LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Septembar: Škorpiju i Jarca očekuju promjene u vezi, Lav će imati zagonetan dan, Biku je vrijeme da krene dalje…

LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Septembar: Škorpiju i Jarca očekuju promjene u vezi, Lav će imati zagonetan dan, Biku je vrijeme da krene dalje…

14 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Imate blag pogled na svoj ljubavni život! Međutim, možete se naći u situacijama koje su lišene istinskog osjećaja i stoga nećete biti previše impresionirani onima koji vam nude da postanete dio njihovih života. Stoga ne očekujte da će ljubav vježbati s takvim ljudima! Međutim, oni se mogu pretvoriti u tople i srdačne prijatelje.ᅠᅠᅠ

 

BIK

Ljubavni horoskop: Ako vam je veza trebala izmamiti osmijeh na lice, trebala bi vas usrećiti i umiriti. Ako nije, vrijeme je da krenemo dalje. Ne vuci vezu, samo zato što je trebala biti lijepa. Ako je nesklad, bacite ju. I dok smirujete svoje unutarnje glasove, vidjet ćete kako vas čeka svijet iznenađenja. Uložite svoju energiju u produktivno okruženje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Pravo je vrijeme da posvetite posebnu pažnju svojoj obitelji. Aktivnosti djece mogu vas zaokupiti tijekom cijelog dana. Možete prisustvovati recitalu ili igri u kojoj vaše dijete sudjeluje. Također možete posjetiti svoje roditelje ili planirati putovanje do njih ako žive daleko. Vaši najbliži rođaci će cijeniti svaku malu, ali promišljenu gestu koju želite učiniti.

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Vašoj voljenoj osobi danas će biti potrebna vaša pomoć i podrška. Vrijeme je da pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku, a ne da likujete ili kritizirate svog partnera. Morate ostaviti po strani svoje sitne probleme i pritužbe. Način na koji se sada ponašate imat će dugoročni utjecaj na vaš odnos. Dakle, sada morate donijeti neke dugoročne odluke.

 

LAV

Ovo je za vas zagonetan dan što se tiče veza. Nećete moći razumjeti postupke i motivaciju vašeg partnera. Vjerojatno će se u vama pojaviti i nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva. Morate dati vremena da sve riješite. Pokušaj požuriti stvari danas neće pomoći. Radije, polako i situacija će se riješiti sama od sebe.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Vi ste avanturistički nastrojeni i stoga ste htjeli riskirati spoj naslijepo. Ispostavit će se da je to sirov i neugodan spoj! Kiša vani može vas vezati za mjesto održavanja, ali uskoro će to završiti i osoba vas neće ni ubuduće ljutiti! Netko pametan i atraktivan uskoro će ući u vaš život, a do tada samo uživajte.

VAGA

Ljudi vam se mogu obratiti za suosjećanje, a vi to možete pogrešno smatrati pokušajem da privučete vašu pozornost! Za one koji su već u vezama duboko će se osjećati da provedu neko kvalitetno vrijeme sa svojom voljenom. Želite biti sami s njima i razmjenjivati ​​misli s njima u tihoj komunikaciji.

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Ljubav i romantika vam sada zaokupljaju um i možda ćete aktivno početi tražiti romantičnog partnera ako ste slobodni. Ako ste već s nekim, vrijeme je da donesete neku važnu odluku poput toga hoćete li vezu podići na sljedeću razinu ili će vam biti bolje bez nje. U oba slučaja danas se očekuju velike promjene u odnosima.

 

STRIJELAC

Ptica u ruci bolja je nego dvije u grmu! Čini se kao da ste naišli na nekoga očaravajućeg i čini se da je daleko bolji od vaših trenutnog partnera! Pa to je samo iluzija, imate najbolje i morate se pobrinuti za to! Jedan pogrešan korak dovest će do gubitka života, stoga bolje izbjegavajte ovo iskušenje i nastavite dalje!

 

JARAC

Ljubavni horoskop: Vi ste jedinstvena i posebna tvorevina Božja i nitko vas nema pravo tjerati u kut. Ako se tako osjećate, suptilno i graciozno izrazite svoje poene kroz svoje postupke. Situacija će se okrenuti. Partner će vas razumjeti. Trenutno je vaša ljubav ometana okolinom. Ali kako se pojavi teška situacija, on će znati koliko vrijediš.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Afere će danas biti prilično vrijedne! Bit ćete neodoljivi za one koji će vas danas ispratiti na putovanje. Ako vam padne na pamet bilo kakva sumnja da je ono što radite ispravno ili ne, odvojite trenutak da ponovno procijenite svoju odluku. Ali sada ste odrasli, tako da se nećete morati suočiti s mnogo izazova jer se prepuštate užicima!

 

RIBE

Ljubavni horoskop:  Previše ste se navikli sami nositi sa svojim problemima, ali otkrit ćete da vam njihovo dijeljenje s partnerom može biti od velike pomoći. On ili ona će vam pružiti podršku i čak vam može ponuditi praktičnu pomoć. Ako se problem odnosi na bilo koji problem u vašoj vezi, pokrenite tu temu na javnom mjestu gdje je manje vjerojatno da će vaš partner emocionalno reagirati na njega.