Tokom Januara OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

Kako godina počinje novim talasom energije, možda ćete shvatiti da prvo treba poboljšati odnos sa sobom.

Mnogima se čini da će romantične veze koje će se poboljšati započeti nove veze s drugima.

Nije čak ni vaša prošla veza bila užasna, već da ste učinili toliko karmičkog čišćenja u sebi da je rast i kasniji viši nivo bili neizbježni.

Za one koji su u stanju da pronađu ovu dublju posvećenost i novu fazu ljubavi sa postojećim partnerom, to je zato što ste rasli zajedno, a ne razdvajali se.

Ovo je na kraju tajna poboljšanja odnosa; prvo se morate sami pobrinuti za to.

Dok njegujete bolji odnos sa sobom, tražite različite kvalitete unutar partnera i romantične veze.

Ponekad to predstavlja novi izazov sa većom intimnošću u postojećoj vezi. U drugima, to znači da ste morali izrasti iz svoje stare veze da biste znali da postoji ova nova vrsta veze.

Retrogradni Merkur  pomoći će vam da dublje shvatite svoja uvjerenja i planove za budućnost, dok vam Mars i Uran omogućavaju da konačno preduzmete akciju u svom romantičnom životu.

Ništa vas više ne sputava, uključujući vaše rane.

Počevši od januara 2023., evo četiri horoskopska znaka čiji se odnosi poboljšavaju:

1.Vaga

Bili ste strpljivi, a sada je vrijeme da počnete sebi dozvoliti da se učvrstite na svom novom romantičnom putu.  Tokom tog vremena, naišli ste na iznenađujuće događaje i trenutke zbog kojih ste se osjećali zbunjeni oko toga u kom pravcu da krenete, pa čak i šta sve to znači.

Ali zbog neizvjesnosti, osjećali ste se kao da ne možete sasvim napraviti sljedeći korak naprijed jednostavno zato što niste znali u kojem smjeru ići. Ovog mjeseca, stiže znanje i samopouzdanje za kojima ste tragali. Za vas, to može biti potpuno novo poglavlje u postojećoj vezi ili čak potpuno novo.

Ali nešto se pomjera i to u velikoj meri za vas. Postojao je osjećaj da ste znali da je sve što se dešavalo od veće važnosti ili da je nekako ono kroz šta ste prolazili dio te velike promjene za koju ste se molili u svom životu.

Ponekad je teško vjerovati ovom osjećaju kada se život ne uskladi odmah da to pruži.

Ipak, to je zato što ste znak tako dubokog osjećaja da je potrebno vrijeme da ostatak svijeta sustigne ono što već znate. Ovog mjeseca je stigla promjena koju ste tražili. Može doći u naletu aktivnosti i promjena ili u tihom saznanju koje se poput toplog pokrivača slegne na vaše srce.

To je trenutak kada shvatite da ljubav možda ne ide uvijek po planu, ali to je samo zato što postoji bolja.

 

2. Strijelac
(22. novembar – 21. decembar)

Najteže vam je znati da je promjena na putu, ali još niste u mogućnosti da preduzmete one korake koje ona od vas traži.

Mars vlada akcijom, ambicijom i strašću. Manje se radi o akciji, a više o razmišljanju o tome šta vas motiviše ili tjera da donesete određene izbore u svom ljubavnom životu. Možda ste imali iznenadne spoznaje tokom prošlih odluka ili ste čak dublje razumjeli svoje sadašnje. Ali uprkos svoj ovoj energiji u igri, niste bili u stanju da preduzmete akciju.

Šta god da imate za cilj, na kraju ćete uspjeti da postignete. Postojao je razlog zašto ste kasnili na način na koji jeste, jer vam je suđeno da ovoga puta stvari radite drugačije.

Trebalo je da se osjećate ograničeno u poduzimanju radnji kako biste postali jasniji šta vam je zaista potrebno od ljubavi i osobe s kojom ste u vezi. Bilo je to vrijeme odbacivanja iluzija i sigurnosnih mreža kako biste mogli potpunije prihvatiti istinu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovog mjeseca, dobićete priliku koju ste čekali. Vrijeme je da krenete punom brzinom naprijed. Bilo da se radi o planiranju budućnosti sa svojim partnerom, ovaj mjesec je o tome da dozvolite sebi da sve svoje snove ostvarite znajući da, dok ste morali da čekate ovaj trenutak, sada kada je on ovdje, niste pustiti da te prođe.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Tokom Januara OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top