DNEVNI HOROSKOP za 8. Septembar: Jednog znaka će zadesiti veliki financijski problemi, a OVOM znaku će se financijski posrećiti…

DNEVNI HOROSKOP za 8. Septembar: Jednog znaka će zadesiti veliki financijski problemi, a OVOM znaku će se financijski posrećiti…

7 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Danas biste mogli smatrati da je potrebno odbiti poziv na društveni događaj, a domaćin bi se iz nekog razloga mogao činiti uvrijeđenim. Vaš je prijatelj vjerojatno prezaposlen i pod stresom te je spreman reagirati na gotovo svaku situaciju. Opusti se malo. Objasnite stvari svom prijatelju, a zatim predložite da se nađete u neko drugo vrijeme. To je sve što sada možete učiniti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Jeste li u posljednje vrijeme puno hodali? Ako je tako, možda će vas boljeti stopala. To bi moglo značajno utjecati na vašu razinu energije, a da ne spominjemo vašu sposobnost obavljanja bilo kakvog posla. Koncentrirajte se na rutinske zadatke koji zahtijevaju malo razmišljanja i mogu se obaviti sjedeći. Klonite se svih prepirki! Opustite se u toploj kupki večeras.

 

 

BLIZANCI

Događaj bi mogao pronaći trenutnog ili potencijalnog ljubavnog partnera koji posvećuje veliku pažnju drugima. Možda ćete se osjećati zapostavljeno i nevoljeno, kao da vaš prijatelj to čini kako bi vas povrijedio. Vjerojatno nije tako. Vaš partner samo pokušava biti društven i ne shvaća da vas to uznemirava. Miješajte se malo. Vaš prijatelj bi mogao imati istu reakciju kao i vi.

 

 

RAK

Idete li ponekad unatrag? Jeste li uhvaćeni u utrku pokušavajući imati više novca i sigurnosti s idejom da ćete na kraju zaslužiti slobodu da radite ono što vas čini sretnima? Faktor sreće zapravo djeluje obrnuto. Prvo morate biti ono što jeste, a zatim poduzeti potrebne radnje kako biste imali ono što zaista želite.

 

 

LAV

Ljut poziv nekoga tko živi daleko mogao bi vas danas zateći. U vašem umu, osoba nema razloga za ljutnju i raznosi stvari razmjerno. Vjerojatno neće slušati razum. Recite što mirnije možete da ćete se javiti sutra, a zatim poklopiti. Dajte ovoj osobi vremena da se smiri prije nego što uopće pokuša riješiti stvari.

 

 

DJEVICA

Danas biste mogli potrošiti puno vremena tražeći izgubljeni predmet. Ova stavka može imati samo sentimentalnu vrijednost. Ipak, važno vam je da ga pronađete. Ovo nije dobar dan za pretraživanje. Vi ste u pomahnitalom stanju i mogli biste gledati u to a da to i ne vidite. Pričekajte do sutra da pogledate. Ono što tražite vjerojatno je u blizini i samo je na neki način skriveno.

VAGA

Manja svađa ili razdvajanje mogla bi se dogoditi s ljubavnim partnerom, vjerojatno zbog nečega što se čini trivijalnim. To će vjerojatno dovesti do toga da više nikada nećete htjeti vidjeti tu osobu. Idite na tjelovježbu ili u brzu šetnju kako biste razbistrili glavu, pokrenuli endorfin i objektivnije sagledali situaciju. Zatim nazovite prijatelja i riješite to.

 

 

ŠKORPIJA

Previše stresa od pretjeranog rada moglo bi vam danas naškoditi živce. Kad netko napravi nesmotrenu primjedbu, mogli biste vidjeti uvredu tamo gdje nije namijenjena. Nemojte toliko skakati da zamišljate izdajnike iza svih vrata. Radite sami ako možete i prošetajte da razbistrite glavu. To će vas staviti u bolji raspoloženje i opušteniji prostor.

 

 

STRIJELAC

Može doći do svađe među članovima vaše grupe. Možda se pitate u čemu je velika stvar jer se ono oko čega se svađaju čini prilično glupo. Očigledno im je to važno! Ako smatrate da je to doraslo, izvucite svoje prijatelje iz emocionalnog kaosa i objektivnije sagledajte tu temu. Možda ih to neće smiriti, ali barem ste učinili nešto!

 

 

JARAC

Netko bi danas mogao preskočiti obaveze, uzrokujući da dodatni zadaci padnu na sve ostale, uključujući i vas. To bi moglo izazvati ljutnju i ogorčenost i definitivno će izazvati veći stres. Delegirajte zadatke ako možete. Postavite svoje prema hitnosti, a zatim ih polako i pažljivo uzimajte jedan po jedan. Ako oni manje važni moraju čekati do sutra, neka bude tako

 

 

VODOLIJA

Ako ste uskoro planirali krenuti na putovanje, prethodno napravite popis onoga što trebate učiniti i provjerite svaki zadatak dok ga dovršavate. U protivnom biste mogli paničariti u zadnji čas jer ste zaboravili nešto važno. Ostanite mirni čak i ako se čini nemogućim. Manja je vjerojatnost da ćete išta zaboraviti ako ostanete usredotočeni.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možda ste u posljednje vrijeme bili zabrinuti zbog novca. Danas bi član obitelji mogao napraviti izdatak koji smatrate nepotrebnim i neodgovornim. Prije nego što se naljutite, znajte da možda neće biti sve onako kako se čini! Ako objektivno sagledate situaciju, možda ćete vidjeti da niste u teškim financijskim teškoćama i da izdaci nisu uzeli toliko iz obiteljske blagajne.