GODIŠNJI TAROT HOROSKOP za 2023. godinu: Evo kome će se život tokom 2023. godine promijeniti iz korijena – Tarot za SVE znakove

GODIŠNJI TAROT HOROSKOP za 2023. godinu: Evo kome će se život tokom 2023. godine promijeniti iz korijena – Tarot za SVE znakove

7 siječnja, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Vitez pentakla

Bacio si oko na nagradu, i na isti način na koji ti ova godina donosi svjež i obnovljen stav, takva je i tvoja odluka da se držiš svega što započneš.

Privlači vas zarađivanje novca i dok vam ovaj mjesec neće donijeti željeni povrat, vaši će potezi  biti izuzetno precizni i pronaći ćete način da ostvarite svoje snove. Toliko ste naučili od prošle godine da je cijelo iskustvo fino podesilo vaše ambicije.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Kraljica štapića

Januar potiče potrebu da budete s obitelji, jer vam je potrebna njihova podrška. Tako ste optimistični u pogledu budućnosti, a opet, nemate što pokazati, a to vam samo daje dodatno gorivo za vatru vaših ambicija. Traženje utjehe s članovima obitelji pomoći će vam da se opustite i vratite onom prekrasnom samopouzdanju koje je sastavni dio vaše osobnosti. Januae se odnosi na fokus i planiranje, a sve će se to isplatiti kasnije tijekom godine.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Dvojka štapića

Još niste sasvim zakoračili u ovu godinu godinu, ali stići ćete. Upravo sada, tijekom januara, smišljat ćete kako učiniti dobrim nešto što ste započeli lani. Iako ne želite prošlost odnijeti u budućnost, sigurno ne želite napustiti nešto što ste započeli, i koliko god to drugima izgledalo kontraproduktivno, znate da se ovoj ideji/projektu trebate vratiti, tako da ga možete oživjeti i pretvoriti u uspjeh u ovoj godini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: petica pentakla, obrnuta

O januaru volite razmišljati kao o nastavku decembra, što implicira lijenost, nasumično ponašanje i nesposobnost da idete u korak s vremenom. Stići ćeš tamo, to je obećanje, ali od sada, tijekom januara  provodit ćeš više vremena planirajući i razmišljajući nego što ćeš provesti radeći ili sudjelujući. U redu je jer znaš što radiš. Cijeli svijet može biti “kreni-kreni-kreni”, ali ti planiraš ritam kroz ovaj prvi mjesec u godini.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Toranj, obrnuta

OK, nije ničija ideja o super čestitki, pogotovo za prvi mjesec u godini, ali!!! Ne brini. Mi ovdje gledamo u tijesan bijeg i trebate sebi zapljeskati što ste ga uspjeli pronaći. Izlazite iz najgore godine u onu koja obećava uspjeh na mnogim razinama.

Vaša jedina prava lekcija ovdje je znati kada pustiti. Imaš previše užasnih uspomena i ako im dopustiš da te sruše, utopit ćeš se. Dakle, ova karta je ovdje da vam kaže da je ono što je bilo u prošlosti sada gotovo. Samo naprijed, i dalje u miru i zdravlju.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Stranica pentakla

Januar vas pozdravlja i inspirira da radite ono što želite. Proveli ste mnogo vremena u prošloj godini dopuštajući stvarima da preuzmu vaš svijet.

Voliš misliti o sebi da si o tom kretenu koji se brine za sebe pod svaku cijenu, ali dopustio si da te previše ljudi iskorištavaju — a ti nikad nisi govorio u svoje ime. Tijekom januara ćete pregledati ono što nije funkcioniralo prošle godine i potrudit ćete se da isplanirate kako ćete ove godine postati pravi negativac.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2