CVIJET JE SIMBOL SREĆE! – Izaberi jedan CVIJET i SAZNAT ćeš zbog čega ćeš se USKORO RADOVATI!

cvijet

Cvijet je simbol sreće i ljubavi. Gotovo svi vole cvijeće, zar ne!? Za vas imamo prekrasna tri cvijeta. Vaš je zadatak da izaberete onaj najljepši ili onaj koji najviše volite, a onda ćete saznati zbog čega ćete se uskoro radovati…

 

PRVI CVIJET:

Ako je vaš izbor ovaj cvijet vjerojatno je u vašim mislima često jedna osoba iz prošlosti. Velike su šanse da ćete u narednom periodu moći vratiti u svoju sadašnjost jednu osobu iz prošlosti. Ne samo sadašnjost, nego i budućnost.

Ta osoba će postati dio vašeg života. Ipak, sve ovisi o vama, o vašim željama i o onome do čega vam je zapravo stalo. Ali, nema sumnje da kada je riječ o toj osobi da vam je često u mislima. Vama je iskreno stalo do te osobe, a možda to čak ne želite priznati ni sami sebi.

Možda se tu radi o bivšoj ljubavi. Ako je tako, bez obzira što imate velike osjećaje prema toj osobi, nemojte dozvoliti da vam se suviše brzo približi.

Ta osoba da bi bila opet pored vas mora vam pokazati i dokazati da se promijenila i da se kaje za svu nepravdu koju vam je nanijela.

Nema sumnje da je toj osobi i dalje jako stalo do vas, ali ponekad to nije dovoljno ako nas ta osoba kroz svoju ljubav ranjava i nanosi tugu i bol.

Dosta je bilo što vas je jednom duboko povrijedila. Vi morate sami sebe u ovom slučaju zaštititi, jer nema smisla da ponovo prolazite kroz isto.

Ali, vašoj sreći neće biti kraja kada shvatite koliko zapravo značite i dalje toj osobi. To će vam uljepšati sadašnjost, ali i budućnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

No na vama je sva odluka kada je riječ o vašoj zajedničkoj budućnosti. Nemojte žuriti sa odlukom. Toj osobi je stalo i čekat će koliko god bude potrebno.

Nastavak na idućoj stranici…

CVIJET JE SIMBOL SREĆE! – Izaberi jedan CVIJET i SAZNAT ćeš zbog čega ćeš se USKORO RADOVATI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top