LJUBAVNI HOROSKOP: Jedan znak ZASLUŽUJE PUNO VIŠE, ali i dalje “ŽIVI” u PROŠLOSTI, ČEKA i NADA SE…

LJUBAVNI HOROSKOP: Jedan znak ZASLUŽUJE PUNO VIŠE, ali i dalje “ŽIVI” u PROŠLOSTI, ČEKA i NADA SE…

7 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vrijeme je da ovog tjedna vjerujete u sebe. Ne samo u svoje sposobnosti, već u svoje snove.

Ponekad nećete moći vidjeti kako ih dugoročno pretvoriti u svoju stvarnost, ali to ne znači da odustajete i ne pokušavate.

Vjerujte ovom procesu u kojem se trenutno nalazite. Eksperimentirajte s otpuštanjem kontrole, koliko god zastrašujuće bilo.

Često u ovakvim situacijama što više objavljujete kako mislite da mora proći, svemir ima više prostora za djelovanje..

 

 

BIK

Ljubavni horoskop: Sve se događa upravo na način na koji je namijenjeno. Čak i ako se čini da je to zbunjujuće ili čak izazovno, doista postoji razlog za put kojim idu životne odluke i odnosi. Čak i ako se čini da je to dugačak put.

Ovoga tjedna morate imati na umu samo ako djelujete s mjesta ranjavanja ili izlječenja. To je razlika između nedostatka i obilja.

Ovaj stav može utjecati na sva druga područja vašeg života. Osobito na to kako se osjećate u vezi svoje romantične veze. Sjetite se onoga što mislite da će stvoriti ono što primite.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Iako se još uvijek osjećate kao da ste usred obrade svojih osjećaja, morate također shvatiti da to nije sam sebi razlog da ne krenete naprijed.

Ponekad ne moramo doći do dna svake misli ili osjećaja. Već jednostavno možemo ustrajati i prepoznati da se ne radi uvijek o razumijevanju, već prihvaćanju.

Potražite gdje jednostavno možete prihvatiti ono što osjećate, što se dogodilo, ali i koje vam se mogućnosti trenutno pružaju.

Kad možete prihvatiti stvari, otvorite i vrata da stvari vidite potpuno drugačije.

 

RAK

Ljubavni horoskop: Ovo je za vas uvijek pojačano vrijeme, ali čini se da ovo vrijeme nije samo intenzivnije od većine, već vas tjera i da sumnjate u sebe.

Iako to nije uvijek negativno jer često izaziva bilo kakve iluzije ili laži koje ste sami hranili, pazite da ne dopustite da to postane trajno.

Često možete gravitirati između uspona i padova, ali iako je to prirodni dio života, također nema svrhe biti previše strogi prema sebi zbog svega što se dogodilo u prošlosti.

Budite spremni započeti iznova ovaj tjedan i moći ćete vidjeti zašto se sve moralo dogoditi na način na koji se dogodilo.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Iako je sposobnost planiranja i obraćanja pažnje na detalje jedna od vaših velikih prednosti, ovaj stav ne možete uvijek dovesti u ljubav.

Ponekad se jednostavno morate prepustiti, vjerovati osjećaju i ne uloviti se u to kako ili zašto.

Baš kao što niste mogli planirati upoznati tu osobu s kojom imate nevjerojatnu vezu, podsjetite se da također ne možete planirati svaki korak svog putovanja s njom.

Dovoljno je biti iskren, staviti svoje karte na stol, a zatim vjerovati da će, kako god se to dogodilo, ispasti daleko bolje nego što ste mogli zamisliti.

 

 

DJEVICA

Često vidite stvari na način na koji drugi to ne vide i iako je to obično dar, u ljubavi vas često može natjerati da bespotrebno podignete oružje protiv svog ljubavnika.

Možete biti u pravu, ili možete biti zaljubljeni-ali ne možete imati oboje.

Potražite mjesta na kojima ste nedavno kopali ili vidjeli stvari sa samo jedne (svoje) strane, a zatim pokušajte to promijeniti.

Naša perspektiva diktira naš smjer, pa ako želite otići negdje romantično što nikada prije niste imali, morate promijeniti i način na koji vidite putovanje.

