CIGANSKE KARTE: Netko mora dobro RAZMISLITI da li vrijedi nekome dati još jednu ŠANSU, a OVAJ znak će uroniti u duboku ljubavnu strast!

CIGANSKE KARTE: Netko mora dobro RAZMISLITI da li vrijedi nekome dati još jednu ŠANSU, a OVAJ znak će uroniti u duboku ljubavnu strast!

27 listopada, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ciganske karte: Ono što ste zaista shvatili do sada je da bez obzira koliko nešto želite, to ne znači da ćete to uvijek i dobiti. Razočaranje i ljubav ponekad ne idu ruku pod ruku, ali često se ti problemi pojavljuju u odnosima kako bi nam pomogli da naučimo više o sebi.

Ako samo želimo ono što nikada nećemo dobiti, onda postajemo izuzetno ranjivi. Tražite svrhu onoga što vam je dostupno, a san neka ostane samo san.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

U posljednjih nekoliko tjedana, mnogo toga dovelo vas je da ozbiljno razmislite što i kako dalje.  Koliko god bili frustrirani, pokušajte stati tome na kraj. Ovaj tjedan promišljate o tome koje traume iz vaše prošlosti još uvijek žive u vama.

To znači da koliko god ste mislili da ste preboljeli neke neugodne stvari, one vjerojatno još uvijek diktiraju odluke koje sada donosite.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Nedavno se pojavilo mnogo osjećaja zbog kojih vam se čini da je oko vas još sve prepuno neizvjesnosti. Tijekom ovog tjedna očekujte da ćete se osjećati snažnije i puno zadovoljnije.

To će vam omogućiti da prebrodite neke krize koje vas prate i moći ćete biti jaki u nastojanju da izaberete koji životni put želite odabrati.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Često vas je zbunila  činjenica da dvoje ljudi ne voli na isti način. Tijekom ovog tjedna vjerojatno će se ponovno pojaviti puno osjećaja u vezi s vašom ljubavnom vezom koja je trenutno na niskim granama.

Nemojte se sramiti onoga što osjećate. Ne radi se samo o pažnji koju primamo, već i o onome što nudimo. Dopustite sebi da osjetite istinu ove veze i ako ste sigurni u nju, bit će to prvi korak.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Svatko živi u ritmu vlastitog života.  To je ono što nas čini jedinstvenim. To je ono što ljubav čini posebnom. Ne treba nam uvijek plan, ponekad se sve dogodi spontano. Potražite prilike da uljepšate i osvježite svoju vezu.

Pobrinite se da se vaša ljubav vidi, da ju partner primjećuje i tada će sve biti puno bolje.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Kao netko tko vjeruje u ljubav, ponekad se ponašate potpuno suprotno tome.  Vaši izbori se više odnose na stabilnost nego na ono što je zaista bitno i vrijedno. ošlo je vrijeme da se toga prisjetite.

Zapamtite da će ljubav koja vam je namijenjena biti ona koja će uvijek biti uz vas, u dobru i u zlu.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Nakon što ste nedavno prošli kroz turbulentno razdoblje u vašem ljubavnom životu, još uvijek se ne osjećate dobro. Uvijek ima vremena za zacijeljivanje rana i nikad nema razloga za žurbu.

Sve se pojavljuje s razlogom i o tome ste puno razmišljali. Dolazi vrijeme da pronađete mir koji ste tražili kako biste mogli krenuti naprijed.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Kako ste u posljednje vrijeme puno razmišljali o onome što vam stvara problem, postalo je jasno da više nemate prilike da izbjegnete ono što ste dugo odgađali.

Savršen tajming ne postoji, ali što prije odlučite, prije ćete steći svoj mir.  Kako tjedan počne, osjećat ćete se sigurnije i odlučnije u rješavanju nekih dugotrajnih problema u vezi zbog kojih ćete biti spremni da krenete naprijed.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

S  prihvaćanjem da se sve moralo dogoditi kako se dogodilo, počeli ste se osjećati puno bolje u pogledu koraka naprijed, kako u životu tako i u ljubavi. To će uzrokovati da drugačije gledate na odnose sa partnerom. Natjerat će vas da donosite različite odluke, a neke vam se možda i neće svidjeti.

Zapamtite da smo ograničeni sa puno toga u životu i ponekad je najbolja stvar prepustiti se da vas ljubav vodi.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Stabilnost se počinje vraćati u vašu postojeću vezu. Pa čak i u vaša razmišljanja prema spojevima ako ste slobodni. Uživajte u ovom razdoblju i budite optimističniji, ali također nemojte negirati period koji ste prošli.

To će vam omogućiti da ojačate svoj odnos. Tako da će pomoći da možete prolaziti kroz njih s većim samopouzdanjem.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Velike stvari se događaju ovog tjedna kada shvatite da se neke vaše želje i zamisli počinju ostvarivati. To ne znači da ste sada sigurni i mirni, to znaći da još jače ustrajete na onome što želite.

Koliko god volite, ponekad se suzdržavate i to partner primjećuje. Pronađite hrabrost da jasno i s povjerenjem izgovorite ono što osjećate jer je to ključ za nastavak ljubavi.

 

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Ono što trenutno čini fokus u vašem životu, nasuprot vašim željama i htjenjima, stvara veliku razliku. To vas može dovesti do velike frustracije i ogromnog nezadovoljstva svime.

Ako se usredotočite samo na ono što je sada važno, možda uspijete smanjiti frustracije, uz smanjena očekivanja. Pokušajte se usredotočiti na ono što osjećate kako biste se osjećali sigurnije i znali u kojem smjeru želite ići.