CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU tko će do kraja sedmice BITI u ZAGRLJAJU VOLJENE OSOBE, a tko će IZGUBITI LJUBAV!

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU tko će do kraja sedmice BITI u ZAGRLJAJU VOLJENE OSOBE, a tko će IZGUBITI LJUBAV!

30 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ciganske karte otkrivaju: Pokušajte započeti razgovor s partnerom. Niste zapravo puno razgovarali i bili ste zauzeti uživanjem i neozbiljnim shvaćanjem vaše veze. Vrijeme je da vas dvoje odete na novo mjesto, po mogućnosti blizu prirode, tako da prirodna ljepota krene svojim tijekom da ispuni vaše srce emocijama i tako vam pomogne da se otvorite. Vaša će veza postati jača.

 

BIK

Uvijek ste bili bezbrižni i pošteni u svojoj ljubavnoj vezi i to vam je dobro služilo u prošlosti. Međutim, sada ćete vjerojatno shvatiti da je sve što se događa u vašem ljubavnom životu zaista ozbiljno. Ovo vam se može činiti prilično zastrašujućim, ali trebali biste shvatiti da će ovaj korak obogatiti vaš život. Naći ćete ispunjenje samo ako pristanete uskočiti s obje noge, a ne samo iskušavati vodu.

 

BLIZANCI

Ako ste bili stabilni ili niste razmišljali o tome da li se posvetiti vezi, sada ćete moći donijeti zaključak. Oni koji su u vezi mogu se odlučiti zaručiti ili vjenčati. Pomak u planetarnim energijama može uzrokovati da svoj odnos procijenite u novom svjetlu. Ako ste prije izbjegavali obveze, sada ćete ih dočekati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Snopovi dobrih riječi putovali su od vas do vašeg partnera. Nekoliko puta ste svom partneru rekli što on/ona znači za vas. Sada je vrijeme za akciju. Dokažite vrijednost svoje ljubavi nekim djelovanjem i možda ćete postići isto. Vaš partner može biti ugodno iznenađen svjedočenjem manifestacije ljubavi. Za vas koji ste slobodni slijedi susret sa bivšom ljubavi. Stari plamen će se opet upaliti, a vi ćete se naći u zagrljaju.

 

LAV

Vaš raskošan način života privlači mnoge ljude prema vama. Ali neki su samo lažni i lažno se pretvaraju da vas vole. U takvoj situaciji samo se usredotočite na pozitivnost da niste sami. Pokušajte ignorirati negativnost da ste usamljeni, ovo je samo početak i imate još mnogo ljubavnika za slijediti.

 

DJEVICA

Vi ste jedinstvena i posebna Božja kreacija i nitko vas nema pravo satjerati u kut. Ako tako osjećate, suptilno i graciozno izrazite svoje stavove kroz svoje postupke. Situacija će se okrenuti. Partner će vas razumjeti. Trenutno je vaša ljubav ometena okolinom. Ali kad dođe do teške situacije, on će znati vašu vrijednost.

VAGA

Prije nego što tražite ljubav od drugih, morate voljeti sebe i to ćete  jasno razumjeti. Vrijeme je da poslušate svoj unutarnji glas i pružite si ljubav i poštovanje koje zaslužujete. Tada nećete morati izlaziti u potragu za ljubavlju. Umjesto toga, vaše vlastito samopouzdanje i samopoštovanje stvorit će prilike za smislene odnose u vašem životu.

 

ŠKORPIJA

Romantični susreti su sasvim mogući. Iako će možda trebati vremena da se stvari riješe zbog određene nezrelosti kod vas i vašeg partnera. Nemojte se osjećati nesigurno zbog partnerove prošlosti i ne dopustite da ego također bude temelj nesporazuma. Samo se prepustite toku i sigurno ćete stvoriti jaču vezu sa svojim partnerom.

 

STRIJELAC

Možda se odlučite savršeno dotjerati kako biste impresionirali voljenu osobu! Kakvu god frizuru da napravite ili nosite, to će dodati šarm vašoj osobnosti! Štoviše, možete dobiti podršku od svog partnera da krenete dalje u potrazi za svojim interesima. Ovo će učiniti da se zauvijek zaljubite u svog partnera!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Pazite na svoju narav. Možda ćete to istresti na nekoga ko vam je blizak. Partner može biti povrijeđen vašim temperamentom. Pokušajte objasniti svom partneru da je to izljev nekih osjećaja koji su u prošlosti bili ignorirani. Nosite plavo u nekom dijelu svoje odjeće. Pokušajte kontrolirati svoje emocije, a ako ih nemate, pripazite barem na njihov intenzitet.

 

VODOLIJA

Pravo je vrijeme za romantiku. Morate pokazati svom partneru da njega/nju ili vezu ne uzimate zdravo za gotovo. Ovo je pravo vrijeme da se potrudite i razmazite svog partnera, a vaša veza može dosegnuti novi vrhunac samo romantičnom i intimnom večerom ili promišljenom gestom ili poklonom.

 

RIBE

Proslava je iza ugla! Za one koji su u braku može se razveseliti osobnim ispunjenjem, može biti kao dovršetak još jedne godine zajedništva ili se može roditi nova beba u njihovoj obitelji. Za one od vas koji niste u braku čini se da vašu vezu odobrava obitelj, koja vam se već dugo protivi.