VAGA

Prošlost će se stalno vraćati da vas iskušava sve dok se ne sjetite da zaslužujete više. Iako zvuči zloslutno, naša budućnost ne može stići dok ne stvorimo prostor za nju, i naravno dok i mi ne budemo spremni.

Činjenica je da čak i ako naša prošlost nije tako sjajna, to je ipak nešto za što se često držimo jer zauzima prostor i sprječava nas da se osjećamo kao da nemamo ništa.

Ali ako ne raste, ako ne vraća ono što jeste, zapamtite da nešto nije uvijek bolje od ništa. Ovog tjedna napravite mjesta, pustite, isperite staro sa sebe, a zatim potražite pupoljke novog rasta.

 

 

ŠKORPIJA

Život ne prestaje samo zato što ne znate što biste s njim. Koliko god da ste vizionar budućnosti, što se tiče romantičnih odnosa, često se bojite imati nade ili se posvetiti jednom putu iz straha od toga što ako ne uspije.

Malo poznata osobina vašeg znaka. Koliko god voljeli biti, potrebna vam je i stabilnost. Stvar je u tome da se, kad se bojimo oklijevati posvetiti se jednom putu, ne pomaknemo ni dolje.

Zaglavili smo u neizvjesnoj situaciji u kojoj, bez obzira na to što doživimo ili učinimo, nikada zapravo ne idemo naprijed.

Ovaj tjedan je vrijeme da te strahove ostavite iza sebe i dopustite sebi da krenete putem kojim vas i vaša duša zove. I zapamtite, nikada se ne moramo bojati izgubiti ono što nam je uistinu namijenjeno. Birajte iz srca, a ne iz uma.

 

 

STRIJELAC

Vrijeme je da razmislite o tome kako ste stigli na ovo mjesto u svom životu. Umjesto toga, iako koristite partnere za opisivanje onoga što je ili nije išlo prema planu, prebacite ga na preuzimanje veće odgovornosti za to kako su stvari stigle na ovo mjesto.

To ne znači da preuzimate bilo kakvu ili čak cijelu krivnju, ali kada stvari promatramo iz perspektive “ja sam izabrao ovo”, onda se također osnažujemo da počnemo birati drugačije.

Da, donijeli ste sve odluke koje imate, ali sada ste slobodni donijeti nove. Ne dopustite da prošlost definira vašu budućnost. Ne dopustite svom ljubavniku da odredi što bi ljubav trebala značiti ako uistinu ne odjekuje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Sloboda često ima svoju cijenu, ali to ne znači da ćemo zbog nje žaliti. Da bismo bili slobodni u životu, moramo živjeti u skladu sa srcem i sa svrhom duše.

Iako često imamo velika očekivanja slobode, ako živimo u skladu sa samim sobom, onda smo slobodni.

Ovaj tjedan mogu se dogoditi neke velike odluke u smislu vašeg života i odnosa. Ali sve dok se pobrinete da bilo koji izbor doista bude napravljen na temelju vašeg iscjeljenja, iz srži vašeg identiteta, bez obzira na to koliko se troškovi činili visokim , uvijek će se isplatiti.

 

 

VODOLIJA

Sloboda često ima svoju cijenu, ali to ne znači da ćemo zbog nje žaliti. Da bismo bili slobodni u životu, moramo živjeti u skladu sa srcem i sa svrhom duše.

Iako često imamo velika očekivanja slobode, ako živimo u skladu sa samim sobom, onda smo slobodni.

Ovaj tjedan može se dogoditi neke velike odluke u smislu vašeg života i odnosa, ali sve dok se pobrine da bude koji izbor doista bude napravljen na temelju vašeg iscjeljenja, iz srži vašeg identiteta, bez obzira na to koliko se troškovi čine visokim, uvijek će se isplatiti.

 

 

RIBE

Nemojte treptati ili ćete samo propustiti priliku za cijeli život. Ono što treba zapamtiti je da sve s čime se susrećete tijekom dana služi kao znak koji vas upućuje u smjeru vaše duše.

No neki su dani veći od drugih. Nemojte se toliko zaglaviti u životnim smetnjama da vam nedostaje ono što vam svemir pokušava reći ovaj tjedan.

Iako može donijeti vlastite izazove, ujedno je i jedan koji bi vam mogao promijeniti cijeli život.