LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Septembar: Danas će slomljeno srce zacijeliti i ponovo VOLJETI i BITI VOLJENO, a i neke BIVŠE LJUBAVI  će POSTATI SADAŠNJE

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Septembar: Danas će slomljeno srce zacijeliti i ponovo VOLJETI i BITI VOLJENO, a i neke BIVŠE LJUBAVI će POSTATI SADAŠNJE

15 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Veze na površinskoj razini sada mogu biti velika prepreka za vas. Vjerojatno žudite za intenzivnim i transformativnim razgovorima, vrstom interakcije koja mijenja vaše gledište i približava vas ljubavnom interesu. Možda manje govorite, a više slušate, ali magnetizam koji odišete može potaknuti dragu osobu da se otvori. Čak i ako ste slobodni, brzi dobacivanje možda vas neće zadovoljiti – potrebna vam je snažna intimnost! Oslonite se na svoju uobičajenu smjelost i sigurno ćete impresionirati.

 

BIK

Ljubavni horoskop:  Tvoje veličanstvene vizije ljubavi možda se neće u potpunosti pretočiti u stvarnost. Možda želite transformativno iskustvo u kojem možete živjeti svoje romantične nade i snove, ali čini se da se jednostavno ne slaže na način na koji ste zamislili. Iako se vaša čežnja za intimnošću doista može produbljivati, ljubomora na ono što se čini da imaju vaši prijatelji također može pridonijeti vašem nestrpljenju. Zapitajte se odakle potječu vaše želje i vidite kako se uklapaju u vaš trenutni život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas postoji čudan nesklad između vas i voljene osobe. Iako bi mogli pokušati doći do vas, vjerojatno ste u svom svijetu. Mogli biste pokušati uzvratiti, ali umjesto toga zaglavite u probijanju kroz svoja podsvjesna sjećanja i emocije. Ako ste slobodni, igranje igre za upoznavanje može se činiti manje privlačnim nego inače. Umjesto toga, vjerojatno se usredotočujete prema unutra, iako to možda nije baš ugodno. Ovaj je trenutak privremen, stoga je najbolje pričekati ga – svoju vezu možete uskoro oživjeti.

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Razbijanje nesuglasica s partnerom danas bi moglo biti produktivno, stoga započnite razgovor ako imate nedoumica koje želite riješiti. Morat ćete doći spremni da ih saslušate, jer oni također mogu imati što skinuti s grudi. Jasno razjasnite da ne namjeravate promiješati lonac, već pokušavate iznijeti temeljne probleme na vidjelo kako biste ih mogli riješiti. Ovo je idealna prilika da prebrodite svoje razlike i zajedno izađete jači.

 

LAV

Sada bi između vas i partnera mogla doći borba za moć. Možda oboje tražite priznanje i pažnju – ali se ne čujete. Ako ste slobodni, mogli biste se brinuti za svoj osobni ugled nauštrb pronalaženja iskrene veze. Prije nego što se previše uvučete u svoju dramu, odmaknite se i sagledajte situaciju iz drugog kuta.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Vaši romantični prioriteti danas bi se mogli pobrkati. Iako možda žudite za društvenom interakcijom i slobodom bavljenja ljubavlju, vjerojatno ste svjesni svojih praktičnih odgovornosti, što vam otežava da ostanete prisutni zbog intimnosti. Ovaj mučni glas u pozadini vašeg uma može vas spriječiti da potpuno uživate i doživite romantičnu vezu. Možda ćete se jednostavno morati organizirati kako biste mogli početi pregledavati svoj popis obaveza. Nakon toga, sigurno ćete biti raspoloženi da se vratite zabavi!

VAGA

Možda je u tijeku ponovna procjena standarda vašeg odnosa. Ako osjećate da u partnerstvo ulažete više od svog poštenog truda, mogli biste razgovarati o izgradnji jače recipročne veze s ljubavnikom. Međutim, svaka neravnoteža nije nužno njihova krivnja. Također biste trebali uzeti u obzir romantična očekivanja koja ste sebi postavili i odlučiti jesu li ona realna i održiva. Zamislite to kao korak prema poticanju zdrave i uravnotežene dinamike temeljene na međusobnoj suradnji.

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Najteži dio izlaska iz romantične kolotečine mogao bi biti da se odlučite za to. Mogli biste istovremeno žudjeti za nepoznatim u ljubavi i žudjeti da se držite svog trenutnog puta. Iako se možda ustručavate potpuno promijeniti svoju rutinu s partnerom, pronađite način da stvorite malo raznolikosti kako biste oboje bili zadovoljni.

 

STRIJELAC

Iako ste usmjereni na romantiku, možda je trenutno nećete doživjeti onako kako želite. Možda biste se željeli koketno zabaviti, ali ne možete pronaći motivaciju ili ste iscrpljeni od posla. Ako ste zauzeti, vaš partner vam može predložiti zanimljiv spoj, ali pronalaženje vremena za razmišljanje o tome može biti izazov jer vam druge obaveze preplavljuju um. Odvojite trenutak da se odmorite i napunite i možete se vratiti romantici s obnovljenim entuzijazmom.

 

JARAC

Ljubavni horoskop: To je izvrstan trenutak za intimnost i ne želite ga propustiti. Usmjerite svoju kreativnost da pokažete partneru drugu intrigantnu stranu sebe. Možda biste željeli izraziti svoju ljubav prema njemu na nekonvencionalan način ili mu poslati slasno koketnu poruku. Ako ste trenutno solo, možda ste spremni zaroniti nožne prste u vode za spojeve i oduševiti potencijalne partnere svojim žestokim umom. Prihvatite ovu energiju i možete putovati daleko i naširoko.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Otvaranje prema partneru moglo bi vam se sada činiti posebno teškim podvigom. Možda imate tjeskobu oko bliske povezanosti i može vam se činiti da niste uspjeli čak i ako uložite malo truda. Možda ovo nije najbolji dan da se povjerite nekom značajnom drugom i izravno se suočite s problemom. Postati iskren prema sebi i raditi na razumijevanju svojih želja vjerojatno su najvažnije stvari koje možete učiniti da prevladate svoje strahove u ovom trenutku.

 

RIBE

Ljubavni horoskop:  Čuvajte se nesloge s ljubavnikom sada. Možda bi se oni radije osjećali ugodno kod kuće, ali vi niste zainteresirani da ostanete na mjestu. Ako još uvijek tražite partnera, mogli biste se zapitati trebate li tražiti udobnu i laku vezu u odnosu na novu i nepoznatu vezu. Trenutno nema jednostavnih odgovora, stoga budite strpljivi.