi mogla biti bolna za vas, ne biste trebali zatvoriti svoje srce. Govori o vlastitim kapacitetima.

Ako se osjećate izgubljeno ili vas muči prošlost, ovo je dobro vrijeme da uronite u svoj unutarnji svijet i potražite odgovore u sebi.

 

BIK

U ranim istraživanjima baterije su se izrađivale od žaba. Znate da vas vaše ideje nekamo vode, samo ne znate treba li vam više inovacija da bi stvari funkcionirale. Nemojte se bojati eksperimentirati s novim pristupom sve dok je u skladu s vašim unutarnjim sustavom vrijednosti.

Ne želite povrijediti ničije osjećaje, ali možda ćete morati donijeti odluke koje drugi neće odobriti ili podržati zbog svoje osobne boli. Napravite korak unatrag da vidite da morate ostati svoj vlastiti prioritet bez obzira na sve.

 

BLIZANCI

Iako se neki osjećaji mogu činiti tragičnim, oni doista imaju svoj tijek i poslužit će vam da vam pokažu dijelove unutarnjeg svijeta koje ste pokušavali potisnuti u stranu. Vi ste kompletna osoba, bez obzira na očekivanja onih oko vas.

Dišite duboko, dajući si prostora da vratite sjećanja koja su vam trenutno potrebna u umu. Nakon što raspetljate ono što je zamršeno, nećete imati problema nastaviti dalje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Neki su izbori jednostavno štetni za vašu fiziologiju i trebali biste ih izbjegavati. Ako vas tijelo upozorava, ne birajte ono što vam stvara nelagodu. Bol je ponekad neophodna, ali to ne znači da se trebate izložiti bez stvarne koristi.

Prihvatite zasluge za ono što ste dobro učinili, čak i ako su vaša djela učinjena u životima drugih ljudi. Iako ste nakon toga bili spremni pomoći bez mnogo glasa, to bi vam svejedno trebalo poboljšati raspoloženje i donijeti samopouzdanje.

 

LAV

Možete vidjeti ozbiljnost iza određenih projekata, ali ne znate koliko će vremena trebati da budu dovoljno sofisticirani. Za neke stvari nije potreban plan ili čvrst budući cilj, sve dok osjećate da ste na pravom putu.

Stvarnost stvari nalazi se u vašoj instinktivnoj strani, a ne u mišljenjima drugih ljudi. Čak i ako ne protumačite sve kako treba, vaša intuicija vas nikada ne može zavesti da se pomaknete prema nečemu ili udaljite.

 

DJEVICA

Imate priliku učiniti nešto vrijedno na poslu, u svojoj rutini i odnosima koji su dio vašeg svakodnevnog života. Obiteljski problemi mogu se riješiti pažljivom komunikacijom, a neki kontakti su tu da potaknu vaš napredak bez odlaganja.

Brza rješenja i popravci dolaze s lakoćom i znate da je određenim ljudima stalo do vas čak i ako nisu potpuno otvoreni za intimne odnose ili duboku interakciju.

VAGA

Pokušavate njegovati jasnu sliku osobe kakva biste željeli postati, ali niste sigurni idete li u dobrom smjeru i jeste li usput izgubili zdravu perspektivu. Neki su ljudi bili previše vrijedni da bi ih izgubili, drugi izgleda nemaju mnogo smisla s njihovom prisutnošću u vašem životu.

Budite iskreni prema drugima i prema sebi. Prezentacija je između ostalog korisna samo kada ima viši cilj i težnju da puše vjetar u svoja jedra.

 

ŠKORPIJA

Serija Neriješene misterije koja je premijerno prikazana 1980-ih pomogla je osloboditi 7 nepravedno osuđenih zatvorenika. Znate da vam ide dobro, ali rezultati nisu onakvi kakvi biste željeli. Da biste imali veći utjecaj, trebat će vam veća publika.

Stupite u kontakt s ljudima koji misle isto, tražeći svoje pleme i prave društvene krugove koji vas mogu podržati. To će vam pomoći da izgradite čvrste odnose koji će vam pomoći da posegnete za stvarima u kojima smatrate vrijednima.

 

STRIJELAC

Došli ste do kraja određenog procesa i odnosi su duboko uzdrmani vašim nizom misli. Nemojte previše govoriti o temama koje još niste imali priliku obraditi, ostavljajući prostora drugima da vas iznenade svojim gledištem.

Bitno je obaviti posao i poštovati rokove i svoju riječ. Ostanite praktični i razmišljajte o svim stvarima koje ne moraju čekati sutra, čak i ako obično odgađate. Imate energije da obavite stvari.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Prepoznajte razinu stresa kod bilo koje osobe koja stoji ispred vas prije nego što njezine postupke, reakciju ili riječi shvatite osobno. Ako vam u ovom trenutku ne mogu dati najbolju verziju sebe, možda im je potrebna podrška ako ne osjećate potrebu za većom distancom.

Zapitajte se o tuđim potrebama, na način koji im omogućuje da dođu do vlastitog cilja, čak i ako to ne razumijete u potpunosti. Vaš um može činiti prekrasne stvari kada je konstruktivno angažiran.

 

VODOLIJA

Kada je beba na majčinim prsima, tijelo će regulirati temperaturu bebe. Znate da veze u vašem životu nose više empatije i ljubavi nego što ste prije mislili, ali još uvijek niste sigurni što zaslužujete i jeste li postupili neoprostivo.

Uvijek možete pokušati popraviti ono što je pokvareno, ali morate biti spremni nositi se s posljedicama. Gdje ima dovoljno ljubavi, problemi će se lako prevladati i osjećat ćete se puno bolje u vezi sa situacijom.

 

RIBE

Postoje ružne stvari u životu s kojima se još uvijek niste voljni suočiti ili vidjeti kakve one uistinu jesu. Možda biste više voljeli alternativne načine života, ali ne možete izbjeći koncepte koji su potpuno prirodni u vašem okruženju.

Ako ne možete utjecati na druge ljude, možete se nositi s vlastitim reakcijama na njihovo ponašanje. Držite distancu i odaberite ono što vas čini sretnim, energizira ili smiruje. Zaista nema razloga za patnju ako ovo nije vaš svjestan izbor.