Kroz naredna tri dana kreće PERIOD VELIKIH PROMJENA i ŽIVOTNIH RASPLETA

OVAN

Strast je iznimno važan dio vaših odnosa u ovom trenutku, osvjetljava vaš put i pokazuje vam kako se nositi s određenim unutarnjim dilemama i nesigurnostima. Trebate nekoga s kim ćete razgovarati, ali morate pažljivo birati riječi i s dovoljno takta da u budućnosti ne napravite još veći problem.

Ostanite smireni i odlučni. Ne morate se odmaknuti da biste dokazali bilo koju točku, ili gurati naprijed protiv nečijih ograničenja i granica. Sredina se može naći.

 

BIK

Život vam može ostaviti samo dva izbora i jednako je bolno podnijeti gubitak bilo kojeg od ta dva izbora. Slušanje svog srca može vam pomoći pronaći izlaz! U svoje slobodno vrijeme napravite popis ciljeva, ali odredite prioritete. Vaše ambicije su porasle, a time i želja da ih što prije ispunite.

 

BLIZANCI

Ovih dana su izgledne promjene raspoloženja i čak ni vi nećete moći objasniti zašto se osjećate toliko uznemireno i kako promijeniti situaciju. Vaše nestalno ponašanje i reakcija ostavit će druge zbunjenima. Međutim, ne zaboravite držati se iskrenosti u svim situacijama jer vam samo to može pomoći da postignete svoje ciljeve. Shvatite stvari danas lako i ograničite se na ulogu promatrača.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Dobre vijesti uljepšat će vam dane. Dugo ste radili na važnoj stvari i to će sada uroditi plodom. Naznačuje se izlazak s kolegama. Uživat ćete i dobro se zabaviti. Možda ćete donijeti odluku u vezi s financijama koja će vam dugoročno koristiti.

 

LAV

Ako vam srce nije mirno, razmislite o alternativama i putovima koji zahtijevaju manje stresa i više opuštanja kako biste ostali funkcionalni. Nema razloga da se opterećujete stvarima koje zapravo i nisu toliko važne ili vrijedne.

Imate moć promijeniti neke velike stvari u životima drugih ljudi. Pazi što želiš i još opreznije s riječima. Užurbana vremena mogla bi vas gurnuti preko ruba da ukažete na mane i rane s kojima se drugi nisu spremni nositi.

 

DJEVICA

Pokušajte zgrabiti prilike koje vam daju priliku razmišljati i reproducirati to na svoj način. U svemu tome vrlo dobro uživate s velikim entuzijazmom. Promjene kod kuće prilično su predvidljive, možda se selite na novo mjesto u potrazi za više utjehe i boljim prilikama za rast.

Nastavak na sljedećoj strani…

Kroz naredna tri dana kreće PERIOD VELIKIH PROMJENA i ŽIVOTNIH RASPLETA

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top