DNEVNI TAROT za 23. Decembar: Strijelac će biti nagrađen, Vodolija će morati donijeti tešku odluku, a OVAJ znak će ostvariti velik uspjeh…

DNEVNI TAROT za 23. Decembar: Strijelac će biti nagrađen, Vodolija će morati donijeti tešku odluku, a OVAJ znak će ostvariti velik uspjeh…

12 prosinca, 2023 0 By Admin

Horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak je ovdje. Zvijezde su nam danas naklonjene dok učimo pozitivno koristiti svoje talente i vještine.

Saznajte čitajući svoju tarot kartu.

Saznajte što dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka sprema za vas danas…

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Smrt

Dnevni tarot: Nije lako reći zbogom nekome za koga ste mislili da je pravi za vas. Ponekad upoznate posebnu osobu koja će vam pomoći da vidite što je to što vam je potrebno, ali prepreke otkrivaju što morate učiniti da budete osoba koja trebate biti upravo sada.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Devetka štapića

Bit će ljudi koji će iskušati vaše strpljenje. Možda se nećete uvijek moći odvojiti od stresne situacije, ali s vremenom i vježbom možete se bolje osloboditi potrebe da govorite o miru. Ponekad su neizgovorene riječi bolje nego reći ono što osjećate u žaru trenutka.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Kralj pehara

Danas imate dosta samokontrole, čak i kada se osjećate kao da vam je srce prepolovljeno. Vidite dobitak pred sobom čekajući da dođe pravi trenutak. Vaša mudrost vam pomaže više nego što mislite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Devetka mačeva

Grupa nije uvijek u pravu. Ponekad je teško biti vuk samotnjak koji plače noću, ali izdrži. Oni će doći okolo.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: as mačeva

Vaše ideje su briljantne. Danas biste se mogli naći u sebi s truncem domišljatosti. Zapišite svoje misli i vidite kamo idu.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Trojka štapića

Prekrasan je dan za kreativnost. Ponekad postoji vibra za stvaranje umjetnosti i morate joj se prepustiti. Isplanirajte spoj sa sobom da slikate, crtate ili pečete i napravite nešto na što ćete se ponositi.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: as štapova

Učini tu jednu stvar za koju si govorio da ćeš učiniti. Na vašem popisu obaveza nalazi se stavka koja tamo stoji već dugo. Danas neka vam to bude prioritet i ostvarite to.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Kočija

Postoji razlog da ostanete hipermarljivi. U vama je puno hrabrosti i unutarnje snage i kada vam se čini da život postaje dodatno težak, ne odustajete. Ovo je razlog zašto dan završava snažno, a to je zbog vašeg načina razmišljanja.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Devetka pentakla

Zaslužili ste ono što ste dobili. Vaš naporan rad neće proći nenagrađen. Davali ste više i išli iznad toga. Šef to primijeti i neće biti bez neke vrste nagrade za sve što ste učinili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: as pehara

Ovo je trenutak istine. Taj jedan instinktivni osjećaj koji ste imali u svom srcu je intuitivna reakcija koja slijedi. Kad znaš da je ispravno, jednostavno znaš. Nema straha niti potrebe za brigom.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Dvojka pentakla

Na kraju ove ceste nalazi se račvanje i morate odlučiti kojim putem ćete ići. Jedan put može biti karijera koju volite s manje novca, a drugi može biti ona koja vam se ne sviđa toliko, ali s više. Tvoj izbor. Što će vas najviše usrećiti?

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Trojka pentakla

Grupni projekt danas ide dobro. Timski rad danas je bitan. Kada svatko iznese svoje snage i umanji slabosti, mogu se dogoditi nevjerojatne stvari.