Ljubavna kompatibilnost RIBE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost RIBE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

7 siječnja, 2023 0 By Admin

Ribe i Djevice

Djevica je željna organizirati vaš život. U početku ćete se možda oduprijeti ovoj ideji. Međutim, ako popustite, uvidjet ćete da postajete mnogo produktivniji kako biste mogli ostvariti svoje snove. U isto vrijeme, možete otvoriti srce svoje Djevice i naučiti ga kako da bude suosjećajniji. Naučit ćete razmišljati jasnije, a vaša Djevica će naučiti vjerovati svojim instinktima. Oboje vam je jako stalo do drugih, iako to pokazujete na vrlo različite načine. Zajedno možete stvoriti ispunjen život dobre volje i služenja, kako jedni drugima tako i svijetu oko sebe.

Ribe i Vaga

Kada se zaljubite u Vagu, mogli biste pomisliti da ste pronašli nekoga tko razumije odnose na način na koji vi to činite… tada nastupa stvarnost. Vage su zračni znakovi, što znači da mogu biti emocionalno odvojeni. Za nekoga tko toliko osjeća, može vam biti teško nositi se s tim. Racionalna Vaga želi razgovarati o stvarima, a vama je potreban netko tko će vam pružiti ljubav i podršku kada naiđete na težak period. Međutim, ako to možete prijeći, otkrit ćete da vam je zajednička ljubav prema glazbi, umjetnosti i duhovnim aktivnostima. Život s Vagom život je veće svijesti, a možda čak i dugoročne sreće.

 

Ribe i Škorpion

Ako itko može otputovati u vaš emocionalni bunar s vama, Ribe, to je Škorpion. Vi ste suosjećajna i brižna riba. Škorpion također ima veliku brigu za ljude i svijet u cjelini. Udruživanjem snaga, možete pomoći drugima – a možda čak i izliječiti bolesti društva. Vaša veza sa Škorpionom je romantična, a izgledi za uspjeh su vam uvelike u prilog. Samo se pobrinite da naučite svog Škorpiona kako oprostiti i zaboraviti tako što ćete biti živi primjer, a vi ćete biti nagrađeni mogućnošću da naučite kako živjeti svoj život punim plućima.

 

Ribe i Strijelac

Kao i vi, Strijelci su idealisti koji se ne boje posvetiti se većem cilju. Ipak, lakše im je pretočiti svoje ideje u djelo, a od njih možete puno naučiti o motivaciji i praćenju. Zauzvrat ćete svom strijelcu dati dar svoje mašte, dajući mu ili njoj beskrajnu ponudu kreativnih ideja za rad. Također ćete jedni druge nadahnjivati ​​svojim zajedničkim optimizmom. Ako možete dopustiti jedno drugome da unesete svoje individualne darove u vezu bez donošenja presude, možete biti prilično sretni zajedno.

 

Ribe i Jarac

Vi ste osjetljivi i emotivni, Ribe. Jarci su, s druge strane, praktični i usmjereni na ciljeve. Dok vi učite svog Jarca da se otvori vašem bogatom svijetu snova i mašte, vaša koza vas uči kako iskoristiti te fantazije i pretvoriti ih u stvarnost. Pitanje je hoćete li se osjećati ugodno s dvije noge čvrsto postavljene na tlo? Odgovor je da ćete pozdraviti disciplinu. Vi ste kompatibilan par, koji možete uzeti najbolje iz oba svijeta i stvoriti život koji se temelji na razumnim emocijama i praktičnoj viziji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ribe i Vodenjak

Toliko ste osjetljivi da zapravo možete osjetiti tuđe emocije, Ribe. Kad se spojite s Vodenjakom, u početku će vam se činiti da ste potpuno drugačiji ljudi. Vi ste emocionalni, dok je Vodenjak mentalno odvojen. Vi ste spremni za romansu iz bajke, dok Vodenjak može biti malo udaljen. Unatoč tim razlikama, vas dvoje imate snažnu vezu koju drugi ljudi možda neće ni dobiti. Često dijelite iste osnovne filozofije o životu. Budući da ste oboje humanitarci, vjerojatno ćete biti usredotočeni na zajedničko spašavanje svijeta – ali odvojite malo vremena da se usredotočite i na svoju vezu.

Ribe i Ribe

Kada se dvije Ribe spoje, možda će im biti teško izgraditi nešto stabilno i trajno. U početku vam se može činiti da gledate u čarobne oči svoje srodne duše. S vremenom ćete, međutim, shvatiti da provodite toliko vremena gledajući u te oči da ste potpuno zanemarili vanjski svijet. Najveći izazov s kojim ćete se suočiti u ovoj vezi bit će pronalaženje načina da se uzemljite u svijet iz kojeg provodite toliko vremena pokušavajući pobjeći. Ako možete učiniti da praktični dijelovi funkcioniraju, možete pronaći trajnu sreću jedno s drugim.

Stranice: 1 2