Tokom sedmice: Ovnu stižu ČAROBNI DANI, Lavu neće biti LAKO, Vaga bi mogla doći do MNOGO NOVCA, Škorpija stiže poziv osobe iz PROŠLOSTI, Jarcu savjetujemo OPREZ, Vodolija neka očekuje neočekivano

Tokom sedmice: Ovnu stižu ČAROBNI DANI, Lavu neće biti LAKO, Vaga bi mogla doći do MNOGO NOVCA, Škorpija stiže poziv osobe iz PROŠLOSTI, Jarcu savjetujemo OPREZ, Vodolija neka očekuje neočekivano

12 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom sedmice: Neki uzbudljivi razvoji karijere mogli bi vas visoko uzdignuti. Možda ste upravo postigli dugoročni cilj ili ste uspjeli napraviti pauzu koja vam govori da su vaši ciljevi sada nadohvat ruke. Što god da je, vjerojatno ćete dobiti neke čestitke, možda od neočekivanih ljudi. Moglo bi se očekivati ​​i više prihoda. Što god bilo, zaslužili ste!

 

BIK

Možda ćeš moći projuriti kroz poslove poput munje. Vaš korak ima dodatnu brzinu koja pomaže u svakom vašem nastojanju. Možda biste se željeli baviti gotovo svim aktivnostima osim posla. To je potpuno razumljivo. Osjećat ćete se puno bolje ako prvo obavite posao, a zatim se družite. Taj će plan dati najbolje rezultate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Glava bi vam trebala biti sasvim bistra, a vaši duhoviti komentari bit će dočekani s uvažavanjem i smijehom. Vaš će osmijeh oduševiti svakoga na koga naiđete. Nemojte se bojati iznijeti svoje osjećaje onima koji ih trebaju čuti. Usmjerite svoju energiju na one koje volite. Vaše srce je toplo i velikodušno, pa ga podijelite s drugim ljudima.

 

RAK

Ovih dana biste mogli odlučiti prisustvovati nekoj vrsti aktivnosti male grupe, ako je moguće, možda onoj koja se bavi filozofskim ili duhovnim stvarima. Svi koji sudjeluju skloni su vrlo snažnim osjećajima o toj temi, pa bi rasprave mogle biti živahne i uzbudljive. Mogao bi vam se um vrtjeti kao čičak kad odete, pa ako možete, odšetajte kući kako biste razbistrili glavu. Zapiši svoje misli. Htjet ćete ih se sjetiti.

 

LAV

Vjerojatno ćete otići u krajnosti na mnogim razinama. Problem je što možete naići na protivljenje gdje god se okrenete. Postoji nevjerojatna tvrdoglavost ovih dana koja se očituje u svačijem raspoloženju, a posebno u vašem. Imajte na umu da ako želite suradnju i rješenje, morat ćete pristati na kompromis. Pokušajte vidjeti i potrebe drugih ljudi.

 

DJEVICA

Ne brinite o predubokom ispitivanju. Vjerujte ljudima više nego inače. Uvidjet ćete da stvari idu mnogo lakše ako im pristupite s neutralne ili pozitivne pozicije, a ne optužujuće. Slušajte ljude do kojih vam je najviše stalo. Pokušavaju prenijeti važne informacije. Možda to sada ne želite čuti, ali dugoročno gledano, u svačijem je interesu da to učinite.

VAGA

Vaša bi financijska situacija mogla biti znatno poboljšana razvojem događaja koji niste očekivali. Možda nekim investicijama iznenada naglo poraste vrijednost ili možda kuće u vašem susjedstvu odjednom vrijede više nego što ste mislili. Koji god da je, ne pokušavajte ga sada unovčiti. Šanse su da će vrijednost vaše investicije nastaviti rasti. Držite se i gledajte kako raste.

 

ŠKORPIJA

Zgrabite burnu energiju dana i trčite s njom. Ovo je dobro vrijeme da dignete pete i zabavite se. Možda ćete otkriti da su ljudi malo više napeti nego inače, pa ćete možda morati iskoristiti svoju sposobnost da se prepustite struji. Što ste vi opušteniji, to će i drugi biti opušteniji kad su u vašoj blizini. Možda vas iznenaditi iznenadni poziv osobe iz prošlosti.

 

STRIJELAC

Ovih dana bi mogli razmisliti o kratkom izletu. Možda trebate izaći iz kuće i otići na drugi kraj grada. Što god bilo, uvedite svoj mozak u novu stvarnost. Vrijeme je za širenje i istraživanje. Žudite da vidite nova mjesta i iskusite nove stvari, bilo fizički ili mentalno. Možda je religiozno svetište ili mirno mjesto u šumarku ono što vam je potrebno kako biste utažili ovu unutarnju žeđ.

 

JARAC

Pravna stvar koja je možda bila na čekanju neko vrijeme mogla bi konačno biti dovršena danas. Vrlo je vjerojatno da će vam ići u prilog. Stoga, ako ste radili na ugovoru, sporazumu ili drugom dokumentu koji treba vaš potpis, pažljivo ga pročitajte prije nego što potpišete. Vjerojatno ćete dobiti ono što želite od transakcije. Usput, ovo je također odličan dan za vjenčanje!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Mogli biste biti frustrirani činjenicom da ljudi  rade stvari na brzinu. Možda ćete morati prihvatiti brzu energiju dana samo kako biste mogli držati korak. Ne brinite ako se uključite u aktivnosti koje niste unaprijed pažljivo isplanirali. Uvidjet ćete da će spontana neozbiljnost biti iznimno korisna na dan kao što je ovaj. Očekujte ​​neočekivano.

 

RIBE

Vaš bi um mogao biti stimuliran, stoga ostanite budni i otvoreni za nove informacije. Ako se osjećate umorno, kratko odrijemajte. Bolje je raditi maksimalnom brzinom i punim kapacitetom nego proći kroz dan samo napola prisutan. Nemojte se oslanjati na vanjske stimulanse kao što je kofein da vas pokupe. Te će stvari prevariti vaše tijelo i oštetiti vaš živčani sustav.