GODIŠNJI TAROT HOROSKOP za 2023. godinu: Evo kome će se život tokom 2023. godine promijeniti iz korijena – Tarot za SVE znakove

GODIŠNJI TAROT HOROSKOP za 2023. godinu: Evo kome će se život tokom 2023. godine promijeniti iz korijena – Tarot za SVE znakove

7 siječnja, 2023 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Četvorka štapića, obrnuto

Nema ničega što bi moglo stati na put vašem snu ove godine, a vi ste spremni, voljni i sposobni stati na loptu čim dođe januar. Imate jasnu viziju o tome što želite i što se mora dogoditi ove godine, a iako pred sobom vidite nekoliko prepreka, osjećate da je “to život!”

Niste toliko ljuti kao prošle godine i to zato što ste se potrudili osloboditi negativnosti iz svog života. Od ovog mjeseca ćete postići mnogo uspjeha.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Car, obrnuto

Tijekom januara osjetit ćete zanimljivu crtu neovisnosti kada shvatite da ste jedina osoba kojoj ŽELITE vjerovati vi sami. Puno ste naučili od ljudi koji su vam tek nedavno dali loše savjete, a na neki način od njih ste naučili najviše.

Sada znate što NE trebate činiti i osjećate se sigurni u svoje znanje. Ovaj mjesec vam donosi kreativnu inspiraciju; ništa te ne zadržava. Ti si leptir. Oživljavaš u pravom trenutku.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Osmica štapića, obrnuta

Prošla je godina bila prepuna ideja i kreativnih napora, toliko da jedva znate što biste s njima sad kad je januar. Pa, jedno što vam možemo reći je da vas kreativnost sigurno nije napustila.

Jedina briga za siječanj je kako želite stići od točke A do točke B. Sve je to pozitivno, ali treba vaš osjećaj za smjer. Morate se usredotočiti kako bi vaše divne ideje postale stvarnost umjesto raštrkanih misli i zamršenih snova.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Ljubavnici, obrnuta

Budući da je vaša prva karta godine, u obrnutom stanju, vjerojatno možete pretpostaviti da će januar doći sa svojim udjelom ljubavnih svađa i romantičnih nesuglasica.

S jedne strane, možete si čestitati što ste doživjeli ovaj datum s partnerom s kojim ste, a s druge strane, morate se pobrinuti da se ne ponovi prošla godina u smislu kako vi i vaš romantični partner idite svojim poslom. To je dobra tarot karta, ali je i upozorenje da provedete promjene ili da ostanete na istom, ad infinitum.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Šestica mačeva, obrnuta

Januar će vam pokazati da još uvijek niste riješili sve svoje prethodne poslove od prošle godine i da još uvijek postoje određeni nepodmireni ‘bilansi’ kojima morate težiti. Osjećate strah od ideje da radite bilo kakav posao u tom smislu, a vaš nedostatak inicijative čini da se osjećate kao da je sve to mukotrpno. Nije da ste lijeni; previše ste odložili ‘za drugi dan’, a izgleda da je januar. taj ‘drugi dan’. Vrijeme je da kreneš.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Trojka pehara, obrnuta

Vaš prvi osjećaj je: “Nisam spreman za ovo!” Čini se da vam je prošla godina bila prilično dobra, a sada se osjećate klimavo, kao da ste prošle godine potrošili svu sreću. Bez brige, cijeli januar osjećate kao lijen, ali ne bez želje za zabavom. Ne želite raditi; samo se želite igrati i postoji dobra šansa da ćete pronaći partnere koji nemaju ništa protiv omogućavanja ovakvog ponašanja. Neće potrajati; zabavit ćeš se i onda na posao.

Stranice: 1 2