CVIJET JE SIMBOL SREĆE! – Izaberi jedan CVIJET i SAZNAT ćeš zbog čega ćeš se USKORO RADOVATI!

CVIJET JE SIMBOL SREĆE! – Izaberi jedan CVIJET i SAZNAT ćeš zbog čega ćeš se USKORO RADOVATI!

20 ožujka, 2024 0 By Admin

Cvijet je simbol sreće i ljubavi. Gotovo svi vole cvijeće, zar ne!? Za vas imamo prekrasna tri cvijeta. Vaš je zadatak da izaberete onaj najljepši ili onaj koji najviše volite, a onda ćete saznati zbog čega ćete se uskoro radovati…

 

PRVI CVIJET:

Ako je vaš izbor ovaj cvijet vjerojatno je u vašim mislima često jedna osoba iz prošlosti. Velike su šanse da ćete u narednom periodu moći vratiti u svoju sadašnjost jednu osobu iz prošlosti. Ne samo sadašnjost, nego i budućnost.

Ta osoba će postati dio vašeg života. Ipak, sve ovisi o vama, o vašim željama i o onome do čega vam je zapravo stalo. Ali, nema sumnje da kada je riječ o toj osobi da vam je često u mislima. Vama je iskreno stalo do te osobe, a možda to čak ne želite priznati ni sami sebi.

Možda se tu radi o bivšoj ljubavi. Ako je tako, bez obzira što imate velike osjećaje prema toj osobi, nemojte dozvoliti da vam se suviše brzo približi.

Ta osoba da bi bila opet pored vas mora vam pokazati i dokazati da se promijenila i da se kaje za svu nepravdu koju vam je nanijela.

Nema sumnje da je toj osobi i dalje jako stalo do vas, ali ponekad to nije dovoljno ako nas ta osoba kroz svoju ljubav ranjava i nanosi tugu i bol.

Dosta je bilo što vas je jednom duboko povrijedila. Vi morate sami sebe u ovom slučaju zaštititi, jer nema smisla da ponovo prolazite kroz isto.

Ali, vašoj sreći neće biti kraja kada shvatite koliko zapravo značite i dalje toj osobi. To će vam uljepšati sadašnjost, ali i budućnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

No na vama je sva odluka kada je riječ o vašoj zajedničkoj budućnosti. Nemojte žuriti sa odlukom. Toj osobi je stalo i čekat će koliko god bude potrebno.

DRUGI CVIJET:

Ako je vaš izbor ovaj cvijet to znači da će vam se u narednom periodu pružiti prilika da svoj život doslovno promijenite iz korijena. Upoznat ćete osobu koja će vam ponuditi jednu od onakvih poslovnih ponuda koja se ne odbija.

Istina je da će vas u početku biti strah zbog promjene radnog mjesta, kao što ćete biti i skeptični, jer će sve predobro zvučati da bi bilo istinito. Ali isto tako ćete biti neizmjerno sretni, jer to je prilika na koju čekate jako dugo vremena.

Vi ste vrlo odgovorni u svemu što radite, pa tako i kada je riječ o poslu i zaista nije čudno što ćete sada biti nagrađeni za sav trud, rad i predanost.

Postoji mogućnost da će taj posao biti i u drugom gradu, ali nemojte da vam to bude prepreka, jer isplatit će se svakako ako prihvatite tu ponudu. Tko zna što vas još tamo možda čeka. Možda promijenite svoj život još i više…

 

TREĆI CVIJET:

Ako je vaš izbor ovaj cvijet, postoji mogućnost da ste zaljubljeni, ali ta osoba nije kraj vas. Ali to vas ne treba zabrinjavati, jer ta osoba sigurno osjeća što i vi i uskoro će doći do jako velikih promjena u vašem odnosu.

Čak nećete vi morati napraviti prvi korak. Ta osoba će se odvažiti, prići vam i napraviti prvi korak. Što god sada mislili, vidjet ćete da ćete se ubrzo uvjeriti da osoba prema kojoj imati velike emocije osjeća isto što i vi.

To znači da uskoro u vaš život ulazi sreća.

Postoji čak mogućnost da ste vi sada trenutno u vezi, a ova prva osoba je vaša tiha patnja.

Ako ste u vezi, postoji mogućnost da će doći do razgovora o zajedničkom životu, pa čak i vjenačanju. Vi ćete biti neizmjerno sretni kada shvatite koliko je drugoj osobi stalo do vas, ali ipak, srce vas vuče na tihu patnju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zato je najbolje da ne donosite ishitrene odluke nego dobro razmislite o svemu. Možda prema tihoj patnji nemate one prave osjećaje, možda je to samo ljubavni zanos. Kako god bilo, na vama je konačna odluka.