OVA 3 ZNAKA uskoro očekuje POZIV BIVŠE LJUBAVI! – Ljubav i dalje GORI u NJIHOVIM SRCIMA!/

OVA 3 ZNAKA uskoro očekuje POZIV BIVŠE LJUBAVI! – Ljubav i dalje GORI u NJIHOVIM SRCIMA!/

7 siječnja, 2023 0 By Admin

RAK

Vjerojatno nema dana da ne poželite da poziv koji dođe na vaš telefon bude baš od bivše ljubavi. Ako ste na izmaku strpljivosti, jer ste previše ponosni da vi budete prvi koji ćete uputiti poziv, onda morate znati da vam stiže poziv bivše ljubavi.

Za vrijeme vaše razdvojenosti, vaš bivši partner je zapravo shvatio kolika je praznina nastala vašim odlaskom. Za vrijeme vaše odsutnosti shvatio je zapravo koliko mu nedostajete. Vaš bivši partner će vam to sve i saopćiti, isto kao što će htjeti da pokušate još jednom.

Iako će jedan dio vas to htjeti svim srcem, onaj drugi dio vas imat će sumnje zbog straha od nove razočaranosti. Dobro razmislite i odlučite da li ste spremni pokušati još jednom. Samo imajte na umu da ste oboje griješili, nebitno tko manje, a tko više. Ukoliko ponovo započnete vezu, oboje ćete morati neke stvari kod sebe promijeniti i tek tada bi vam veza mogla uspjeti.

 

 

DJEVICA

Nije lako prekinuti vezu, pogotovo kada je traja dugo. Potrebno je dosta vremena da se oporavi nakon raskida i da se posloži sve u glavi i shvati da se mora ići dalje, a prošlost ostaviti tamo gdje joj je mjesto. Međutim, vi ste se djelomično oporavili, ali ne možete u potpunosti zaboraviti bivšu ljubav. Vaš bivši partner će skupiti snage i uputiti vam poziv i poželjeti vas vidjeti i razgovarati sa vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako mogu pomoći naši savjeti, onda ćemo vam reći da položaj planeta jako pogoduje vašem zodijaku kada je riječ o bivšim vezama. Ako se odlučite ponovo obnoviti vezu, ovaj put bi zaista mogli uspjeti. Sretno.

Stranice: 1 2