LJUBAVNI HOROSKOP za 10. Septembar: Netko danas neće moći izbjeću bliski susret sa bivšim partnerom i oživljavanjem emocija!

LJUBAVNI HOROSKOP za 10. Septembar: Netko danas neće moći izbjeću bliski susret sa bivšim partnerom i oživljavanjem emocija!

9 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas biste mogli biti uvučeni u intenzivan razgovor. Bit ćete verbalno raspoloženi, htjeti izraziti svoje ideje rječitošću i snagom. Možda ćete podijeliti neke uvide sa svojom dragom. Mogli biste razgovarati o pitanjima koja su vam važna, kao što su vjera, politika ili okoliš. Moći ćete govoriti na jasan i strastven način. Drugi će biti impresionirani vašom duhovitošću.

 

BIK

Ljubavni horoskop:  Dobra si glumica kad to želiš. Znate staviti na lice i šarm kako biste dobili ono što želite. Možda ćete se naći kako manipulirate situacijom kako bi stvari krenule kako treba. Pazite da izgovorite malu bijelu laž koja vas zanese. Prije nego što shvatite, sami ste iskopali strahovito duboku rupu iz koje je nemoguće izaći. Što god započnete, morate biti spremni završiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas biste mogli imati priliku impresionirati druge svojim govorom. Možda ćete se naći na sastanku gdje je potrebno vaše mišljenje. Nemojte se bojati iznijeti svoje stavove i izraziti se hrabro i sa strašću. Imate sposobnost da očarate druge svojim riječima i možda biste željeli pokazati ovaj prirodni talent. Zato priđite gore i recite što vam je na umu!

 

RAK

Ljubavni horoskop: Bit ćete spremni sklapati prijateljstva i utjecati na ljude. Osjećat ćete se samopouzdano dok upoznajete nove ljude. I zračit ćete snažnim šarmom dok budete komunicirali sa svojom dragom ili flertovali s prijateljima. Razina vaše energije bit će visoka, a vi ćete biti spremni nastupati za druge. Ako imate priliku održati govor, odmah ćete osvojiti svoju publiku. Na večeri biste svojim smiješnim pričama mogli zabaviti grupu prijatelja ili voljenih osoba.

 

LAV

Vaša spora i postojana priroda danas će biti cijenjena. Vidjet ćete da je dobar dobro osmišljen plan napada onaj koji dobiva odobrenje od generala. Vi točno znate koji je najbolji način da postupite. Sada sve što trebate je samopouzdanje da slijedite svoje ideje. Početak stvari trebao bi vam biti lakši danas, budući da vaš um skladno radi s vašim srcem.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Vaš um će se vjerojatno proširiti u mnogo različitih smjerova. Jedna mala misao vjerojatno će dovesti do grandiozne ideje za koju se čini da će progutati svaki dio vašeg bića. Onda već sljedeće minute krećete na nešto drugo. Ubrzo ste potpuno zaokupljeni potpuno novim konceptom i svaki pojedini dio vašeg bića kreće u tom novom smjeru. Ukratko, za čime god težite na kraju će se proširiti do ogromnih razmjera koji pucaju poput balona. Nemojte se shvaćati previše ozbiljno. Možete jednostavno previdjeti ljubav!

VAGA

Danas biste mogli osjetiti uspjeh za sav vaš naporan rad. Vjerojatno ste u posljednje vrijeme radili nekoliko sati. Iako ste vrlo disciplinirani, mogao bi vas uhvatiti mahnit tempo. Danas biste mogli dobiti neke ljubazne riječi ili tapšati po leđima. Ne shvaćate uvijek koliko vas ljudi oko vas zaista poštuju. Srce će vam biti zagrijano njihovom naklonošću.

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Danas biste mogli uspostaviti zanimljivu vezu s nekim. Možda ćete imati smislenu raspravu s nekim tko će vam pomoći u stvaranju novog prijateljstva. Mogli biste danas susresti srodnu dušu – nekoga tko dijeli vaš pogled na život. Dobro je da oko sebe okupljaš ljude koji te inspiriraju. Kada se osjećate potišteno ili uplašeni, pravi prijatelj može vam podići raspoloženje i održati vas motiviranim.

 

STRIJELAC

Možda ćete se osjećati bolje ako progovorite. Ako vam nešto pada na pamet, najbolje je to skinuti sa grudi. Bit ćete inspirirani da komunicirate na izravniji i otvoreniji način. Kao sramežljivi vodeni znak, ne osjećate se uvijek ugodno dijeliti svoje privatne misli s drugima. Ali sada ćete biti spremni biti iskreni. Ovo je dobar trenutak da razjasnite svaki nesporazum koji ste imali s kolegom, prijateljem ili voljenom osobom.

 

JARAC

Ljubavni horoskop:  Unutarnji glas vas danas upozorava da usporite. Vjerojatno je najbolje napraviti pauzu i dopustiti nekom drugom da preuzme vodstvo. Usredotočite se na pitanja doma i pobrinite se za probleme koji se pojavljuju među voljenima. Sasvim je moguće da se sprema mentalna svađa. Bilo da to svjesno shvaćate ili ne, postoje ozbiljni problemi koje treba riješiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vjerojatno ćete biti uključeni u žestoki verbalni spor s nekim tko ima potpuno suprotne stavove u vezi s određenom situacijom. Oboje imate moćan arsenal činjenica i informacija koje podupiru svoje točke. Više nego vjerojatno, postoje dijelovi argumenta koje niste očekivali čuti. Možda niste vidjeli da su određene stvari zabrinjavajuće, a zapravo su najvažnije u cijeloj shemi stvari.

 

RIBE

Ljubavni horoskop:  Danas biste mogli razmišljati o prošlim vezama. Stara pjesma na radiju mogla bi vas poslati na iznenadno putovanje. Možda se sjećate nekih dobrih trenutaka s prošlim romantičnim partnerom. Možda razmišljate o tim ranim danima udvaranja, kada su stvari bile pozitivne i strastvene. Dobro je ispitati ovu staru vezu. Samo nemojte biti toliko zamotani u prošlost da zanemarite prilike sadašnjosti!