LJUBAV TOKOM SEDMICE: OVIM zodijacima KONAČNO DOLAZI vrijeme LJUBAVI, RADOSTI i SREĆE…

LJUBAV TOKOM SEDMICE: OVIM zodijacima KONAČNO DOLAZI vrijeme LJUBAVI, RADOSTI i SREĆE…

26 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav tokom sedmice: Atmosfera dana može vas jednostavno natjerati da zastanete i razmislite o tome kamo ide određeno partnerstvo, odnosno ne ide. Ako vam je dosadila jedna razina povezivanja, onda ćete se pitati što je sljedeće na dnevnom redu. Možda ćete morati jedno drugome dopustiti malo vremena i prostora da odete i učinite svoje.

 

BIK

Može se činiti da su partneri vrlo čvrsto zapeli u svojim kolotečinama, s atmosferom koja prevladava. Ako ste htjeli razgovarati o bilo čemu važnom ili krenuti u zajednički plan, možda će vam biti gotovo nemoguće natjerati prijatelja da se pomakne. Ali možda biste prvo trebali pogledati svoje ponašanje. Možda ste i vi oko nečega jako tvrdoglavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Položaj planeta na nebu može donijeti priliku za čist raskid s nekim s kim ste imali prilično intenzivan odnos. Došli ste do dubljeg razumijevanja zašto ste se uopće uključili u ovo partnerstvo i možda ćete morati priznati da to možda nije bilo iz motiva usredotočenih na srce. Bilo bi bolje da se očitujete i budete iskreni.

 

RAK

Možda ćete se odjednom osjećati kao da ste umorni od privlačenja iste vrste odnosa. Položaj planeta na nebu može vas natjerati da se zapitate zašto se čini da određena osoba uvijek iznova dolazi u vaš život. Možda trebate promijeniti svoje rutine, a svakako i krug prijatelja. Razvijanje novih hobija i navika također može biti od velike koristi.

 

LAV

Položaj planeta znači da ćete morati biti mirni, kada biste možda radije izrazili svoju frustraciju zbog određenog partnerskog pitanja. Prava je poteškoća u tome što nitko od vas trenutno nije spreman na kompromis, što ne olakšava stvari. Ali čak i ako se ne možete složiti oko svega, možda biste se mogli početi slagati oko manjih pitanja, kao znak dobre volje.

 

DJEVICA

Odnosi mogu proći kroz duboke i značajne promjene s trenutačnom nebeskom atmosferom koja utječe na naše romantične živote. Ako ste imali malo problema da se potpuno posvetite svom najnovijem partnerstvu, tada biste mogli otkriti da se vaš stav od sada poboljšava. Odjednom shvaćate da biste, ako propustite ovu priliku, mogli potpuno propustiti nešto što obećava da će biti prilično iznimno.

VAGA

Današnja planetarna usklađenost može vas potaknuti da se zadubite u to što se tiče određene odluke o odnosu. Vaš partner (sadašnji ili budući) može poželjeti neke promjene kako bi ostao u pokretu i otvoren za nove elemente. Međutim, možda ćete otkriti da se zbog toga osjećate nesigurno i radije biste da stvari ostanu onakve kakve jesu. Možda je u ovom trenutku potrebna mala iskrena rasprava.

 

ŠKORPIJA

Ne dopustite da nesuglasice pokvare ono što bi potencijalno mogao biti prekrasan dan. Planetarni raspored dana znači da imate priliku udružiti svoju energiju u plan ili projekt koji bi bio od dubokog značaja za vas oboje. Ako se oboje možete složiti oko toga što želite postići na početku, uštedjet ćete si mnogo vremena i nevolja.

 

STRIJELAC

Planetarna energija koja se koristi danas ukazuje na to da ćete možda morati preispitati određenu odluku donesenu na brzinu. Možda niste imali sve činjenice nadohvat ruke ili ste možda jednostavno imali previše na umu da biste sjeli i napravili pravi informirani izbor. Međutim, današnji događaji između vas i voljene osobe otkrivaju da morate razjasniti razlog zbog kojeg ste došli do određenog zaključka.

 

JARAC

S trenutnim poravnanjem planeta ovih dana ćete se možda uključiti u nešto poput opsesivne privlačnosti. Netko vam zaista zapne za oko, a vama je teško ne razmišljati o njemu iz trenutka u trenutak. Jedini problem je u tome što u sebi krijete i sumnju da vam to neće donijeti ništa dobro ako se uključite. Razmislite o svojim motivima!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Planetarni raspored dana možda nije najbolji što se tiče vaše trenutne veze, ali s druge strane to je sjajna prilika. To znači da ste prisiljeni razmotriti što oboje stvarno želite, a također i kako pokazujete svoju ljubav jedno prema drugom. Iako se možda osjećate neugodno u odlasku od svog skladnog ideala, vrijedno je razjasniti stvari.

 

RIBE

Ponekad se klonite prevelike strasti, jer to nije uvijek nešto što možete predstaviti u lijepom paketu. Trenutna nebeska atmosfera znači da danas možda nećete imati previše izbora jer podlegnete nekim prilično intenzivnim emocijama. Ali neće vam povrijediti samo ovaj put da dopustite da vaše pravo ja zasja, nedostatke i sve ostalo; možda vam se čak i sviđa!!